IBS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eloszor en is nemzetkozi kapcsra akartam menni, de sztem láblógató szak 😊 Kolesz nemrossz van net tv kulturált szoba és fürdöszoba 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Voltam már IBS nyílt napon is, nagyon jó volt.Szinte már 100% h ide megyek,ha nem jön közbe semmi. Leginkább a nemzetközi üzleti kapcsolatok szak érdekelne.Van itt olyan aki esetleg oda jár?mert akkor néhány infót szívesen vennék a szakról. 😄
Ja, és mivel vidéki vagyok valószínû kollégium lesz,nem albérlet. Arról is esetleg vmi infó?😄
köszi
mik a legújabb tapasztalatok az IBS-es diploma értékével kapcsolatban? álláskeresésnél nem jön elõ a tipukus "fizetõs magán iskola sznob gyerekekkel kösz nem kérjük" szintû válasz?
a nyílt nap nagyon jó volt, tetszett a suli. vagy corvinuson megyek gazdálkodás és menedzsmentre agolul, vagy pedig ugyanezt az IBS-en. még nem tudom 😊
Nos gazdálodási menedzsment szintfelmérõ után vagy angol vagy magyar (ha megy az angol nincs problem). A fuzettel kapcsolatban meg nem tudok biztos infót mondani, szerintem az a legtisztább ha írsz a sulinak hamar fognak válaszolni 😊
Csak megjegyzem, hogy az elsõ év mindenkinek közös (kivéve artsosoknak) szóval csak utánna tudsz választani 😊
Illetve lenne még 2 kérdésem. A felvételi tájékoztatóban a gazdálkodás és menedzsment szaknál írják, hogy angol és magyar nyelven. Ennek a jelentkezési lapnál ugye nincs szerepe? Tehát nem kell sehová beírni, h melyik, mivel az a szintfelmérõ után derül ki, hogy kinek mi. Jól értem?
A másik kérdésem pedig a jelentkezési lappal kapcsolatban. Van tájékoztató füzetem és az abban található jelentkezési lap nem egyezik az IBS oldalán találhatóval. Szerintetek melyik a jó?
Igen, a tandíjmentesség nagyvonalakban elég kamu. Fõleg, hogy az idõddel is elég sokat játszanak, nagy többségben vannak azok, akik a BME villamosmérnöki karon 6-7 év alatt végeznek 3-4 helyett.
Ehhe, azért durva amit írsz más suliról, hét igen, a tandíjmentesség még sem az ezek szerint :-) Akkor már inkább egy fix õsszeg, de tudod mennyi az annyi. 😉
Seeley, te már végeztél, ugye? Neked mi a véleményed így utólag? Tanultál használható dolgokat? Ért valamit a sok-sok papír amit kaptál?😊 Ez a "HR-esek körberöhögnek" pletyka mennyire igaz?
Ez volt a legnagyobb szívás
Matekbol ma kiosztottak egy in-class tesztet 80%os lett szóval az bõven 5-ösnek felel meg, nem nehéz a matek csak azért figyelni kell :
Úgy látom, hogy neked tetszik az IBS-es lét. Miben más ahhoz képest, mint amilyennek elképzelted? Mi volt eddig a legnagyobb szívás?
Matekból mi kell pontosan elsõ évben?
Ha annyit isztok, akkor már majdnem BME😄
Én 28-án megyek nyílt napra, kíváncsi leszek! A topikot meg kicsit fel kéne éleszteni, jól jönnének az infók😊
Nekem nagyon bejön, eddig könnyû viszonylag --> egy BMEhez kepest.. legalabbis nekem, de matekon sokan szenvednek, pedig teljesen alap szint
Holnap study skillsbõl 4 perces prezentáció, újságelemzés, majd valamikor szakítok rá idõt 😊))
Emberek jó fejek, nem az a sznob társaság, csak mondjuk sokat iszunk.. nagyon sokat 😄
Suli is jó, pub kicsit drága a megszokott árakhoz képest, étterem rész nemrossz, nekem bejönnek a kaják, és szerintem nem drága ( 1000huf rántottsajt+hasáb)
Elõadásokra már nem nagyon járok be, mert mindenki csak alszik meg pofázik, és nem igazan lehet érteni mit mond az eloadõ, meg amugy is felesleges, ha van könyv vagy e-book.
Megvolt a golyatabor, jó volt, fekvõgipsz, hasbaszurkálással végzõdött nekem :/, de megérte elmenni ^^
(röplabda, boka...)
olyan széles nyelvcsapásokkal képes az angolok seggét nyalni hogy döbbenet, de egyben szorakoztato is <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#gunyos1>#gunyos1>
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Kedves új hallgatónk!
Örömmel értesítjük, hogy angol nyelvi írásbeli és szóbeli eredményei alapján a közös elsõ éven angol nyelven kezdheti meg tanulmányait.
Üdvözlettel:
Dr. Gráf Zoltán Benedek
Hallgatói Központ vezetõ
,de mar megeloztek. <#hehe>#hehe>
Mindenkinek gratulalok, aki olvassa es meglett a vizsgaja!!!<#taps>#taps><#taps>#taps>
<#nezze>#nezze>
A golyataborban nagy party lesz.<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
A kedvenc idezetem:
"Kedves új hallgatónk!
Örömmel értesítjük, hogy az angol írásbeli szintfelmérõ teszt eredménye alapján részt vehet a szóbeli vizsgán is. "
<#taps>#taps>
Never say never in Las Vegas.
világos nadrág, egy bõrcipõ, és egy kulturált, kissé komolyabb ing. más nem kell.
Kiabalni te szoktal.Hiaba, en cask egyszeru varosi gyerek vagyok. Nem filmeszteta.
De jobb is, hogy "befejezted" velem a tarsalgast. Ezutan nem fog serulni a torekeny egod...
MAr most is csak magamban beszelek. De rossz nekem.😊😊😊
Mar az elso vegyetek vissza elsosok, mert nem mukodik a logas-nal megmondtam volna. Ki kerdezett? 😊😊
wordsworth:
En csak valaszoltam. Ugyanabban a hangnemben.😉
Nem sok emberket lattam beiratkozasnal, de olyanok voltak, mint en.
Nem tuntem ki a sorbol. 😊
Vallalom, ha a velemenyem nem egyezik maseval. Egy kis lemorzsolodas nem art.
Never say never in Las Vegas.
Mellesleg már golyatabor elõtt összejövünk egy házibulis ismerkedésre ^^
de eleget népneveltem, majd megtudja...