IBS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítséget szeretnék kérni az IBS master képzésérõl. Már rendelkezem egy fõiskolai diplomával és szeretnék egyetemi szintût is.
Egy viszonlag könnyebben elvégezhetõ sulit keresek, ahol angol nyelven megy az oktatás. Az IBS ilyennek tûnik.
Az angolt milyen szinten kell tudni ahhoz hogy vki abszolválni tudja a master szintet? Én most kb közép szinten vagyok ez elég lehet?
Bár egyelõre még nem jelentkezem a nyelv miatt még a szakamira akarok jobban rágyúrni, de azt nem tudom, h elegendõ-e egy közép szint?
A pénzügyi vagy nemzetközi érdekelne leginkább. Mennyire szivatosak a vizsgák és fõként milyen tipusú vizsgák vannak?
Meló mellett el lehet végezni? Ahogy láttam esti és hétvégi órák lennének...
Mennyi beadandót vagy prezit kell készíteni?
A 2k euróban minden benne van pl könyvek, ha nem sikerül egy tárgy annak az újbóli felvétele is??
Ha vki tudja a válaszokat annka köszönöm!
Üdv
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Elvileg már bent vagyok, már csak augusztusban lesz valami szóbeli felmérõ angolból.
Én mûvészetmenedzsment szakra jelentkeztem. Van itt olyan aki szintén art-os lesz?
megy valaki?
Hát nemzetközi kapcs. nagyon behatárolt, sztem nehez vele munkat talalni. Gazd menen, elsõ évben van matek, nyelvi alapozok, mikro-makro ökonomia, penzugy, könyvelés, szal alapozó tantárgyak.
Felmérés van év elején ( fognak sztem levelet küldeni)
Elõször egy írásbeli, ha azon átmész akkor szóbeli majd kezdheted angolul a tanulmanyaidat, ha atmentel ezeken.
Magyarul is lehet kezdeni, de egy év után van egy transfer vizsga amivel átmehetsz angolra, vagy egy nyelvvizsga ( szakmai asszem)
Ha megbuktal a szobelin vagy irasbelin, akkor is lehet transferelni elsõ év után.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Én jövõre fogok érettségizni és majd az IBS-re szeretnék menni. Vagy Gazdálkodási és menedzsment vagy Nemzetközi Üzleti kapcs. szakra.
Melyik szak a jobb? Kb. milyen tárgyak vannak ezeken? 😊 Igaz, hogy a Nemzetközi kapcsolatok szakon szinte csak politikát és törit tanulnak?
Angolul szeretném elvégezni, az elsõ év ígyis-úgyis magarul lesz? Lehetséges úgy, hogy az elsõ évet magyarul és a többit angolul?
Köszi elõre is a válaszokat!
én úgy tudom,h mindenkit felvesznek akinek 315felett lesz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
nekem 400pontom lett szóvaé úgynézi csatlakozom hozzátok!😉
alig várom a gólyatábort!!!
A suli elõtti taliban pedig benne lennék!
Ha van valami új infotok írjatok!
or..gazmus?
or..topéd beavatkozás?
.
.
😄 hirtelen ezek ugrottak be 😄
én sem ismerek senkit sem,úgyh azért fura lesz a sok új arc...de ahogy hallottuk sok a buli...jófejek állítólag az emberek..úgyhogy csak nem lesz gond..:S😊
gólyatábor gondolom jó buli, már alig várom
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én senkit sem ismerek a suliból. összefuthatnánk még gólyatábor elõtt vmikor, csak jobb ha ismer valakit az ember..😊
nálunk(veszprében)most lesz utcazene..😛 (L) ismeritek,hallotttok róla?
ezt az egy szar képet találtam hirtelen
itt
azért a saját szoba nagy elõny😊
ismertetõben az volt h egyágyas szoba 75ezer, 2 ágyas 50ezer /hó euroban nemtom mennyi
én is gazd és men. jelöltem angolul...elsõ helyen😊
koleszesek lesztek?
Elsõ év után kell majd szakot választani, mikor már tudsz dönteni mit is szeretnel csinalni 😊 Addig közös elsõ év, és szopááááás 😄
nemzetközi kapcsolatokat jelöltem meg ,de sztem magyarul csinálom az elsõ évet mert kissé húzós lenne angolul fõleg úgy, h az utóbbi egy évben szinte teljesen Németországban éltem és minden inkább németül mint angolul jut eszembe,bele kell jönnöm újra
gazdálkodás és menedzsment angolul, ez a BABS asszem.
és Te?
elvileg én is bennt vagyok😊😊
hova jelentkeztél?
Fizettünk érte, de már nem emléxem mennyit ( talán 20-25rugo), és nagyon jo volt 😊
gólyatáborért fizettetek?ha igen,kb mennyi volt?
köszi a választ elõre is