Ondóvezeték elköttetése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen topik huhuhúúúú
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nagyon elvannak itt már kurvulva az emberek!!!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
én a Commander vagyok én
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
vagy a szebbik nem drogozza magát, vagy húzzatok esõkabátot Jancsikára, de ne vagdaltassátok fel 😞 boloncság... :\
practitioner of the forbidden arts of death
amúgy azt is meg lehet csinálni, hog ymielõtt durrantassz, olyan erõsen elszorítod a makk alatt a gyíkot, hogy nem jön semmi, de ettõl sem lesz semmi bajod.
practitioner of the forbidden arts of death
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ezt linkelték lejjebb. itt leírják hogy s mint XD
@
szerk: nemrég láttam asszem a spektrumon 1 hasonló témával foglalkozó mûsort, és ott mondták😄
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Wolfsnack: állítólag szövõdmények is kialakulhatnak az elkötött rész környékén. Szóval csak óvatosan. Nehogy backfire legyen belõle! 😄
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Najó hülye példa. 😄
Ennek szinte semmi elõnyét nem látom, ráadásul egy igencsak radikális beavatkozás forog szóban. Kutyát, macskát szokás kiherélni számtalan okból, és az ondóvezeték elkötése csak a mûtét fajtájában tér el, ugyan azon önzõ szándékból ered.
Miért önzõ? Mert ez csak a nõnek jó, neked semmi elõnyöd nem származik belõle. Mivel a szerelem nem tart örökké, biztos meg fogod bánni pár év után, csak addigra valszeg már nem lesz visszaút.
Aki ilyet csinál az egyértelmûen papucs, a férfi nem megszégyenítõje. 😄
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX