Ondóvezeték elköttetése

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huhuhúúú
milyen topik huhuhúúúú

Narxis
jóa tápig, Merevedési gondok topikot is nézzétek meg xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A tokodnek eleg keves koze van a vazektomiahoz...

hy

hinnye ezis vmi modernkori faszság???
nagyon elvannak itt már kurvulva az emberek!!!

biomage
ez is kihalt 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

höhö😄

Wolfsnack remélem elkötik a spermád szállító herevezetékedet, hogy ne tudjál több ilyen hatalmasan hülyét nemzeni mint amilyen te vagy!

én a Commander vagyok én

King of Roads
<#csodalk>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

tugyiti
<#eplus2>
pláne itt az sgn<#idiota>

Kontrakcio
és különbemn is... sztem szeretik a nõk a spermium ízét 😊 ( spárga nélkül )

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
Ejjj , ne legyünk ennyire szigoruak 😄DDD szorjuk szét magvainakt

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Frosty01
már hogyne lenne baj belõle... ki kell húzni és a csaj seggére nyomatni ^^
vagy a szebbik nem drogozza magát, vagy húzzatok esõkabátot Jancsikára, de ne vagdaltassátok fel 😞 boloncság... :\

practitioner of the forbidden arts of death

Gladiator
egy idõ után nem termelõdik több cucc, szal nem fogsz felrobbanni.
amúgy azt is meg lehet csinálni, hog ymielõtt durrantassz, olyan erõsen elszorítod a makk alatt a gyíkot, hogy nem jön semmi, de ettõl sem lesz semmi bajod.

De nem értem, hogyha a vezetéket elkötik, akkor hova megy? 😄

kérhetek rá egy masnit? :C

ruffirant
és akkor egyszer csak jõn a "robbanás"?

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Ha herevezetéket elkötöd egy idõzitett bombává válnak a golyóid, mert a sperma folyamatosan termelõdik benne.
Gladiator
Akkor ennek még olvass utána...

amugy elég elmebeteg ötletek vannk a világban, komolyan, sztem ha le kell köttetni a gecit majd megoldja az evolucio azt kész😄 költözzenek a holdra h legyen hely és nem lesz szükség a plasztikára

körülmetélésnél nem nö vissza?😛 amugy nem fogom kiprobálni soha nem vok zsidoXD

Frosty01
spermát szállító herevezeték elkötése - modernkori elmebaj

practitioner of the forbidden arts of death

desigo
simán😊))
cíp legyen
CattiBrie
csinálhatom én? 😄DD

[/spam]&#8482;

nono84
Szövõdmény --> kialakul a herevezeték rák😄dddd

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

tugyiti
<#taps>
Kamehame
1. ték, és nekem eszem ágában sincs ilyet csinálni!!! kés alá a gyíkom áááááááá meg amúgyis nézzétek a korom

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

desigo
Kíváncsi vagyok milyen lesz a banner😊
PíszLávJuniti
nyomj fel egy ceruza elemet, tuti hatásos.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

armageddon666
http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20060922vezetek.html

ezt linkelték lejjebb. itt leírják hogy s mint XD

@

kas123
de, sõtt volt már olyan h magától "kioldozódott"...persze ilyen 100/1szer esik meg 😄

szerk: nemrég láttam asszem a spektrumon 1 hasonló témával foglalkozó mûsort, és ott mondták😄

hunbasser
ha elkötni lehet,akkor kioldozni is lehet,nem?

ReaL MaDRid x siempre

áááááá geci kiráz a hideg, még így leírva is fáj. D::::

már azt hittem ezt is te nyitottad😊

Gladiator
mint te. na pá

DjDano
ez de értelmes egy topik...

lpmaskmancick
ondó az simán jönne,ha elkötik az ondóvezetéket,mert a here csak ondósejtetket meg az ondó egyik alkotórészét termeli,a többi a részét a váladéknak a dülmirigy és az ondóhólyagok és a Copwer-féle mirigyek termelik

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Z
Jah,kb olyan lehet, mint 5 sör megivása után egy görcsöt kötni a szerszámra...szétrobbanna a tartály! 😄D

Wolfsnack: állítólag szövõdmények is kialakulhatnak az elkötött rész környékén. Szóval csak óvatosan. Nehogy backfire legyen belõle! 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Loál János
Én aszittem te nyitottad. <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Doomista
hallottam rola,ugye az ondovezetékbe nyomjan egy parafadugot,épp akorát hogy elzárja,igy ugye a sperma nemjön onnan,és tisztességesen "elpárolog".Ez jo modszer,csak drága 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Miután ráestél a biciklivázra? 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Met
én már 20 évesen eldöntöttem, hogy nem lesz kölköm 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

cenobite
LOL! <#zavart1><#zavart1>

gamertag: kenobita

CaviaR
Ez olyan mintha elkötném a benzincsövet a kocsiban, mert nem akarok vele menni.
Najó hülye példa. 😄
Ennek szinte semmi elõnyét nem látom, ráadásul egy igencsak radikális beavatkozás forog szóban. Kutyát, macskát szokás kiherélni számtalan okból, és az ondóvezeték elkötése csak a mûtét fajtájában tér el, ugyan azon önzõ szándékból ered.

Miért önzõ? Mert ez csak a nõnek jó, neked semmi elõnyöd nem származik belõle. Mivel a szerelem nem tart örökké, biztos meg fogod bánni pár év után, csak addigra valszeg már nem lesz visszaút.
Aki ilyet csinál az egyértelmûen papucs, a férfi nem megszégyenítõje. 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Drephis
<#kocsog>

help

tobias88
ha 50 lennél még oké, de 25-30 éves korosztályban ezen gondolkodni??? Tudod, van ennél egy jobb módszer, a nõknek feltesznek egy fémgyûrû szerûséget, ami ki is vehetõ semmi komplikáció nélkül, és ugyan ezt az eredményt éred el vele
gecyk... lol

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Czdano
Jeeee szereljünk csapot a szerszámra xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Drephis
nem

help

Oldal 1 / 2Következő →