Nem dolgoznak a szinkronszínészek
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár ugrálni emiatt, hisz majd minden területen ez megy: olcsóbban rosszabb minõséget.
Pár év múlva pedig már úgyis a szinronizálást is Kínában csinálják :)))
Pár év múlva pedig már úgyis a szinronizálást is Kínában csinálják :)))
Én például nem szeretem a feliratos filmeket, csak abban az esetben választom a feliratos változatot, ha például itthon (még) nem játszott sorozatról van szó. A filmeket is inkább csak második nézésre szoktam eredeti nyelven nézni, de akkor angol felirattal.
Az animációs filmek terén egyébként nagyon is ottvan a magyar szinkron, nemrég néztem meg a Shrek 1-2t angolul, hát a poénok fele elveszett.
Az animációs filmek terén egyébként nagyon is ottvan a magyar szinkron, nemrég néztem meg a Shrek 1-2t angolul, hát a poénok fele elveszett.
Csak sir a szájuk. Alapdij 2500 Ft... :-)
Nálunk a cégnél van aki fõiskolával keres napi 2500-3000 Ftot(napi)... Ezek meg egy max órás szövegelésért, ahol még a szöveget is a szájukba adják.
Menjenek a picsába a sztrájkukkal.
Van más ember is aki sziknronizál.
Nálunk a cégnél van aki fõiskolával keres napi 2500-3000 Ftot(napi)... Ezek meg egy max órás szövegelésért, ahol még a szöveget is a szájukba adják.
Menjenek a picsába a sztrájkukkal.
Van más ember is aki sziknronizál.
azért a foglalkoztatott szinkronszínészek napi 5-7 órát tuti szinkelnek és, ha óránként mondjuk 20 tekercsért számláznak 300 forintot, akkor 30-40k per nap nem is rossz.
régebben világhírû volt a magyar szinkron, nem szeretném, ha ezt elvesztenénk. Sokszor a nagyobb nevû dolgok még ma is néha jobbat alkotnak magyarul, mint az eredetiben, pl. a Disney Herkulese, ami angolul fele akkorát szól, mint magyarul.
hát hihetetlen, hogy ez van...
amugymeg eredeti hang rulz
amugymeg eredeti hang rulz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
← ElőzőOldal 2 / 2