L\'art pour L\'art

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Amiket DC-n találtál azokat feltölthetnéd valahová...<#vigyor3>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Épp most szedem jo.zan.hu-ról...😄

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Frosty01
valaki linkelje a jetiset pls :c

practitioner of the forbidden arts of death

Munch
Diavetítõs videók: http://www.youtube.com/profile?user=exoddus2
nézzétek meg õket, állatok. xD

hányszor lehet büntetlenül énekelni egy refrééént (8)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

<#wave>

Nekem is nagy kedvenceim voltak és még mindig bírom õket!<#eljen> Láttam is valami plakátot most az új darabukról, hogy van színházban, de nem jut eszembe melyik :S. #49 az nagyon lol és a#45 is nagyon álllat<#idiota><#hehe>. A többit majd megnézem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

cenobite
A "Jön a medve"-t keresem már egy ideje, de se' jutub, se máshol nem találtam. Valaki esetleg...?

gamertag: kenobita

hellnight
Jah sajnos nekem is csak a jo.zan.hu-s részek vannak meg. + asszem 2-3 olyan amit DC-n találtam, de semmi több 😞

"...Elmenjenek moziba. Nézzék meg a filmet, a dinamótauruszosat. Tudják, amelyikbe harapnak. Ugye a Nyurisics Park. Gyün a Rontószaurusz meg a bontószaurusz, azt eszik a szereplõket. Az a jó mikor gyün a szereplõ azt egyszer mán csak kaaarja vész. Le-hara-pó-dott. A Dinamókrampusz leette. Szegény szereplõ meg mán csak, kezefosztottan álldogál. Jó van mondom, a gatyám belekultúrósodott a székbe kérem, olyan kultúrális voltam...."

😄

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

tnm
ez viszont szar xD

Rage47
LOOL😄
Kegyetlen jó!

eörgs
eörgs
nem értesz még, sok mindent

erö

eörgs
irdatlanbácsi, pommondani akartam.

erö

Csátáb! <#wow2>

eörgs
izgató, forró, déltengeri szenvedély

erö

Gallát mindig is szerettem, lehet azért, mert az angol abszurd humor hozzám mindig is nagyon közel állt... Nagy Durranás 1-2, Gyaloggalopp, Top Secret, stb. Beszteszt filmek!

És ez a két videó zseniális (FELTÉTLENÜL MEG KELL NÉZNI):

Elsõ

Második

ajem kisa
csgery
ronihun
Nekem kéne a többi mert csak az van meg amit jo.zan.hu-ról szedtem...De nem elég ennyi😄

...

Fülüke
A L'art pour L'art a világ legjobb társulata! Hisz õk teremtették meg magyarországon az abszurd humort! 😊 Megvan nekem is az összes rész kazettán még az õsidõkbõl felvételrõl. 😊 Én sosem unom meg õket. Csak kár hogymár nemkészítenek dolgokat. 😞( Jó volt ennyi volt. 😊 Üdv.

De k*rvajó géped van istenem....

Jano
Szakközépben mániákus voltam, ma is nagyon csípem õket, meg is van az összes rész, amiket néha-néha elõveszek. Mondjuk Besenyõék javától ma már befáradok, szerintem annyira agyonidézték õket, hogy elcsépeltek lettek, és talán azért is, mert anno csapágyasra néztem õket videón. 😊
Laár költészetén beszarok, Dolák a dalaival üt nagyon, Nagy Natália meg nõ, és mégis "ilyen". 😊 Galla Miklós játéka nem mindig tetszett, de tény, hogy õ sem egyszerû fickó, õ is minden téren képes alkotni ("A viccmesélõ humorista" pl. über).

A késõbi, tv2-korszakos mûsorok nem nagyon tetszettek, Boborján figurája inkább idegesített, a Besenyõ családtól itt alapból lefáradtam, bár Szászi Móni iszonyatos szóviccei, nyelvi leleményessége káprázatos, egyszerûen besokalltam tõlük. Pethõ Zsolttal kb. úgy vagyok, mint Gallával, nem tetszettek az alakításai. Ezekbõl a mûsorokból egyedül Leopold, a porondmester diavetítései tetszettek.

A Holló Színház átvett jelenetei is jók voltak, és a Dózsa-Galla-Bór triónak is voltak örökzöldjei.

Ajánlom mindenkinek Laár András, és Dolák-Saly Róbert könyveit (gyakorlatilag bármelyiket).

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CattiBrie
- Ez mindennek a teteje.

[/spam]&#8482;

XDDDDDDDDDDDDDDD

jo.zan.hu-n van pár letölthetõ Vastyúk, asszem 3-11. része!

Cuchulainn
Nagyon jók!
Vitathatatlanul a best az Boborján rekordkísérletei, de a Besenyõ család meg a hangos fotóképregény is magasan veri más társulatok próbálkozásait. A többi mûvük az csak simán zseniális 😄
Az egyetlen amivel hazai szinten összemérhetõ az Gálvölgyi régebbi mûsorai.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

én a Jetis jelenetet keresem de nemtalálom sehol :-= vki nemakadt rá esetleg vhol?

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Régen nagyon szerettem õket 😊
Jók voltak <#eljen>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Bandee1987
legjobbak 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ronihun
A Beelga kományfõõ Párisban megközdte Torórette tórúú....xD

...

Amse
Én láttam. Nem a legjobb, de vannak jó jelenetek...

ronihun
Én nemláttam még...sajnos még egyet sem láttam élõben<#szomoru1> deha vki tud egy mostanában lévõ elõadásról Pesten akkor thx...megnézném

...

látok néha plakátot, a Hófehérke és a svéd törpe milyen? látta valaki? színházban adják

ronihun
Nekem ezek megvannak😄 xD

Haza kellet mennem mert otthon fõztek meleg szendvicset....xD

...

hellnight
Boborján rulezz 😄

Kedvencem mikor elefántnak van öltözve xD

"Múltkor is becsípte a metro.
-Tényleg? És mit csinált?
Hát kiabáltam, hogy hááááááááááááááááá...
....meg olyan is volt, hogy itt csípte be (középen megfogva az ormányt), aztán meg itt viszketett (vakargatja az ormány végét)...." 😄
Ezektõl szakadok még most is xD

Nah meg a Yetis, váááááááááá
Nagymamám küld nekem kakaóstekercset xD

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Holló színház kicsit gyengébb volt, de azt is hallgattam
Holló Színház - A régi szép idõk

Kicsikiraly
"Marynek hívták, mielõtt átlõtték a nyálát."

ezek nagyon jók 😊 nekem a Lila Liba van meg kazettán 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

ronihun
Én nekem akkoris a kedvencem a Dolák-Saly...õ a legjobb.😄 szerintem

...

ronihun
😄D

...

best off 😊))

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

gameplusz
Mûvészet a mûvészetért 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lila liba

"a legnagyobb tragédia,
anyukámnak nincsen fia" 😊

egy kis nosztalgia 😊
A nyálon lõtt lány balladája

Amse
Szeressük õket, de nekem az igazi a Holló színház volt. (Nagy Nati, Galla Miki, Novák Peti, Pethõ Zsolt)
L'art pour L'art -ból is láttam mindet és nem csak azért mert a fél társulattal rokoni viszonyban vagyok. Vannak kicsit gyenge jelenetek, de az élõ színház varázsa mindíg tartogat vmi jót az elõadásokon és azért van, hogy nem lehet abba hagyni a röhögést 1-1 jeleneten.

pár rész megvan videókazettán + 2 album gépen

youtube-on rengeteg vidi van, csak rá kell keresni!