L\'art pour L\'art
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megujult a Tárulat honlapja sokkal jobb kivitelezés www.lpl.hu
Durva belegondolni hogy megnéztem a neten és nem tudom de úgy vettem észre hogy nem lesz több Hófehérke és a svéd törp de remélem nem hagyják abba
Lol, de kemény ez a Bartos videó a bannerben!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Rajta leszek:D Hogy hogy érdekel?
felrakjátok vhova? Szívsn megnézném
Na nekünk is megvolt a szereplésünk a mien meg lett örökítve: ) Jól siekrült minden amit akartunk elsült.
olyasmi. ezt ugy hivjuk h Mi mit tudunk, ide a ki mit tud legjobbjai jönnek el, és akárki bemehet,
DFTBA ಠ_ಠ
Na jólvan az a jó a boborján jelenetekben ogy könnyen lehet inprivizáli. És ez mi volt valami Ki mit tud?
Na, megvolt az elõadás, belerontottunk néhányat... Felvétel sajnos nem készült, de röhögött a közönség :)
DFTBA ಠ_ಠ
Most a vaterán meg lehet kapni http://www.vatera.hu/l_art_pour_l_art_tarsulat_best_uff_cimu_dvd_je_25726121.html
Én csak eggyet tudok ajánlani a Best uff L'art pour l'art címü DVD-n rajta van. Sok más jó jelenettel együtt.
imáimba fogom foglalni annak a nevét, aki ad valamiféle letöltési/megtekintési lehetõséget Laár András - Andárs mágus címû eposzához!
THX elõre is :)
THX elõre is :)
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Na azért arra kíváncsi lennék meg elsz örökítve?
És mégegyszer hol léptek fel azon kívül hogy gondolom hogy színpadon.
És mégegyszer hol léptek fel azon kívül hogy gondolom hogy színpadon.
igen, tudjuk :) elõre megrendezett, de ugy hoszabb és jobbak a poénok :)
DFTBA ಠ_ಠ
Ezt hogy érted? Tudjátok elõre ki lesz az akit kiszemesz a nézõtérrõl és hol lépetek fel?
ja, az improvizálást is bele akarjuk rakni, de persze kicsit átköltve :)
DFTBA ಠ_ಠ
Sok sikert majd szurkolok és ti is megcsináljátok az inprvizációs részt?
De légysz te is szuirkolj nekm 18-án a feketemágus miatt ;-)
De légysz te is szuirkolj nekm 18-án a feketemágus miatt ;-)
ezt is szerintem kevesen ismerik
de most raktam föl mégegyet Pucér nõk ruhában
Nem mert ez egy 2004-es szilveszter ezt egy másik oldalról lehet csak letölteni nézd majd meg másrészt ha ez is a jozanról lenne akkor ottlenne a jozan emblémája a felsõ sarokban
Esetleg jobban átnézhetnéd az oldalt:
Hungarian-Magyar mappa, azon belül laar-szilveszter 2000 és 2002. <#wilting>#wilting>
Hungarian-Magyar mappa, azon belül laar-szilveszter 2000 és 2002. <#wilting>#wilting>
púúúúú
A bûvész nem
Na egy kicsit több életet valakinek véletlenül nincsenek meg a Nooormális??? részek mondjuk a Szex címü epizód?
Szerelmi vallomásez a kedvenc számom
a youtube-re úgy vagyok felregisztrálva hogy Mumuska16
Ma én is raktam föl egyet a világ legbátrabb emberét nem tudom hogy meglehet e már nézni
akkor ezek szerint jól igazítottalak el ;-)
én kerestem nagyon, és én tettem fel :D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ez rajta van a Best uff L'art pour l'art címü DVD-n onnan let lemásolva
akik nagyon keresték a yetis videót
http://www.youtube.com/watch?v=buAI976ThB8&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=buAI976ThB8&NR=1
BUDA > miskolc.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
na meg a: "hangya és a tücsök."
"a prücsök az nem kell"
"De hát ez így van megírva anélkül nem teljes a történet"
"tejes? belemártyuk a prücsköt a tejbe? asztán kinnhaggyuk? hogy megfaggyon? tücsökfagyi... és akkor lóbálja a lábát és jön a fagyi... ajtómata!
xD"Benne vagy már a kádban? Csüdig!"
"a prücsök az nem kell"
"De hát ez így van megírva anélkül nem teljes a történet"
"tejes? belemártyuk a prücsköt a tejbe? asztán kinnhaggyuk? hogy megfaggyon? tücsökfagyi... és akkor lóbálja a lábát és jön a fagyi... ajtómata!
xD"Benne vagy már a kádban? Csüdig!"
DFTBA ಠ_ಠ
Hogy pontos legyek "volt egyszer egy Mehemed sosem mosot feneket,, aki a többire kíváncsi olvassa el a könyvet;P
A világ legfeketébb feketemágusa az az én kedvencem régen a világ lekitünõbb musical színésze(három madár ált a bokron mind a három ott állt hej ezek aztán megéheztek ottan éhezgettek haj) De a történetek tényleg jók azokat a Szászi Móni írta nekem azok közül a kedvencem A fürdés az fergeteges megmosom a belemet:P
Jeti + Musical :P ("és a fóka agyvelõje remegett a pénztárgép kalviaturháján!") amugy madáretetõ az nagyon jó :P nekem sajnos csak az van meg, Boborján a haveromnak csak, de volt már kölcsönbe :P végén a mesék nagyon jók :P
DFTBA ಠ_ಠ
Na ezek szerint te is nyolcadikos vagy én is. Én lány vagyok ez egy kicsit fura lehet de ha eltudsz vonatkoztatni a Robi személyétõl akkor jó. Hát nálam a Boborján és a Madáretetõ no meg a Laár pour l'art alapmûnek minõsül így természetesen tudom hogy benne van. Ha már így belemerültünk a dologba kinek melyik a kedvenc Boborján jelenete?
Dolák-Salynak a Boborján címû könyve végén ott vannak az instrukciók hogy hogyan is kell csinálni :)
DFTBA ಠ_ಠ
:D énish feltom húzni úgy a számat és énis gondolkozam azon hogy elõadjuk..<#wink>#wink>
...
meg tudom csinálni, denem én szoktam a Boborján lenni :) én az izé, mûsorvezetõ vagyok :) most, 8.ban uccsó elõadás lesz :P Jósok jósát fogjuk :)
DFTBA ಠ_ಠ