FIGYELEM! - avagy hogyan viselkedj

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
éppen h nem direkt csinálják/juk, eskü egyszerûbb leírni azt h cselszi, minthogy chelsea, ezért írtuk így, nem értem h ez miért zavar téged, de akkor befejeztük, nem akar senkisem botrányt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gabber_saviola
nem tehetsz róla, hogy szóltál nekem és hogy szarul esik a "cselzizés". Ne hibáztasd magad ezért.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

5w0rdf15h
jah olvastam....tipikus 50kg székkel együtt gyerek akinek a szája nagy csak

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

asfa
nem értem miért... bocs ha kirobbantottam valamit.. csak nem értem tök egyszerû dolog és annyira egyszerû betartani.. mintha direkt csinálnák egyes emberek..

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola
még nem jött mél a [email protected], pedig a kedves "celzizõs" fórumozó nagyon igérte

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

5w0rdf15h
hova írták azt a panasz üzenetet? :D

gabber_saviola
nah ma már megint volt aki hõzöngött a renszer ellen, de birom még.

Nuno88
meghívós cuss sztem se rossz...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

hunbasser
rend lenne itt,afifem -.-

ReaL MaDRid x siempre

csgery
Bizony:) Ez így jó lenne (sztem) :)
hunbasser
pont most ezen gondolkoztam :)

meghívó+plusz iq teszt -.- és persze azonnali permbanosztás lehetõsége a moderátoroknak

és ez a "modi engedélyezi a topiknyitást" dolog sem rossz ötlet.csak akkor fel kéne még venni pár moderátort,mondjuk nem sokat.1-2 modi meg mindig van,egy nap meg nyitnak 5-6 topikot?forgalmasabb idõkben 10-15-öt...de ilyenre sztem nem nagyon volt még példa.

ReaL MaDRid x siempre

jbal
a régregjüket kibannolnák

5w0rdf15h
ahogy te is :|

viccet félretéve nem rossz ötlet :)

ProGabe
de sg fórum egyik legnagyobb vonzereje hogy minden tekintetben free,ezzel máris "meghalna" nem?az persze tény hogy valami kéne ellenük,valami ami nem zárja ki az értelmesebbeket,pl ennél a meghívós módszernél a vérpistikék egybõl meghívnák a maguk x újregjét...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

idõvel kiesnének a flémerek :I

ezaz ötlet nekem is tetszik

REAL MADRID

csgery
VAGY (bár ennek nem nagyon lenne értelme): meghívóval lehetne beregzini. MInt pl iwiwen, és korlátozva lennének a meghívók. De mondjuk attól a mostani flémerek nem tûnnek el... de legalább korlátozzuk a diliket valamennyire. (he lehet...)
csgery
hát ez nem is annyira iq teszt, inkább csak egy aprócska kérdõív. Mondjuk ha reggelésnél lenne egy olyan nagy 72-es biros betûvel, hogy: aki szándékosan flémel, eljárás indul ellene, aminek következtében 1 tõl 10 évig tartó szabadságvesztés kaphat. óvadék nincs.<#nyes>
és ezzel semmi rosszat nem teszünk, csak ferdítünk egy kicsit:) és ez nem bûn:)
Drephis
<#eljen>

help

kulabácsi
lol

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ProGabe
fogsz flémelni keciek?
igen / nem
hát személyeskedni?
anyádat,azt! / ígérem nem
alreged van-e
azmijaz? / anyádat,azt!

elfogadod a feltételt,miszerint bármikor bannolhatunk?
bannold anyádat,azt! / peeeeesze

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csgery
Hát, ez e jó kérdés...:P
banok
és egyébként mibõl állna az az IQ-test? oO

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ProGabe
nem is ez lenne a legfõbb baj vele,hanem az,hogy sokakat elrettente a regeléstõl.a halál tökölne vele ha most regelnék ide,megmondom õszintén,elég nekem az is hogy már mindenhol kérnek minden sz.r kis adatot,amúgy errõl is volt már szó a mi kellene az sg-nek topikban,szintén elvetve...

csgery
És egy iq teszt kitöltése a regisztrácó közben nem lenne hülyeség (csak ezzel nem sokat lehet korlátozni, mivel lehet flémer egy okos ember is, és egy okosabb ember is nyithat flémkeltõ topikot, stb...) De a legtöbb radikális változtatás sajnos kivitelezhetetlen<#shakehead>...
kulabácsi
hja sok az iq fighter, de legalább lehetne egybõl permbant adni, de még azt sem:(

csgery
Hát igen, de nem tudjuk kiszûrni az iq ninjákat, csak amikor már akcióba lendültek.
gabber_saviola
iq tesztet meg más megcsinálná nekik regeléskor :(

kulabácsi
hát végülis ja, de ebbõl sem lesz semmi sztem...:(
ide tényleg iq korlátozás kéne és akkor nem lenne ekkora gond:)

gabber_saviola
ez nekem is tetszik <#vigyor2>

csgery
De azért sztem jó ötlet:) És ha figyelembe vasszük, h van minimum 10 moderátor, egy napra jut kb 20 topik, akkor csak 2 levet kellene elolvasni mindenkinek, és kb 5 sorosak. és visszaírni, h igen, nem.
ProGabe
volt már hasonló ötlet,mégpedig az,hogy a topiknyitás menne úgy ahogy most,azzal a különbséggel,hogy az utolsó lépés után nem jönne létre,hanem egy modinak kéne engedélyezni,jó ötlet,csak lehet maguknak a modiknak nem tetszene,lenne plusz melójuk rendesen,bár egy esélyt kéne neki adni hiszen most is ellenõrizniük kell minden új topikot

kulabácsi
ahham és a moderátoroknak szted mennyi idejük van arra h ezeket a leveleket olvasgassák és válaszoljanak? mert azért õk is emberek (bármilyen hihetetlen is h nem állatok:D) szal ezt azért nem lehet nagyon kivitelezni sztem...

csgery
Lenne egy ötletem az értelmetlen topiknyitással kapcsolatban. Csinálni kellene olyat, hogyha az illetõ tpoikot akar nyitni, akkor egy e-mailt küld a moderátornak, amiben leírja, milyen topikot akar nyitni. (mert a fele nem képes használni a keresõt) Ha a moderátor nem látja megfelelõnek a topikot (értelmetlen topik, vagy esetleg van már ilyen), akkor nem nyitható meg a topik. És így el lehetne kerülni a sok focirajongótopiknyitási kényszerét. Szerintem ez így javítana a dolgon!
Ezér nem nézek focit.:)

jbal
csak vicceltem:)

ForzaInter
énse vok szent, de azért nem anyázok:DD amugy nincs vele bajom nekem, velem normális de kommenteket láttam, nm:ASD:dasdas

Yo, Bitch!

gabber_saviola
köszönöm, hogy Te is belátod, hogy nincs itt neki helye

ForzaInter
nem dehogyis, láttam a komentjeit visszaolvastam sok helyen, csak kérdeztem hogy ha visszajön alapból ban-e.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
tán szerinted így hírtelen el kéne felejteni eddigi anyázásait és személyeskedõ kommentjeit és bedõlni neki, hogy most megváltozik?
Elég sokszor mondta már ezt nekem, és párszor bevallom be is dõltem neki.

ForzaInter
aha értem

Yo, Bitch!

gabber_saviola
ebben a formában ez nem igaz (bár ezt Te nem is tudhatnád), mert haversrác már a 2. regjével szomorított minket. Amúgy szerintem igen.

ForzaInter
He gabber, most ugye kibannoltad r9-et és ha visszajön másik reggel mint ahogy más is csinálja azzal is sorba bannolod? vagyis ezzel azt akartom kérdezni ha vkit kibannolsz örökre már nem jöhet vissza mint régen mert azonnal ban lesz?:D

Yo, Bitch!

gabber_saviola
kb. :)

nem az irtáson van a hangsúly, mert tuti lesznek olyanok, akik megjavulnak és emberi formában fórumozgatnak tovább.

"néhányan majd elmennek máshova, meg pampognak az elején, azokért úgysem kár. Aki nem fér meg a seggén, az húzzon csak el"

jbal Te nem vagy itt régóta, szal nem tudhatot/tudod, hogy milyen voltam :)

Fyrex
nah az már igaz, de bátyókám helyedben én meghúznám magam :}}

#1 igenis, tudomásul véve Fater, és ircsad õket :P

Avanti Crociati!

báttyó02
sztem te csendbevagy balobá:|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jbal
hohoohhóhóóhóhó:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
:DDDDDDDdddddd

báttyó02
nekem ne mondd,ismerem a modi elõtti életed is:P<#ravasz1><#vigyor1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
amég nem voltam, addig sem volt rám jellemzõ

gabber_saviola
jah és ha valakinek nem tetszik, hogy itt vannak szabályok az mehet reklamálni