IBS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az passz, én akkor alapba a MAG-ra iratkoztam fel..és úgy kellett belõni a szintet..

de legegyszerûb ha megkérdezed a TO-n 😊
Saloom:

Akkor adjak vissza a fel millamat! Ez jo ok? 😊

wordsworth:
Latod, tanul a paraszt! Csak lehet itt segiteni az elsosoknek is. Lassan mar annyi infot kapunk, hogy Szeptember 8-an a diplomaert megyunk. 😊
Osszeulhetunk angolozni, ha gondolod. Nem art a gyakorlas. Tok ures a lakas egesz nap.

Az ibshok.hu-t csak most neztem. Az Aktivban volt benne a tavalyi? Bazz`!
Ez a "nem tudom hova megyunk" resz erdekesen hangzik.<#gonosz1>

Az elso golyataboromban mi nyertuk meg a "ki tud hosszabb sort kirakni a ruhakbol" versenyt. 3-an alltunk egy szal f*szban es a boros uveggel takartuk ki a lenyeget. Meg a hok-os oldalon is fenn volt a kep. De mikor HOK-os lettem leszedettem. 😊

Seeley:

Egyszer irom le. Ertsd jol (Do NOT feed the trolls!)
Teljesiteni es nem teljestínei.

En legalabb csak angolul nem irok rendesen(50 angol mondta, hogy : Your english is good. Szoval nem egy szerencsetlen magyarra figyelek oda.), de te magyarul se.

Never say never in Las Vegas.

wordsworth
Hmm ezt nem egészen értem, ha nem érek el egy szintet, akkor nem mehetek amugy sem angolra nem?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

nézd, ha nem megy elsõre akkor lehet érdemesebb magyarul..és utána..nem ciki.
wordsworth
Naja, csak ugye itt egyben az is eldõl, hogy elsõ évtõl kezdve angolul tanulsz vagy transfer vizgsa és ugy..

Olyan nincs hogy nem sikerül, mindenképpen sikerül, csak megtudod a szintedet, ártani nem árt 😉
Saloom
megy a pörgés jolvan 😊 kössétek fel a gatyátokat fiuk 😊) etelkával csak ügyesen, rendesen 😊 meg ha bajotok van a HÖK-öt is érdemes megkeresni 😊

wordsworth
Oké 😊 Hát én azért megpróbálom a szintfelmérõt, de nemtudom, hogy milyen szinten van, azért örülnék ha sikerülne 😊)

akkor még csak a közép, aztán tettem le a felsõt..

szintfelmérõt jah, tesz mindenki..MAG-on mi tettünk, a lényege az volt hogy akkor hogyan rakják össze a csportokat, angolos órákra...de most nem tuzdom hogy van, lévén hogy anno elsõ évfolyamon még nem mi raktuk össze az órarendet, de ugye azóta talán már Õk is..

de ez is passz...

amúgy egyszerû, írjatok fel sok-sok kérdést lapra és úgyis mentek beiratkozni, kérdezzétek meg bent.
Majd kapsz úgyis sok infót, fõleg Intranet-en, lesz jelszavad is...

Igen, azt a MAG-on végeztem, és utána transfer és a BABS-on folytattam...elsõ év végén volt a vizsga, vagyis nyáron, a szóbeli tuti, de már rég volt 😮

(de biztosan lehet még így, csak mindig a TO-tól informálódjatok, ne a folyosópletykának dõljetek be...)
wordsworth
Visszaolvastam és igen, akkor másik kérdés, hogy neked volt nyelvizsgád, a szintfelmérõ elõtt, ha igen milyen? Mert gondolom szintfelmérõt te is tettél.

wordsworth
Köszi a címet, ezt már átnyálaztam 😊 Amit hiányolok, hogy kicsit kevés az infó számomra, tudnék még olvasni egy két dolgot azért suliról. BME-VIK-nél minden jobb lehet azon az alapon akkor végülis kolbászból van a kerítés 😊))

Tényleg Seeley, te mondtad nem, hogy elsõ éven magyarul tanultál és utánna transfer vizsga?

Nem a sörre irtam..úgy általában, kicsit visszaolvastam...

Biglol,

Welcome to the club, de majd megtanulod, lesz angol csoport 😛

nem mondtam hogy nagy az arcotok, csak vhogy fura dolog jött át lejjebb (nem a sörös résznél)..mindegy, aztán majd meglátjátok úgyis, nincsen kolbászból a kerítés...és kell teljestínei rendesen...

amúgy itt egy jo oldal:

www.ibshok.hu
Wordsworth:

Valami hasonlot irtam volna En is. De nem ilyen kulturaltan.

Aztan meggondoltam magam, mert jobb nem felhuzni engem.

De latom, hogy a te velemenyed is ugyanaz, mint az enyem. Welcome in the club.<#hawaii><#eljen>

A golyataboron meg gondolkodom. Eddig PM-ben sem voltunk tul beszedesek. Mi ez a pezsges, mostmar bulizzunk is egyutt?<#pias><#vigyor2>
(Termeszetesen. <#nyes>)
Nem mellesleg olvastam a drogos reszt. Fulig ert a szam a Moszkva teren.

Ket not is lattam ma a T.O-n. Az angol jobban beszelo Etelka?Az mintha magasabb lett volna. De tul sovany, szoval nem kell. 😊

OFF:

Epito jellegu hsz-eket varunk a vegzettektol, melyek informacioban gazdagok. Persze csak, ha szivesen irjak(ha nem, akkor is). Tovabba minel tobb elsoevest, ide az sg-re!

Wander amugy is szimpatikusabb es jok a hsz-ei.<#eljen>
<#nezze><#papakacsint><#integet2>

wordsworth
Seeley el vagy tévedve nem kicsit 😊)) Amit kellett, kitárgyaltunk (szintfelmérõ etc), namost pár doboz sörben mi az arcoskodás? Áruld el. Lehet neked unalmas, sõtt eddig te semmi érdemleges választ nem adtál az esetleg felmerülõ kérdéseinkre...

A Dombora Eetelkának fogokvinni ajándékcsomagot..hogy Õ mennyit segített utolsó évemben, huh.

Amúgy igen, érdemes a nagyarcot otthon hagyni, és normálisan viselkedni, a jó kapcsolat fontos...
szerinted mi a beiratkozás egyik lényegi eleme?

huzh, skacok mennyit rinyáltok a suli miatt, meg várjátok mint a Messiást..nincs kolbászból a kerítés, csaxólok, és az apuci pénzén virítok és majd ellavírozok mentalitás üvbergáz...kicsit komolyabban, ha lehetne
special thx
Saloom
ismerik ott a dörgést 😊)

wordsworth
oké 😄 Hmm golyatabori leírásban: mértékelt ivászat kábítószerért kibaszás a táborról 😄 jóóóó 😄

wander01
a kockasör az egy kocka sör, mértékegység, rekeszre értik 😄 de itt sg-n megtévesztõ lehet, elismerem 😊

Etelka nagyon nagy arc, word, lehet õ volt. amugy félév végére mind a négyszáz freshment nevét fogja fejbõl vágni, döbbenetes a csaj 😊) tessék joban lenni vele.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wordsworth
Na most jött meg a levél is, biglol akkor te is jössz golyatabor nem?

wordsworth
Az az Etelka, kicsit fiatalabb feketehajú csaj, szerintem õ kisért el engem az óralátogatásra.
Kockasöröket? 😄 Most arra érted, hogy kocka lennék (O.o) vagy arra, hogy kocka alakuak lennének a sörök a sok pakolástól 😄 mer a második inkább 😄

wander01
fizetés nem para, pénzt akármikor elfogadnak. szept végén is, de nem érdemes huzni mert az orarend állitással fogjátok megszivni. gyorsba el kell intézni. a kolesz jó, de drága. én elsö évben laktam ott mikor megnyilt, olcso volt, és sokkal jobb, bár nem volt felujitva. fasza volt, party-hard.

wordsw, golyatáborba ne érkezz utánfutoval, lesz pia bõven. meg huznák a szemöldököt ha elkezded a kockasöröket pakolni a kocsibol 😛P

a Door Ritát meg basztatni folyamatosan amig lehet, hadd dolgozzon a kecseg >:]] akivel joban kell lenni az egy alacsony, fekete haju nõ a To-n, ugy hivják Dombora Etelka. vele ügyesen és kedvesen, jo kontakt lesz a késöbbiekben, és fõleg nagy Help 😛

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wordsworth
maga a gólyatáborba kell valamit befizetni? És gondolom piát mindenki maga visz, mer akkor viszek egy külön táskát 😄

wordsworth
Nemigazán 😄 Mert nem kaptam meg az értesítõt. Majd SZerdán megyek be a pénzzel )remélem nem csapnak le az utcán 😄 )
És akkor talan megtudok valamit ^^
Remélem szintfelmérõ menni fog attól parázok mert nyelvtanom nem 100%

Akartam egy hsz-t irni, de csak 10 szmajlit tartalmazhat es ez a f** kitorolte.

A lenyeg:

Akkor minden OK.

A golyataborrol tudunk valamit??

wordsworth
Nah felhívtam õket nincs gáz, viszont nem gondoltam, hogy 2200 erkát most kell befizetnem, szóval most még futhatok a pénzem után, nem akartam elküldeni az összes nyomorékot a kurva annyukba... Mert oké a posta a hibás, de akkor is,....

Uhhhh.

Szerintem ez most FAIL.<#zavart1>

Ha holnap nem mond semmi biztatot Door Rita, akkor ...

wordsworth
e-maileket kaptam mindnrõl, nyári nyelvkurzusról, látogatásról, mindenrõl. De a jelentkezés nuku

Akkor eloszlatom a tevhiteket.

Sorry, a legjobb tudomasom szerint kell a mind a OFI-s, mind az IBS -es jelentkezes.

En is ugy gondoltam, ahogy te. Aztan, mikor felhivtam Door Ritat felvilaositott. Naaa, nem ugy!!!<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

Ha csak az IBS nem mondta neked, hogy nem kell OFI-n keresztul jelentkezned, akkor most durvan szivtad.
Amirol En tudok, az az, hogy az egyeduli kivetel a muveszet-muvelodes menedzsment.(more or less)<#awink>
Arra lehet kesobb jelentkezni.

Tehat, pick up the phone!
Door Ritat (a fomufti az elsosok beiratkozasaval kapcsolatban) a 06-1-3912598 -as szamon erheted el. Ez nem privat szam, fenn van a weboldalon is.<#hawaii>

Ha e-mailt sem kaptal, akkor komoly bajban van.(Ertsd szarban)

Minden esetre sok sikert kivanok.

Ha nem jon ossze, mindenkepp tudasd velunk is itt az sg.hu-n. Into peldanak jo lesz.

Figyelj, ha esetleg nem sikerul a problemat orvosolni, akkor meg mindig ki lehet venni egy ketszobas lakast....

wordsworth
Nemzetközi kapcsolatra jelentkeztem és ott nem kellett a hivtalos jelentkezés, csak az IBS-es lap és ennyi. De még mindig nem küldtek semmit

Nekem jott sms is.<#beka3><#mf1>

Kuldenek egy levelet. Ennek meg kellett mar erkeznie az allando lakcimedre. Vagy a felvi.hu-n, ha regisztraltal es a ..szom se tudja milyen szamt is beirtad, akkor ott is megcsodalhatod.

Le kell lojjem a poent. Ha megvan 161 pontod, akkor felvettek. Ugyanis itt a minimum a ponthatar.<#taps> A lenyeg, hogy fizess.<#kuss>

A beiratkozas Augusztus 4-5-6-an van. Szoval HURRY UP!

Nekem a le a skocia szamlamon maradt es idore ide kell toljam, vagy Engem tolnak le.<#wilting>

Tartsd a hataridoket.

Nem mellesleg olyan 400 pontom volt.

Na, eltoltom a biciklit.
Akinek kerdese van: "veget ert a moka mara..."

wordsworth
Amugy mikor tudjuk meg, hogy felvettek-e? Mer nekem ilyen levelet még nem küldtek..

wordsworth:<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

Bethany:Elegans ruhaban??? Neked, az alabbi cimen kell megjelenni, minel kevesebb ruhaban.<#buck><#buck><#buck>
Csak a szobeli vizsgan nem hagyja el egy ertelmes szo a torkod.<#vigyor2><#crazya>

Ha megis az IBS -en szeretned a szintfelmerot (kizart), akkor 2 reszletben tudod megtenni. Lesz egy szobeli es egy irasbeli. Nezd meg a weboldalt, az ott levo teszthez hasonlo lesz.<#email>

Az ajanlatom meg mindig all, akinek kell egy fel lakas...

Hellóka!
A lakás ügyhöz nem tudok hozzászólni.csak érdekelne hogy hogyan kell elképzelni a szintfelmérõt? van magnó? szóbeli? elegáns ruhában kell akkor gondolom megjelenni...
és a tantárgyfelvétel?
köszi elõre is...
wordsworth
saját lakás gond letudva? 😄

Hello eeverybooody!

Itt vagyok Budapesten, megerkeztem!!! Kosz, hajlektalanok es termeszetesen IBS!

Szallas utan nezek most.<#zavart2> Kozben hallottam az IBS Residence Hallrol. Szep is jo is. Arra a kovetkeztetsre jutottam, hogy tul pezsgo tarsadalmi elet volna az Nekem.

Tehat biztos lenne Valaki, aki kitunteto tarsasagommal egy ket nagyszobas, 2-3-ik keruleti lakast kivenne. 90 ezer forintert mar egesz jokat lehet kapni, az 45 ezer forint fejenkent es szabadsag persze. Ami a TANULASHOZ elengedhetetlen.

Ilyeneket talaltam peldaul.

Hosszu honapokig varom a jelentkezoket, mert elvbol nem fizetek 90 ezret lakasra!<#szomoru2>
GO AHEAD!

Nem mintha bele lehetne hallni, de abbol sok whiskey-t lehet venni!<#eljen><#duma><#buck>

Esetleg, ha van itt valaki, aki berel lakast, az irhatna a tapasztalatairol.<#wow3>

wordsworth
Nekem is csak ennyi van 😊

Kukucs!
Csak kiváncsiskodom a suliról,tanulókról,gólyákról,a táborról...
Én most leszek elsõs,remélem a felmérõ alapján angolul kezdem. Turizmusmenedzsment szakon. Valaki jön még oda újoncként?
A tábor az infóim szerint aug utolsó hétvégéje,elsõ tanítási nap szept 8. a felmérõ pedig aug 21-22.Másoknak van valami egyéb infójuk?
Hi!

A felkeszito tanfolyamra.
Ez kezdodik 28-an. Igy irtak az e-mailben.

Szep lesz. Csak adhatnak a milliom az IBS-nek mar vegre.

Tanulj, keszulj a szintfelmerore.

Dolgozz es kuzdj erte kemenyen. Elobb, utobb a bele fektetett munkad meghozza gyumolcset es, mint tudjuk a gyumolcsbol palinkat lehet fozni.<#zavart1>

wordsworth
erre a felkészítõ tanfolyamra gondolsz, nem a 0.-ra?

Na, ha mar itt vagyok, udvozlet a szabad a nepnek!
(Udvozlet a szabad embertol.)

Eljott az ido, hogy megkerdezzem valaki nem megy erre a tanfolyamra, hogy tudjon angolul?<#vigyor2>
Mert akkor elkophetne nekem nehany infot rola valaki mi folyik ott. Vajon mit kell gyakorolni, ott mit vesznek at leginkabb?<#conf>

Mentem volna, de 24-en leesett, hogy 15-ig lehet jelentkezni.<#mf1>

THX for the help!

Milyen aktiv lettem!! Ha latnam most Magam, bizony elcsodalkoznek.

THX Wander! <#integet2>

Nem akartam menni golyataborba, de a kulcsszavak megtettek a hatasukat.
Pl:"picsareszeg, MINDENRE KAPHATO!, riszalo buxak"

wordsworth:
Gondolom beiratkozasnal kapsz azonositot, e-mail cimet(tehat beiratkozol) es betolod a let az accountodra<#vigyor5>.

Nekem angol fontom van, az nem jo?<#banplz>

wordsworth
a másik meg, hogy ezek a feladatok inkább viccesek, vagy megalázósak.. Egyiksem zavar végülis, de inkább az elsõ mint a második 😄

wordsworth
ez már jobban hangzik kultúrált bebaszás 😊 ellenben a bme-el amikor saját hányásukba fentrengtek egymás mellett....

wander01
semmi para. érkezésnél kulturált szervezettség. aztán ahogy szépen halad az este folyamatos degradácio következik be a kollektiv épelméjûségben és hatalmas parti lesz õrülten riszáló buxákkal. aztán lesz az avatás vagy micsoda mikor szivatják a golyákat, garantálom hogy nem süllyed a müszakis szintre mert csunya lenne 😛 ott a sznobok többet adnak magukra, igy csak durván picsarészeg lesz mindenki, nem KO 😄 viszont a staff mindig jofej és mindig van minden. jo programokkal. mégiscsak kibaszott 2k-t kell befizetni ojróban...

wordsworth
mit kell elképzelni? mert ha hasonló lesz mint a bme-vik-es akkor elsõ 2 óra után megyek haza...

wordsworth
mikor kell a 2200jurót beakasztani? 😄

wander01
hajrá srácok kitartás 😄 de ne várd ennyire biglol mert még meg fogod utálni. a golyatábort meg kár kihagyni hatalmas 😄 én voltam kettõn, maradandó volt😄 ne ilyen müegyetemes iszunkhányunkbelefekszünk-et képzeljetek el 😊) és annnnnnyyi a jo csaj akik éjfél után mindenre kaphatóak hogy ihaj 😊 fõleg a friss husik. lehet kérek egy staff-os polot és majd lenézek 😄

Gran Canaria= Kanari szigetek. <#duma>

Az johet, de jovo honap vegen party<#felkialtas>
Osztalykirandulas Las Vegasba, amit csak akarsz.<#banplz>

Mostmar tobbe kevesbe netkozelben leszek, szoval PM-ben majd eszmet tudunk cserelni.

Mar ugy varom, hogy odatoljam azt a kis osszeget a IBS-nek. Mikor lesz mar Augusztus?<#wilting>

Tudsz valamilyen oldalt, ahol az IBS-esek keresnek a kiado lakasok kozul? Az most jol jonne.

Hogy megy a felkeszules a nyelvi szintfelmerore?