Utánpótlás bajnokságok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg izgalmas követni, hogy kik emelkednek ki a következő szezonban, mert ezek a tehetséges fiatalok sok új lehetőséget hozhatnak a csapatok számára. Az ilyen váratlan fordulatok gyakran szórakoztatóbbá teszik a meccseket, és felpezsdítik a szurkolói közösséget is.
HAJRÁ SZEGEDI AMAZONOK FC NÕI LABDARUGÓ LÁNYOK!!!!!! CSAK IGY TOVÁBB!!!!LÁNYOKTÓL NEM SEMMI AMMIT ÕK PRODUKÁLNAK!!!! NÉZZÉTEK MEG ÕKET!!!
Aki nem veszi komolyan, ne irjon ide!!!!!!
Milyen fiam??Amugy írom én oda is ahova kell!!!
jova' fiam!:)
(amúgy igazad van, de ezt nem ide kéne)
(amúgy igazad van, de ezt nem ide kéne)
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Hajrá Arsenal!!!!!!!!!!!!
Átírom a topik nevét "Utánpótlás bajnokságok"-ra, remélem ezzel nem gázolok senki lelkivilágába. Ha probléma, akkor keressen meg a topiknyitó pm-ben. Köszönöm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
én is ott játszom, a kelleti csoportban! DE sztem te a nyugatiban nem? :) Amúgy tényleg kell fizetnem? XD
én az U15 II. osztály, Közép B-csoport-ban játszom a Balassagyarmatban
(2.hely). a labdarugoliga.hu oldalon az utánpótlásnál meg lehet nézni a bajnokságok állását
(2.hely). a labdarugoliga.hu oldalon az utánpótlásnál meg lehet nézni a bajnokságok állását
nemzeti bajnokság 2 || 15 éven aluliak korcsoportja . GONDOLOMÉN
U96 makettje.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
fizess!!! :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Sziasztok! Remélem írni fogtok ide, mert most nyitotam, és jó lenne ha lenne rajta élet! Ide beírhatjátok az NB2 U15 végeredményeket, de ha a nagyokét az sem baj! mindenkit szíves várunk, csak a káromkodást nem tûrjûk! Kössz! :)