IBS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal kell a golyatabor
PSP user n\' soon ps3 user too :)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Pláne mikor szalagszagadásom volt 2. nap 😄D
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Oltári, nem kell félni, csak nah... lányoook 😄
Lehet forintban meg Eur-ban is. Egyébként mi a szar most kellene már fizetni? 😄
Heallyeah 😄
Kell vinni személyit, TAJ-kártyát, érettségis-középsulis bizonyítványt, a többletpontos dolgokat (nyelvvizsga, stb) és a tandíj befizetésérõl szóló bizonylatot. Mind3 napon 9-14 óráig vannak, ha jól tudom. A tandíjat pedig már beiratkozás elõtt be kell fizetni. Ha nem kaptál levelet, akkor reklamálj szerintem.
Mindenhonnan visszahívtak irtak stb.
Sanofi akart felvenni de akkor már elhelyezkedtem egy cégnél mint online marketinges
Én speciel nagyon jól érzem magam, kulon iroda, light munka, többet fizetnek mint a minimálbér 😊
Ja és én elkezdtem egybol suli után, szóval a vizsgáimon látszik... 😄
Én is most leszek másodéves és nagyon nem kéne elcseszni, nem azért ülök ott 3 évet, hogy kapjak egy értéktelen minõsítésû diplomát...😞
Persze a legjobb tényleg az, ha nincs is szükséged már a papírra, azt se lehetetlen elérni.
wordsworth: tapasztalatok a placement yearrel kapcsolatban? megosztanád velünk? munkakeresés, stb. köszi!
A második, harmadik, és negyedik éves tárgyaid átlaga alapján( vagy valahogy így) legalább 40%-ot kell elérned, ha nincs meg nem kapsz diplomát. Ha 40-50% között vagy, a diplomádra rá lesz írva, hogy third class degree(legszarabb). Ha 50-60% között, akkor lower second class degree. Ha 60-70% között, akkor upper second class degree. És végül a legjobb, ha 70% felett vagy, akkor kapsz first class degreet. És nemcsak annyi, hogy ezek közül valamelyik rá lesz írva a diplomára, hanem úgy hallottam(bár senki sem erõsítette meg), hogy amilyen class az eredményed, olyan színû lesz a diplomád is. Nyílván nem arról van szó, hogy a third classosok rózsaszínt kapnak a firstösök meg aranyat, de elvileg van színkülönbség.
Én most leszek másodéves, Finance and Accountingre megyek, nagyon szeretem a sulit, sose bántam meg egy pillanatra sem, hogy ide járok. Pedig országos TOP10 gimibõl jöttem. Szóval aki szidja az IBS-t, nem ismeri az iskolát.
A diplomás dolog, meg annyi, hogy mire eljutsz a diplomáig lehet hogy saját vállalkozásod lesz 😊
Magyarról nem tudok nyilatkozni, de az tuti elõny, ha angolul tolod ez tény. Az eredmény meg senkit nem érdekel a felsõoktatásban, pláne nem itt ahol nincs jelentõsége az ösztöndíj sávos hiánya miatt.