L\'art pour L\'art
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
nézzétek meg õket, állatok. xD
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nekem is nagy kedvenceim voltak és még mindig bírom õket!<#eljen>#eljen> Láttam is valami plakátot most az új darabukról, hogy van színházban, de nem jut eszembe melyik :S. #49 az nagyon lol és a#45 is nagyon álllat<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>. A többit majd megnézem.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
gamertag: kenobita
"...Elmenjenek moziba. Nézzék meg a filmet, a dinamótauruszosat. Tudják, amelyikbe harapnak. Ugye a Nyurisics Park. Gyün a Rontószaurusz meg a bontószaurusz, azt eszik a szereplõket. Az a jó mikor gyün a szereplõ azt egyszer mán csak kaaarja vész. Le-hara-pó-dott. A Dinamókrampusz leette. Szegény szereplõ meg mán csak, kezefosztottan álldogál. Jó van mondom, a gatyám belekultúrósodott a székbe kérem, olyan kultúrális voltam...."
😄
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
De k*rvajó géped van istenem....
Laár költészetén beszarok, Dolák a dalaival üt nagyon, Nagy Natália meg nõ, és mégis "ilyen". 😊 Galla Miklós játéka nem mindig tetszett, de tény, hogy õ sem egyszerû fickó, õ is minden téren képes alkotni ("A viccmesélõ humorista" pl. über).
A késõbi, tv2-korszakos mûsorok nem nagyon tetszettek, Boborján figurája inkább idegesített, a Besenyõ családtól itt alapból lefáradtam, bár Szászi Móni iszonyatos szóviccei, nyelvi leleményessége káprázatos, egyszerûen besokalltam tõlük. Pethõ Zsolttal kb. úgy vagyok, mint Gallával, nem tetszettek az alakításai. Ezekbõl a mûsorokból egyedül Leopold, a porondmester diavetítései tetszettek.
A Holló Színház átvett jelenetei is jók voltak, és a Dózsa-Galla-Bór triónak is voltak örökzöldjei.
Ajánlom mindenkinek Laár András, és Dolák-Saly Róbert könyveit (gyakorlatilag bármelyiket).
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Vitathatatlanul a best az Boborján rekordkísérletei, de a Besenyõ család meg a hangos fotóképregény is magasan veri más társulatok próbálkozásait. A többi mûvük az csak simán zseniális 😄
Az egyetlen amivel hazai szinten összemérhetõ az Gálvölgyi régebbi mûsorai.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Jók voltak <#eljen>#eljen>
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
...
Kedvencem mikor elefántnak van öltözve xD
"Múltkor is becsípte a metro.
-Tényleg? És mit csinált?
Hát kiabáltam, hogy hááááááááááááááááá...
....meg olyan is volt, hogy itt csípte be (középen megfogva az ormányt), aztán meg itt viszketett (vakargatja az ormány végét)...." 😄
Ezektõl szakadok még most is xD
Nah meg a Yetis, váááááááááá
Nagymamám küld nekem kakaóstekercset xD
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Holló Színház - A régi szép idõk
ezek nagyon jók 😊 nekem a Lila Liba van meg kazettán 😊
DFTBA ಠ_ಠ
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A nyálon lõtt lány balladája
L'art pour L'art -ból is láttam mindet és nem csak azért mert a fél társulattal rokoni viszonyban vagyok. Vannak kicsit gyenge jelenetek, de az élõ színház varázsa mindíg tartogat vmi jót az elõadásokon és azért van, hogy nem lehet abba hagyni a röhögést 1-1 jeleneten.