The KMPlayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Humesz
Hali,

3.4-ben hol lehet beállítani az egér és billentyû dolgokat? Nem találom a billentyûzet-egér beállítást.
tommygear
igen közben rájöttem, feltettem a 3.2-t ezzel egyelõre nincs probléma
Mikiller
mert a 3.xx verziók hibásak, rakj vissza egy 2.9xx-et, azzal semmi gond.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

tommygear
sõt most nézem az átlátszó csík szinte mindenhol ott van csak ezt nehezebb észrevenni, hogyan tüntessem el meg egyáltalán miez? eddig nem volt ilyen
tommygear
sziasztok

a problémám az lenne, hogy némelyik videó alatt, kiterjesztéstõl függetlenül megjelent a videók alján zöld, szürke vagy átlátszó vízszintes csík... a videók 90 százalékában nincs ilyen, de amiknél van eléggé zavaró, ez mitõl lehet?
Sziasztok!

Az új kiadásban a 3d nekem nagyon szétcsúszik. Mindent átnéztem, de nem tudom összébb húzni a piros-kék képeket. Van ötletetek?

Sziasztok. DIVX playerben hogy tudom megcsinálni, hogy ne sötétüljön el a kép amikor filmet nézek. A képernyõkímélõt kikapcsoltam. Ha a filmet a media player homecinemával nézem akkor nincs vele gond csak nem olyan szép a képe mint divx playerben és nem játsza le az mp4 fájlokat. Ezért kéne a segítség a divxel kapcsolatban.
köszi: jbarnus
lalakov
Sziasztok!
Hol lehet beállítani, hogy automatikusan játssza le a következõ videót? Régen mûködött, most nem tudom mi baja van. (3.0.0.1442)
Sziasztok.
A PotPlayer telepítéskor mindig felajánlja a DirektX csomag letöltését, mivel ez állítólag hiányzik neki. ( Win7 alatt )
Le is töltöm mindannyiszor, a csomagot kibontom és kész.
Hogyan kell a PotPlayernek megmondani, hogy hol találja meg a szükséges komponenseket?
Mert induláskor nem kérdezi, és úgy tûnik, hogy mûködik nélküle is.
Viszont a Win7 jelezni szokott kompatibilitási gondot, amit lezárok azzal, hogy a progi jól mûködik, mivel megoldást nem szokott találni.

Mikiller
Beállítások->Audió feldolgozás-> itt középtájon legördülõ menüben lehet választani

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Sziasztok! Nem tom kérdezték-e már, de hogy lehet indítani a programot hogy alapértelmezésben a Wdm eszközt nyissa meg analógként?

Jim Morrison
Dekoder használat/Külsõ és ott állítgatsz. Belsõ nél is próbálkozhatsz ha nem jön be.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hogy állítom be egyébként?
amit találtam, ott csak a külsõ dekodernél lehet alapértelmezettre rakni, nekem meg ugye semmilyen codec pack nincs feltéve, csak kmplayer
amikor "ezt" csinálja, akkor minden filmnél kockásabb lesz, legyen az mkv, avi, bármi. szal sztem valami átfogóbb lesz a probléma
de azért megpróbálom, köszi
Jim Morrison
próbáld meg a videó codec eknél a megfelelõ formátum (amit le akarsz játszani, pl mkv) codecjét rendszer alapértelmezettre átrakni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Régebben használtam KMPlayer Portable-t, kevesebb memóriát használt mint a Win Media Player. Legfrissebb hordozható kiadását hol tudom letölteni?

Sziasztok.
Miért lehet az, hogy a KMPlayerem néha behülyül, és úgy gondolja, hogy õ most akkor pixelesebben játsza le a filmeket, mint szokta. Egy HD film úgy néz ki rajta, mint mikor kikapcsolod egy játékban az élsimítást. Ha állítok az asztali felbontáson bármire, és aztán vissza, akkor megint tökéletes gyönyörû kép lesz... pár napig, amikor aztán megint elkezdi csinálni.
Van valakinek ötlete, hogy miért?
Legfrissebb videókártya driver van fenn, KMPlayer verzió: v3.0.0.1440 (a program újratelepítésével is próbálkoztam, sikertelenül, csak a felbontás oda-vissza állítása orvosolja, de az is csak pár napig)
Elõre is köszi, ha tud valaki valamit.
W
Jim Morrison
Én azt nem értem egy ilyen jó kis lejátszó program miért használ szar kodeket? Megnyitottam egy .mp4 kiterjesztésõ fájlt és olyan csúnya volt hogy nem igaz. Át kellett állítanom rendszer alapértelmezettre, ezzel nem pixelesek a fejek.

Shep
Pot Playerrel hogy tudom a CUDA-t használni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Besz
Erre az a megoldás, hogy fel kell telepíteni a legújabb Flash lejátszót,
mégpedig az Internet Explorer-hez valót is, mert a Firefox, Opera és más böngészõkhöz készült nem elég. Gondolom az elõbbit használja a kmplayer.

kiválasztás és letöltés innen

Nekem is ezt az ablakot adta be és nem játszott le semmit (access violation hibaüzenetet adott mindenre), de a fenti megoldotta a problémát.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Dietrich
majd próbáld ki #561 ebben írt progit.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mortel
Sajna azzal is így jártam.

Akkor marad a BSplayer:(

Mikiller
Nem tudom mi lehet, de már van 3.2-es verzió, esetleg próbáld ki azt is.

Mortel
Szervusztok!

a következõ hibával találkozott már vki?

Letöltöttem a 3.1.00.-at. Telepítem és indításkor kiírja , hogy a Tag nem használható és nem mûködik.
Uninstall/install meg volt újra indítás. Nem segített.

Az alapszitu az, hogy 2.9.3-at használtam, csak mostanság nem lehet mindig kikapcsolni, néha csak feladatkezelõvel, ezért akrtam frissíteni, de nem nagyon sikerült.

Elõre is kösz a helpet.

Chamelia
Köszönöm, ez is megteszi. Azért az kár, hogy a lejátszó gombok listáját nem lehet szerkeszteni.

Dzsini
Állítsd át - beállítások - billentyûzet-egér - görgõ.

Gomb kipakoláshoz skin szerkesztés kellene, csak úgy nem megy.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Chamelia
Nem tudok. Azzal csak hangerõt tudok szabályozni.

Mikiller
Egérgörgõvel tudsz tekerni, az nem jó?

Chamelia
Köszi. A másikra esetleg valami?

lck
Logo = Skinek > Logo > Alapértelmezett logo
Chamelia
Sziasztok!

Van arra megoldás, hogy amikor elindítom a progit, akkor ne a Service App és az Album Art jöjjön be, hanem csak a KMP logó, ahogy eddig?

Illetve úgy hallottam, hogy ebben vannak gyorsgombok. Én pl azt szeretném, ha a 10 mp-es elõretekerést le lehetne rögzíteni oda, ahol a play és stop gombok vannak alul. Ez lehetséges?

Köszönöm

Szia, ebben a verzióban már nincs benne az a "homályos csík".
Ellenben az új dizájnt szokni kell:)
Nekem tetszik...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

meg lehet azt oldani valahogy a potplayerben, hogy CSAK videók lejátszása alatt függessze fel a screen saver bekapcsolását? ha zenét játszok le, tök fölöslegesen megy a monitor. akkor nyugodtan lemehetne stand by-ba.

Dietrich
holnap megnézem, mert szeretem a progit.
avi, dvd, mkv fájlokhoz használom.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KMPlayer 3.2.0.0 ez a verzió már jó?? elõzõ nálam 720ps filmeknél kép alján elvolt mosódva

Erpy
Szerintem nem. Nem próbáltam soha, mivel nincsenek meg hozzá nálam az adott feltételek. Talán próbáld ki mit villant, hátha.

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

Dietrich
ez a progi tud a powerdvd-hez hasonlóan 3D blue ray filmet lejátszani? Gondolok pl. Avatar 3D és társaira nem 2D-bõl konvertáltakra.

KMPlayer 3.2.0.0:Link.

dalmar
Köszönöm!

\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"

Dzsini
A böngészõben látott dolgokhoz flash kell, errõl a címrõl telepítsd fel a legfrissebb változatot.

Egyébként ilyen esetekre a témakörben felül kiemelt "Segítséget kérek" topic az ajánlott :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

dalmar
Sziasztok
Bocsánat,hogy ide írok,de nem tudom melyik lenne a megfelelõ "szoba" talán a noob.:)
Van egy olyan problémám,hogy videólejátszásnál pl youtub-on vagy egyéb belinkelt videóknál csak egy szép zöld kockát látok,meg a hang szól ,újra telepítettem a kódek pack-omat(k-lite)de nem használt a saját filmjeimet lejátssza de internetrõl zöld kocka effekt.Ha tudtok kérlek segítsetek,sajnos nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz,elõre is köszönöm.

\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"

JoeFromHun
Köszönjük a frissítést! :)

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Willenbrock
Már semmi,rájöttem hogy az volt a baj hogy valami pipát kivettem a telepítéskor és nem települt emiatt a nyelvi csomag.Ki szoktam a pipákat venni hogy ne tegyen fel semmi szar extrát a program meg ilyen beépülõ toolbarokat,updater-t stb-t.

Snexi
mivel mostanában sok mp4 formátumú releasehez készül felirat kipróbáltam a kmpayert ami képes lejátszani felirattal
viszont windows mediaplayerhez képest nagyon ronda a kép,ez miért van?

Willenbrock
Telepítettem egy elvileg angol nyelvû kmp verziót-hát kínai a menü nyelve.A langauges manüpont volt csak angol de ott sem volt kiválasztható magyar sem angol csak kínai koreai meg mittomén mi.Töröltem és az origo-ról "magyar" verziót letöltöttem.Úgy kezdõdött hogy a telepítési nyelvben eleve nem volt magyar.Ez semmi de telepítés után sem nem magyar,sem nem angol volt hanem megintcsak KÍNAI!Valami nem lett kitörölve kézzel az elõzõ telepítés után azért marad mindíg a kínai vagy mi a helyzet?

Erpy
PotPlayer V1.5.32392

Akik elõször próbálják ki a lejátszót, ne engedjék az autómata frissítést, és a menüben kapcsolják is ki!
Beállítások / bal oldalt GENERAL fül / jobb oldalon AUTOMATIC UPDATES legyen DO NOT USE

Az utolsó frissítésem óta történt változások:

----------------------------------------------------------
<1.5.32392> 2012/03/08
+Added the ability to sort playlist items by extension

-Fixed a problem that the screen goes blank when playing 8-bit color video
-Fixed position issue of integrated subtitles when pre/next actions
-Some fixes while playing certain ASF files
-Added ALT+K keyboard shortcut to cycle between screen rotations
-Added the ability to set value of audio sync (Shift+<,>) (F5 > Audio > Crystality > sync control unit)

<1.5.32007> 2012/02/22
+Added the ability to remember played position within a playlist
+Added the ability to auto repeat current subtitle section

-Some fixes for DVD playback
-Fixed an error of CUDA/QuickSync decoder while changing the image size dynamically
-Fixed screen position problem of some ASS/SSA subtitles
-Some fixes for Video Renderer
-Fixed a problem in blu-ray playback that the chapters don't show up with built 31979
-Fixed a problem while playing certain ASF files

<1.5.31934> 2012/02/07
+Added the ability to jump to current subtitle position
+Added IMC1 ~ IMC4 color spaces
+Added Intel QuickSync Decoder (MPEG1/2, H264/AVC, WMV3, VC1 are supported)
+Added the ability to move to chapters of blu-ray
+Added the ability to choose blu-ray playback method
+Added the ability to set custom screen size when starting video playback
+Added Built-in LPCM decoder
+Added the ability to specify the transparency of the navigation dialog
+Added the ability to rename filename in the playlist
+Added Nvidia CUDA Decoder (MPEG1/2, H264/AVC, VC1 are supported)
+Added an option to play the next item when failed to play
+Added CMD_VIDEO_CODEC_SIZE_MESSAGE,CMD_VIDEO_OUT_SIZE_MESSAGE,CMD_VIDEO_OUT_FPS_MESSAGE to skin support
+Added resolution limit setting to usage conditions of DXVA
+Added WMV9 VLD support to built-in DXVA decoder
+Added an option to scale subtitle's outline/shadow to fit screen size

-Some fixes while playing TS files
-Added an option to adjust window size from window center
-Improved filter priority handling
-Fixed an issue that FLAC audio codec selection did not work
-Fixed mouse response problem on file navigator
-Changed default setting of WMA audio codec to Built-in Decoder
-Fixed sync problem of Interlace VC1 playback when seeking
-Fixed sync problem of built-in WMV DMO codec when seeking
-Changed default setting of built-in MPEG audio decoder to FFmpeg Float Decoder
-Some fixes for specific FFmpeg audio codec
-Some fixes for built-in H.264 DXVA decoder
-Improved support of Rar files
-Improved determination of interlaced WDM
-Added multiple audio output processing to built-in splitter
-Added AVX instructions support to built-in codec
-Fixed an issue that can not play a damaged part of ASF
-Improved album/favorite menu handling
-Fixed an issue that tray icon don't show up when using screen capture

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

davidka003
Nincs új verzió? :D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Kipróbáltam, jobb mint az új Kmplayer. Az hajlamos volt villogni HD videó közben. Úgyhogy muszáj lesz áttérnem PotPlayerre.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

PotPlayerben be lehet állítani, hogy a playlistben elõadó és számcím is megjelenjen ha a filenév csak a számcímet tartalmazza? S értelemszerûen a kezelõfelületen is ezt szeretném látni.

Malakai
Hivatalosan soha nem állt le, csak a PandoraTV, akik megvették nagyívben tojtak rá.

(\__/) ( X.x) ( } . { )