Húsevõ növények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Kedvesem egy harmatfüvet vett, de a kis méretû kajalények hiányában szegény feldobta a pacskert. Pedig próbáltam neki fogni ezt-azt :/

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

gz8
Pedig itt figyel a Szmájlik, a Makrók, az URL beszúrása, a Kép beszúrása... Ennél evidensebb nem is lehetne ;-)

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

fene, ezt az url beszúrás dolgot mindig elqrom...
de ez talán hajnali 01:44-kor megbocsájtható :)

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

ejnye de kihalt a topic :)
én két növény között gondolkodom:
http://www.vizi-husevonoveny.hu/sarracenia.htm

http://www.vizi-husevonoveny.hu/drosera_telallo.htm
illetve gondolkodom még egy Vénusz légycsapó beszerzésén az OBI-ból csak... Hát már volt olyanom, csak nem vágtam le a virágát meg valószínû nem tudtam biztosítani neki a körülményeket így elpusztult. <#rinya>
Ja, szintén innen akarom rendelni: http://www.vizi-husevonoveny.hu/ A minimális rendelési költségbe beleszámít az 1400 Ft-os postaköltség is?<#rinya>

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

Rage47
najah :D
Spaw

#263-hoz képest kicsit megnõtt.

Rage47
lol. minden leírás ezzel kezdõdik...
Csuhai G
Hmm...szóval nap is kéne... <#vigyor5>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Spaw
jaja rengeteg víz,és még több nap.az kell neki.

Rage47
kapott elég napfényt?
Csuhai G
Nekem sajnos lassa meghal mind a kettõ növényem. :((
Úgy kezdõdött, hogy az egyik levél elfeketedett...aztán szépen lassan a többi is, és már alig van 2-3 egészséges levél! :(

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Spaw
nem

Takimate
ha nem szeded ki a rovart a légy-csapójápól akkor elfeketedik és lepusztul az a levél ugye ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Rage47
hüha, ott az egyik képen nagyon vörös a vénusz légycsapó. remélem az enyém is lesz ilyen, bár még alig van erre utaló jel...

Kara kánként folytatom tanításom.

Spaw
Nekem is gyorsan nõ,és elkezdett virágozni.Könyörtelenül levágtam.

Aquir
Elég gyorsan nõnek új levelek és csapók a vénuszaimon:) A harmatfû meg már fogott egy muslincát és már kezdi betekerni =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
thx:)
obiból szereztem 1 hónapja asszem
TCelica
jujj de szép :))
honnan lehet ilyet szerezni és mennyiért?

szép napot

Rage47
most csináltam:)

Mikor kell átültetni, szal azt honnan látom meg? És nincs valami különleges dolog, amit figyelembe kell venni átültetésnél?
Aquir
Én meg voltam annyira elfoglalt hogy nem jutott eszembe hogy le kéne vágni a virágot, most meg egyik napról a másikra ott volt a teljesen kinyílt virág.:) Szóval egyszercsak tök hamar kinyilt, persze már nincs ott :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nekem pénteken lecc meg :s Ennyit kellett rá várnom h találjak 1et vhol...csak rittig h Pesten hagytam, péntekre hozzák utánam...

Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...

Aquir
akkor nemtom milehet vele..

Pheaper
azt mondta a sárc mrá feladta<#szomoru1>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Rage47
:DDD
Dragooon
nekem egyenesen belerohadt :\ :D

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Rage47
nekem is 2 hétig ette :))
aztán úgy odaragadt, ha alig tudtam levenni(hegyes csipeszféleséggel szoktam)
Takimate
nekem még mindig eszi :(

Aquir
visszairtak hogy elküldték? mertc akkor több mint hét eltelt mióta rendelted

Aquir
nemtom:)

Spaw
gondoltam rá!! obiban van?:D

Pheaper
még mindig nem kaptam meg :(

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Aquir
precíziós lézer? =)

Spaw
Növénykém 3 hetet rágódott egy dagadt legyen,tegnap kinyilt a csapója gondoltan na akkor kiveszem a megboldogultat. De annyira annyira odaragadt a csapó egyik oldalához,hogy bármilyen óvatosan nyúltam hozzá képtelen voltam kiszedni anélkül hogy össze ne záródna.Ilyen körülményes mindig kiszedni a maradványokat?Mert ez olyan mintha marokkót vagy jengát játszanék.Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Takimate
Igen, amíg még ilyen "gyerek" a növény addig nem szabad virágozni hagyni. Vagy ha mégis, akkor hamar levágni, és szétszórni a magjait a saját földjében.
Nekem ezt mondta akitõl vettem a neten.

Spaw
Azt olvastam,hogy ajánlott levágni mert mmég a természetes élõhelyén élõ egészséges növények is nagyon megsínylik.Ha virágozni fog én mindenképpen levágom,amúgy sem magról akarom szaporítani.

Aquir
Kéne valami feltûnõen nagyra megnövõ termesztett mutáns példány :D Egyébként akkor tényleg le lehet vágni a virágját, és attól gyorsabban is nõnek a csapók (vagyis a maradék növényke)?

Aquir
akkor holnapra szerintem megkapod :)

ó azt egyébként levágtam hogy atom :)

Spaw
én desztilláltat adok neki.ugy vettem észre,hogy ez a vénusz nem egy kényes növény.csak nap meg víz dögivel és nagyon szépen piroslik meg nõ.tervben van hogy az összes kapható fajtáját beszerzem.

Dragooon
letörött a vénuszkám egyik csapója (egy új hajtás volt).
nem gond, jön helyette még 3 :)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Pheaper
köszi:)
atomnaka logoja
de h ne offoljak nagyon várom már a virgákákat:)

Aquir
akkor ok :)

Rage47
én ilyen vizet használok pár hete, és eddig szépen növöget...:)
Aquir
nekem is vannak icipici harmatfû-darabkák a vénuszban:) tálkába 1-2 cm forralt majd lehült víz akkor elég neki ugye? :)

(Pheaper jó a logód :) egyébként minek az anim-ja?

Pheaper
az jó nmeke m azt modnták az ünnepek után (azaz ma) adják postára:)

fravik
hali! ja, asszem úgy volt, hogy 17-én este (10-kor) írtam a srácnak, hogy tutira kell a dolog, másnap feladta és 1 nap múlva megjött (ez így 2 nap..:) )
jó rég nem írt senki, pedig már a top 10-ben is benne voltunk:)
mi történt?
az én növényem már teljes gõzzel hozza az új hajtásokat, nemsokára kinyílik az egyik csapó. A harmatfüvem viszont sajna nem valami jól viseli a körülményeket (lehet, hogy megégett a napon :( ) Az már kezd kiszáradni.
Viszont amelyik harmatfû egy cserépben van a légycsapóval (nem t'om, hogyan került bele), az virul.
írjatok ti is a növényetekrõl, hogy mi a helyzet...:)

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

Aquir
detto:) fraviknak asszem 2 nap után jött meg? én csütörtökön rendeltem és a hétvége miatt hétfõn adták postára és szerda du. jött meg :)

Aquir
ja

Pheaper
rendeltem egy 1500 ast és egy 1000 est:)

kb mikor jön meg?:P

Rage47
:D
enyém bekapott 2 legyet magától, azóta sem nyíltak ki...

egyébként azt olvastam, hogy ajánlatos a levél 1/3-nak megfelelõ méretû cuccot adni.