Slayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Jackson van valakinek?Mert nekem van...
Chaos Anno Domini
your cool tenderness
memories keep love alive
memories will never die
Chaos Anno Domini
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Ez a "Still Reigning" c. turnéjuk lehetett, nekem megvan az augustai koncertjükrõl kiadott dvd 2004-bõl, ott szintén kompletten végignyomták az albumot. Egyszerûen besz*rás, mekkora. 😊 Volt a Szigeten valódi véresõ a Raining Blood közben? 😊
-metal szeretete az elso: 86ban indult a lámur az ájron méjdennel 😄 (voltam 8 eves 😄)
-kb 93-94 fele halottam valami révszeru izet... akkor kezdett erdekelni az elektronikus zene 😄D de azis hamar atfordult a durvabb iranyzatok fele (hardcore-gabber stb 😄)
-94ben ugye jott a Machine Head Burn my eyes zsenialis albuma... nah akkor megereztem milyen is az igazi lenduletes neotrash ^.^ nah onnantol elszabadult a pokol... jottek (94ben) kennibl korpsz, (korai!)cradle es egyebz...
-2000ben viszont egy ismim hallgatott valami (akkor meg szamomra)erdekes elektro zenet(goa-trance!) kicsit erdekes volt, de kb egybol rakattantam(par albumot adott ismerkedesnek)
es mivel ugyis szelsoseges zenek hive voltam mindig is a goa szepen atvedlett psy trance-e... kozben persze mindig is imadtam a sotetebb muzsikakat (dark ambient, night-borult-ambient jazz, elvontabb indusztriulis okossagok ^.^)
mostmar ott tartok, hogy neha meg tudok hallgatni 1-2 regi nagyot(mint peldaul SLAYER!), de hosszu tavon mar nem birnam!!! (de azert meg mindig tisztelem oket, mert alapmu"veltseg!! .)
psy trance(abbol is a killer v. dark vonulat) dark ambient, beteges jazzek(Bohren rulez!) komponalt horror zenek, dallamos death, funeral doom, szimfi black, folk black 😄 esatobbi ^.^
miert "kotelezo" 1 stilust szeretni? ezt sosem ertettem... ezt a beskatulyazast mindig is ruhelltem... pelda is van ra... talalkozom ismivel es nyomatom a losslesst a kis portablen, erre kerdi... mit hallgatok? mondom perpill nagy kedvencemet Old mans child - ill natured. albumat... huuu mutasd!? este csak ilyen zuzos zeneket hallgatsz??? esakkor jon a rollájsz... 😄DDDDDDDDd
nade ez off 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Begin new life
Bleed your death upon me
Let your bloodline feed my youth
<#eljen>#eljen>
<#pias>#pias>
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
(bar inkab ótóban pszájtrensz mety az ilyen atomelborult styleban <#zavart1>#zavart1>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
egyébként a War at the Warfield DVD-t látta valaki (különösen az extrák részt - megszólaltatják a Slayer szimpatizánsokat - nagyon nagy)
gamertag: kenobita
A 2. alkalommal a szigeten, ott a közönség nyomi volt, bár szerintem csak a szervezés volt gáz, mert mindenki a köv.-re várt!
Mindegy, ha rámjön, akkor a kocsiba én is Slayert, Fear Factory-t, vagy Machine Head-et nyomok 1000-el!!!<#wink>#wink>
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
http://href.hu/x/2m8t
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Az ilyen halhatatlan klassizkusok, mint:
Hell Awaits,
Angel of Death,
Raining Blood (bár ez már közhely 😄),
Seasons in the Abyss,
South of Heaven,
Black Magic,
Dead Skin Mask (uuuhhhh...),
War Ensemble...satöbbi, a mai napig könnyet csalnak a szemembe 😄
Ja, és a Decade of Agression minden idõk legkirályabb live albuma. Pont.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Most az elsõ albumokat hallgatom, ütnek! Kicsit Metallicás beütésû a hangzás.
Chaos Anno Domini
Divine Intervention
Raining in blood
God Hates Us All
ezeket szeretjüka legjobban!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ezt a topikot én is meg akartam már nyitni csak annyira nem ismerem õket h mindig írjak róluk...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)