Eiffel 65 / Bloom 06
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még a Lucky volt, amit adtak soxor a rádiók, nekem az albumok bejöttek naon, kár hogy feloszlottak...
Yo, Bitch!
sarkanygömböket varazsoltak a kezukkel? 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Az is jó volt.
Ehhe, akedvencem a blue...
Fiatalkoromban nekem az tetszett mindkét klipben, hogy a kezükkel ilyen dragonball-okat varázsoltak, azt azokkal lõtték le a kis kék lényeket, meg a Move Your Body-ban a többi ellenfelet. <#nyes>#nyes>
Fú, érdekes volt újra megnézni 😮
De rég volt má, amikor legutoljára hallgattam, még nem értettem a szövegét ^^
De rég volt má, amikor legutoljára hallgattam, még nem értettem a szövegét ^^
akkor jól értettem és nem az angoltudásommal van a gond <#taps>#taps>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ám blúdábödidábödá!!4 xDDDd
a blue-nak a refrénjét valaki leírná még ha csak fonetikusan akkor is <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A Blue meg a Move Your Body-n kívül nem is volt más slágerük.
De ezek tényleg jók voltak.
De ezek tényleg jók voltak.
ezt ismerem,régen kiskoromban hallgattam erõvel,szrntm jó szám 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1> nem tudtam, nekem a move yor body volt a kedvencem.
Yo, Bitch!
Years active 1999 - 2006
Ezekszerint feloszlottak...
Ezekszerint feloszlottak...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
legismertebb számuk a Blue
volt az az ufólény, nemtom a nevét, de a kormányhoz dtak játékot, amin vele kellet lenni. csak nem értem miért pont ezt adták, nem is lehetett kormányon játszani
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Megnyitottam ennek az együttesnek a topikját, nem volt a keresõben, az egyik kedvencem volt, még azis de naon rég nem hallottam róluk még 2 éve hallottam asszem egy számot tõlök azóta nem, megvan 2 albumok is, Gabry Ponté-tól szoktam zenét hallani, vki tudja mi a helyzet most velük, feloszlottak vagymi???
Yo, Bitch!
← ElőzőOldal 7 / 7