FIGYELEM! - avagy hogyan viselkedj

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
ez tök igaz:) nem csak aza hibás aki elkezdi az egészet, aki folytatja azis sáros...

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kulabácsi
amúgy az ilyen beszólásokat nem kell észrevenni és akkor nem lesz semmi gond! azért a mi topikunkba is elég sokan jönnek szövegelni, házigazda törli az üzit és ennyi, ezt mindenhol meg lehetne tenni, 2 ember kell egy "veszekedéshez"

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rexor
RESPECT!

BEAST
Igazad van , csak az a gond ezzel az egesszel hogy akik miatt irtad ezt , azok nem fogjak elolvasni mert eddig sem erdekelte oket a "rend" es a kulturalt forumozas. :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nálunk meg szellemek vannak!

neevous
Szvsz van kb 10-15 ember, akik rendszeresen átjárnak más csapatok topikjába kelteni a flémet, és még vannak egy jópáran akik ezt nagyritkán megteszik. Szerintem jó lenne, ha az a pár emberke elõbb vagy utóbb ki lenne szórva (lehet, hogy halott ötlet, de szerintem a visszaesõket alapból permbannal lehetne büntetni, nem pedig megvárni, hogy összegyûljön a 20 pont), így a többiek is elgondolkodnának azon, hogy érdemes-e folytatni a 'tevékenységüket'.

kulabácsi
teljesen igazad van amúgy, de vezet a milán:DDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gabber_saviola
nem ma lettem modi, mindenre vannak módszereim :)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

mila69en
dsl nél nem sokra mész vele:)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

gabber_saviola
meg aztán jópár fórumozó másodregjeivel tisztában vagyok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

ForzaInter
hú ez én rám is vonatkozil meg srolhatnám, enyó,r9,jbalu:DDD én nem fogok flémelni

Yo, Bitch!

gabber_saviola
ettõl legalább tisztában lesz a fórumozó, hogy repül ha nem tud viselkedni

köszönöm mégegyszer mindenkinek

rvn
Én elnézést kérek a tegnapi flémkeltésért csak még mélyen a meccs lázában égtem...Elnézést

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

gabber_saviola
látom az ip-ket, ami sokat segít nekem

csgery
De az se nagyon használ, ha valakit kicsapnak a moderátorok. Kitudja, hány regje van még, és ha ezzel flémel, azzal is flémelni fog.
toysoldier
<#eljen><#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Brolly
Hát ezt sztem vagy szigorítássasl lehet megoldani vagy sehogy, mert aki olyan az most ettõl úgyse fog megváltozni, sztem.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

én már régebben is javasoltam, h szigorúbb szabályzat kellene. Sokkal radikálisabban kellene fellépni, nem kellene büntetõpontokat osztogatni, én egybõl bannolnám azt, aki a fórumot nem használja megfelelõ módon... regisztrálásnál ott van, h olvasd el a tudnivalókat, stbstb, aki nem érti meg..persze ez csak az én véleményem, de jó lenne valahogy komolyabban venni a dolgokat..

csgery
100%-ban igazat adok Neked!!!
ez szép tõled, de már látom elõre hogy a sok hülye ezt is tele fogja flémelni, és pont azok fognak írni akik épp a zavart keltik máshol is...<#szomoru1>

gabber_saviola
Köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradtságot és elolvasta ezt a kis szösszenetet és megpróbál javítani a jelenlegi helyzeten. Ha bárkinek bármi felvetése van, hogy jobbá tegyük a fórumot, kérem, jelezze. Köszönöm

← ElőzőOldal 4 / 4