Slayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Ehh!😄

zvaragabor
zvaragabor
Én nem. És legalább el tudsz valamilyen Slayer számot gitározni?<#miaz>

Chaos Anno Domini

tudtok gitározni?én igen 😊

Jackson van valakinek?Mert nekem van...

zvaragabor
Olvassátok el a Slayer cikket. Ott van picivel lentebb az oldalon.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
death loves final embrace
your cool tenderness
memories keep love alive
memories will never die

Chaos Anno Domini

trz
nem az nerf herder(lájtos punkzene)

egyébként ha már punkos és slayer akkor:I HATE YOU

Fókameister
ez isten 1 szám

scorpeeon
Buffy (the vampire slayer)-ben a nyitózene az nem Slayer volt? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Voltan
Az a Reign in Blood volt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Véresõ sajnos nem volt. Színpadi beállítások, show-k terén még sokat kell fejlõdnünk errefelé.

gta vice city-ben is volt egy szamuk 😄 én onnan ismerem 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

PetruZ
Hoppá, ez nálam még kimaradt. Feltétlenül utána kell járnom. 😊
PetruZ
"Pár évvel ezelõtt voltak a szigeten, eljátszották az egész Reign in Blood albumot, azt hittem beszarok, olyan kegyetlen volt."
Ez a "Still Reigning" c. turnéjuk lehetett, nekem megvan az augustai koncertjükrõl kiadott dvd 2004-bõl, ott szintén kompletten végignyomták az albumot. Egyszerûen besz*rás, mekkora. 😊 Volt a Szigeten valódi véresõ a Raining Blood közben? 😊
Lammer
figyu enma' kinottem a hosszu hajam van, panteras polot hordok es utalni "kell" minden olyan zenet amiben nincs torzitott gitar esatobbi... (kb 10-12 eve? 😄)

-metal szeretete az elso: 86ban indult a lámur az ájron méjdennel 😄 (voltam 8 eves 😄)
-kb 93-94 fele halottam valami révszeru izet... akkor kezdett erdekelni az elektronikus zene 😄D de azis hamar atfordult a durvabb iranyzatok fele (hardcore-gabber stb 😄)
-94ben ugye jott a Machine Head Burn my eyes zsenialis albuma... nah akkor megereztem milyen is az igazi lenduletes neotrash ^.^ nah onnantol elszabadult a pokol... jottek (94ben) kennibl korpsz, (korai!)cradle es egyebz...
-2000ben viszont egy ismim hallgatott valami (akkor meg szamomra)erdekes elektro zenet(goa-trance!) kicsit erdekes volt, de kb egybol rakattantam(par albumot adott ismerkedesnek)
es mivel ugyis szelsoseges zenek hive voltam mindig is a goa szepen atvedlett psy trance-e... kozben persze mindig is imadtam a sotetebb muzsikakat (dark ambient, night-borult-ambient jazz, elvontabb indusztriulis okossagok ^.^)

mostmar ott tartok, hogy neha meg tudok hallgatni 1-2 regi nagyot(mint peldaul SLAYER!), de hosszu tavon mar nem birnam!!! (de azert meg mindig tisztelem oket, mert alapmu"veltseg!! .)
psy trance(abbol is a killer v. dark vonulat) dark ambient, beteges jazzek(Bohren rulez!) komponalt horror zenek, dallamos death, funeral doom, szimfi black, folk black 😄 esatobbi ^.^

miert "kotelezo" 1 stilust szeretni? ezt sosem ertettem... ezt a beskatulyazast mindig is ruhelltem... pelda is van ra... talalkozom ismivel es nyomatom a losslesst a kis portablen, erre kerdi... mit hallgatok? mondom perpill nagy kedvencemet Old mans child - ill natured. albumat... huuu mutasd!? este csak ilyen zuzos zeneket hallgatsz??? esakkor jon a rollájsz... 😄DDDDDDDDd

nade ez off 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

zvaragabor
Birom Araya spontán "felsikításait", dobnak a hangulaton. 😊

Chaos Anno Domini

Sanyix
Fúú slayer, pszájtrensz? Dejó, nem csak nekem van ilyen fura mindenevõ zenei izlésem 😛 pedig azt hittem 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

artschiatwork
nekem megvan a DVD, nem rossz 😊

dunga
I'll kill you and your dreams tonight
Begin new life
Bleed your death upon me
Let your bloodline feed my youth
<#eljen>
<#pias>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

ajem kisa
Nekem is megvan, állat ja! A tag szétharapja a sörösdobozt...<#nyes>

Lammer
johat slayer alap <#vigyor3>
(bar inkab ótóban pszájtrensz mety az ilyen atomelborult styleban <#zavart1>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

hogyhogy még nem volt topikja?

egyébként a War at the Warfield DVD-t látta valaki (különösen az extrák részt - megszólaltatják a Slayer szimpatizánsokat - nagyon nagy)

cenobite
Úgy látom a kocsiban nagyon megy a Slayer mindenkinek! (Term. nekem is van <#vigyor3>)

gamertag: kenobita

ajem kisa
2x láttam élõben, az elsõ alkalommal a Machine Head volt az elõzenekar, az elsõ albumaukkal csináltak egy turnét a Slayer-el, olyan durva koncert volt, hogy...
A 2. alkalommal a szigeten, ott a közönség nyomi volt, bár szerintem csak a szervezés volt gáz, mert mindenki a köv.-re várt!
Mindegy, ha rámjön, akkor a kocsiba én is Slayert, Fear Factory-t, vagy Machine Head-et nyomok 1000-el!!!<#wink>

artschiatwork
Do you wanna die? <#bdead>

artschiatwork
Raining Blood alap
/fav

Slayer forever; a Raining Blood meg Angel of Death tudom gitáron 😄 meg a fél Blakc Magicat; a szólókat leszámítva; azokat még gyakorolni kell 😄

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

gasongas
Sirály!!!

Szeretm õket is.😊))

élni és égni....

zvaragabor
Kértem a modiktõl, sztem holnap már bent lesz. Én is elteszem magam mára.

Chaos Anno Domini

KO
ah 😞
jó a banner! 😊
tedd be!

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

KO
tedd be

KO
Slayerboy, ilyen nick azért van Sg-n 😊

http://href.hu/x/2m8t

zvaragabor
Helyes, vannak itt emberek. 😊
Bannernak?

Chaos Anno Domini

Voltan
Én a korai Slayert szeretem nagyon, mondjuk a Divine-nal bezárólag. Az utóbbi pár albumuk nem jön be igazán. Viszont a régiek azok örök klasszikusok. Pár évvel ezelõtt voltak a szigeten, eljátszották az egész Reign in Blood albumot, azt hittem beszarok, olyan kegyetlen volt.
Az ilyen halhatatlan klassizkusok, mint:
Hell Awaits,
Angel of Death,
Raining Blood (bár ez már közhely 😄),
Seasons in the Abyss,
South of Heaven,
Black Magic,
Dead Skin Mask (uuuhhhh...),
War Ensemble...satöbbi, a mai napig könnyet csalnak a szemembe 😄
Ja, és a Decade of Agression minden idõk legkirályabb live albuma. Pont.

Doomista
jó együttes,igen,hallgatom...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
Kocsiban? Akkor hogy vagy net közelben? 😛

Chaos Anno Domini

fifi
per pill. is a Hell awaits-et hallgatom kocsiban pl.😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zvaragabor
(lemaradt)
Egyik kedvencem a Postmortem.

Chaos Anno Domini

Fókameister
Kurvajók a Bloodlines tetszik a legjobban

zvaragabor
Nekem az egyik kedvencem a. 😊
Most az elsõ albumokat hallgatom, ütnek! Kicsit Metallicás beütésû a hangzás.

Chaos Anno Domini

fifi
szeretjük õket!!!

Divine Intervention
Raining in blood
God Hates Us All

ezeket szeretjüka legjobban!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Brolly28
ismerem van pár albumom a legjobban a raining blood tetszik meg a blood line
ezt a topikot én is meg akartam már nyitni csak annyira nem ismerem õket h mindig írjak róluk...

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

zvaragabor
Los Angeles-i trash metál banda. 81-ben alakultak. De szerintem nem kell õket nagyon bemutatnom. Egyik legjobb banda szerintem. Csodálkoztam is, hogy nincs is nekik topikjuk. Hát vettem a fáradtságot, és megtiszteltem õket ezzel. 😊 Tessék jönni!<#vigyor1>

Chaos Anno Domini