Rambo 3000
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Amikor MI akarjuk! <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Banner pedig egyszerûen világbajnok! HJjajjj... szinte könnyeztem. 😄DD
gamertag: kenobita
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
http://atwwebmaker.tx.hu/
<#awink>#awink><#vigyor>#vigyor>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Végigolvastam a hozzászólásokat és csak annyit tudok hozzátenni, hogy eddig én is csak a gumball 3000-ról hallottam, de az idei (2007) versenyen nem jönnek keresztül Mo.-n, szal ez valami más verseny lehet amit a rádióban bemondtak!
Banner azér ütõs 😄😄
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Amúgy a Rambo 3000 tényleg jobban hangzik. 😊
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Lehet, hogy teljesen más a neve, de a rádióban Rambo 3000 mondtak.
És ezen a tényen az sem változtat, hogy más a neve.
De itt a topicban is van már minden.
Runball 3000 (by Világpolgár)
Gumball 3000 (by karikusz)
De mind1, sg-n már lassan hozzászokik az ember, hogy tök ismeretlenek leugatják...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Runball 3000
Meg a sablonszöveget, hogy készülnek a rendõrök, ellenörzõpontokkal, meg trafikkal...
Lehet, hogy más a neve, de akkor is ezt mondták...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
lehet róla sokat dumálni,meg rengeteg fergeteges video van a futamokról!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
jó arcok a gumballosok nagyon, tudnak bulizni az 100
BUDA > miskolc.

De szerintem a topic maradjon, mert tényleg jól sikerált a banner 😉 😄😄😄😄
Ezért jó sg-re járni😊
Szerintem a rambó jobban hangzik..😊
Végülis át kell verekedned magad pár országon....mint rambó..😊))))