L\'art pour L\'art

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megujult a Tárulat honlapja sokkal jobb kivitelezés www.lpl.hu

Durva belegondolni hogy megnéztem a neten és nem tudom de úgy vettem észre hogy nem lesz több Hófehérke és a svéd törp de remélem nem hagyják abba

Lol, de kemény ez a Bartos videó a bannerben!<#eljen><#hawaii>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Rajta leszek:D Hogy hogy érdekel?

felrakjátok vhova? Szívsn megnézném

Na nekünk is megvolt a szereplésünk a mien meg lett örökítve: ) Jól siekrült minden amit akartunk elsült.

Kicsikiraly
olyasmi. ezt ugy hivjuk h Mi mit tudunk, ide a ki mit tud legjobbjai jönnek el, és akárki bemehet,

DFTBA &#3232;_&#3232;

Na jólvan az a jó a boborján jelenetekben ogy könnyen lehet inprivizáli. És ez mi volt valami Ki mit tud?

Kicsikiraly
Na, megvolt az elõadás, belerontottunk néhányat... Felvétel sajnos nem készült, de röhögött a közönség :)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Most a vaterán meg lehet kapni http://www.vatera.hu/l_art_pour_l_art_tarsulat_best_uff_cimu_dvd_je_25726121.html

Én csak eggyet tudok ajánlani a Best uff L'art pour l'art címü DVD-n rajta van. Sok más jó jelenettel együtt.

DoctorJohnson
imáimba fogom foglalni annak a nevét, aki ad valamiféle letöltési/megtekintési lehetõséget Laár András - Andárs mágus címû eposzához!

THX elõre is :)

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Kicsikiraly
Érdi Mûv.ház, és elvileg igen, meg lesz örökítve.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Na azért arra kíváncsi lennék meg elsz örökítve?
És mégegyszer hol léptek fel azon kívül hogy gondolom hogy színpadon.

Kicsikiraly
igen, tudjuk :) elõre megrendezett, de ugy hoszabb és jobbak a poénok :)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ezt hogy érted? Tudjátok elõre ki lesz az akit kiszemesz a nézõtérrõl és hol lépetek fel?

Kicsikiraly
ja, az improvizálást is bele akarjuk rakni, de persze kicsit átköltve :)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Sok sikert majd szurkolok és ti is megcsináljátok az inprvizációs részt?
De légysz te is szuirkolj nekm 18-án a feketemágus miatt ;-)

Kicsikiraly
Boborján a Jósok Jósa

Drukkoljatok ezt fogjuk elõadni 14.-én :P

DFTBA &#3232;_&#3232;

ezt is szerintem kevesen ismerik

de most raktam föl mégegyet Pucér nõk ruhában

n3whous3
hmmm. Jaaaa... Összekevertem a fekete mágusossal. Akkor télleg <#eljen>

púúúúú

Nem mert ez egy 2004-es szilveszter ezt egy másik oldalról lehet csak letölteni nézd majd meg másrészt ha ez is a jozanról lenne akkor ottlenne a jozan emblémája a felsõ sarokban

n3whous3
Esetleg jobban átnézhetnéd az oldalt:
Hungarian-Magyar mappa, azon belül laar-szilveszter 2000 és 2002. <#wilting>

púúúúú

A bûvész nem

n3whous3
De ezek mind fent voltak már régen a joo.zan.hu-n <#whatever>

púúúúú

Na egy kicsit több életet valakinek véletlenül nincsenek meg a Nooormális??? részek mondjuk a Szex címü epizód?

Kicsikiraly
jííí ezt értettem "blues" alatt :P

DFTBA &#3232;_&#3232;

Boborján na ez az amirõl beszéltem

Szerelmi vallomásez a kedvenc számom

a youtube-re úgy vagyok felregisztrálva hogy Mumuska16

Ma én is raktam föl egyet a világ legbátrabb emberét nem tudom hogy meglehet e már nézni

Vaxi
yá:D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

akkor ezek szerint jól igazítottalak el ;-)

Vaxi
én kerestem nagyon, és én tettem fel :D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ez rajta van a Best uff L'art pour l'art címü DVD-n onnan let lemásolva

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
akik nagyon keresték a yetis videót
http://www.youtube.com/watch?v=buAI976ThB8&NR=1

BUDA > miskolc.

Cuchulainn
Kicsikiraly
na meg a: "hangya és a tücsök."
"a prücsök az nem kell"
"De hát ez így van megírva anélkül nem teljes a történet"
"tejes? belemártyuk a prücsköt a tejbe? asztán kinnhaggyuk? hogy megfaggyon? tücsökfagyi... és akkor lóbálja a lábát és jön a fagyi... ajtómata!

xD"Benne vagy már a kádban? Csüdig!"

DFTBA &#3232;_&#3232;

Hogy pontos legyek "volt egyszer egy Mehemed sosem mosot feneket,, aki a többire kíváncsi olvassa el a könyvet;P

A világ legfeketébb feketemágusa az az én kedvencem régen a világ lekitünõbb musical színésze(három madár ált a bokron mind a három ott állt hej ezek aztán megéheztek ottan éhezgettek haj) De a történetek tényleg jók azokat a Szászi Móni írta nekem azok közül a kedvencem A fürdés az fergeteges megmosom a belemet:P

Kicsikiraly
Jeti + Musical :P ("és a fóka agyvelõje remegett a pénztárgép kalviaturháján!") amugy madáretetõ az nagyon jó :P nekem sajnos csak az van meg, Boborján a haveromnak csak, de volt már kölcsönbe :P végén a mesék nagyon jók :P

DFTBA &#3232;_&#3232;

Na ezek szerint te is nyolcadikos vagy én is. Én lány vagyok ez egy kicsit fura lehet de ha eltudsz vonatkoztatni a Robi személyétõl akkor jó. Hát nálam a Boborján és a Madáretetõ no meg a Laár pour l'art alapmûnek minõsül így természetesen tudom hogy benne van. Ha már így belemerültünk a dologba kinek melyik a kedvenc Boborján jelenete?

Kicsikiraly
Dolák-Salynak a Boborján címû könyve végén ott vannak az instrukciók hogy hogyan is kell csinálni :)

DFTBA &#3232;_&#3232;

ronihun
:D énish feltom húzni úgy a számat és énis gondolkozam azon hogy elõadjuk..<#wink>

...

Kicsikiraly
meg tudom csinálni, denem én szoktam a Boborján lenni :) én az izé, mûsorvezetõ vagyok :) most, 8.ban uccsó elõadás lesz :P Jósok jósát fogjuk :)

DFTBA &#3232;_&#3232;