Húsevõ növények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem árt egy utána olvasás.
én nem vagyok húsevõ növény szakértõ, a többiek meg sztem nem is olvassák a topikot már, kitudja. én is azért néztem ide, mert kedvencek között van, mivel érdekel a téma. különben nem vettem volna észre, hogy írsz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Metál az ész!
én elmentem üvegházba és ott vettem1pici kancsókát 500ért :P :D. megérte. azóta egy telet átélt és szépen jönnek a kancsói és növekszik.
de nem fogott semmit :S :S :(. pedig sok köcsög légy repked ott :D.
lehet pont a kancsóka miatt :S.
amúgy én nemtom hogyan kéne szaporítani, én anyukám locsolja néha a desztillált vízzel és kész :S.
de figyelj nyáron a viharokra, legutóbb is volt1nagy, az tönkre teheti sztem a növényt, ha kint hagyod. nekünk az ablakban pihen bent és így is kap napfényt sztem.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Második napja van nálam a drága, de már egy családi program keretében bele lett pakolva egy sáska.. :D Kitettem az erkélyre, mert azt olvastam, hogy nyáron simán kilehet rakni a napra, csak több víz kell neki. Desztillált vízzel öntözöm, mert azt hallottam, hogy a felforralt lehûtött víz nem olyan jó... és egy nagy tál vízben(szintén desztillált) áll. Néha permetezek rá vizet(desztilláltat:D), hogy ne száradjon el a napon.Baumaxban vettem, 2900 Ft-ért, elég nagy cserép, szerintem olyan 4-5 növény lehet beleültetve. Ha túléli a telet, átültetésnél szeretném szaporítani, ehhez tanácsokat szívesen vennék. Elõre is köszi.
Teitr, aki viking
Metál az ész!
gamertag: kenobita
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
volna egy kérdésem! olvastam minap, hogy lehetne húsevõ növényeket tartani palackkertben is! de kérdem én hogy adom én be akkor neki a rovarokat? mert ha mindig nyitogatom a palackot akkor tönkremegy a mikroklíma! nem?
Egy nemrég nyílt forum, tapasztalt emberekkel, közös rendelés is van, csere-bere. http://rovaremeszto.extra.hu/smforum/index.php
Kancsóka és vénusz légycsapó. Utóbbi még növekszik, naon picik, de így tök édik :D. Hol lehet normál méretût venni? mer fûvészkertbe vettem és egy boltban a kancsókát, azok is még picikék :S.
"Képesek zsákmányt fogni, azaz állatokat csapdába ejteni, "
fasság a köbön, nem?<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Max, mint a vidin látható volt lent, amit linkeltem, az egér a legnagyobb állat, amit ejthetnek.... nahjó, ahol õshonosak és nagyon nagyra megnõnek ESETLEG, ott még mást is, de az igen ritka... nem?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Valaki tudja esetleg?
Itt is nézelõdhetsz a témában. Van fórum is.
Valamint egy másik igen jó fórum!
-Cephaloutus Follicularis
- Dionea, vénusz légycsapó
- Nepenthes, kancsóka
- Pinguicula - hízóka
Ezek a növények érdekelnek, de jelenleg tök csóró vok, mindenesetre elkezdek melózni vhol és gyûjteni, mer amint hallom, pl a kancsóka 10-15ezer forimt. ennél olcsóbban nem lehet beszerezni a listámon lévõ növényeket?
:(
gondolkozom egy ilyen növény megvásárlásán. nem veszélyes? :DD szeretnék1légy elkapó félét :D, meg nemtom, elõször szétnézek. pl most ezt az oldalt skubizom.
mennyibe kerül MO-n egy ilyen drágaszág? :DD
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
a másik cserepestül folyamatosan 1-1.5 cm vízben kell állnia nyáron?