Panasonic DMC-FZ8 ismertető
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgyhogy én inkább visszatérnék a jó kis 3 megapixeles gépekhez, amik még nem generáltak akkora zajt, hogy mint pl a cikkben fenntebb a köveknek nincs kontúrja meg hasonlók.. félelmetesen vacak képek, egy új géphez képest.
különben a cikkben említett aksik milyenek? a gépbe épített valami, vagy AA-s aksik?
\"The voices are back... Excellent.\"
Ez erõsen látszik is a képeiden, Macskafotós...
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
elárulok valamit: semmi köze nincs a képek sikerének a 45 fókuszponthoz - de neked ez sem esett le...
utoljára mondom: gondolkodj már el azon, hogy miért is van és miként mûködik a 45 pontos AF mezõ - mert csak annak felesleges, aki fel sem fogja a lényegét...
az pedig, hogy a harveres lehetõségek elõnyét sem ismered fel - végképp szánalmassá tesz...
amúgy miért használsz netet? kommunikálni füstjelekkel is lehet...
Annyit azért illõ volna tudni hogy egy felvételen egy élesség van.
...sõt, elnézést kérek Gárdi Balázs (1Ds markII) nevében, hogy World Press Photon díjat nyert több, mint egy fókuszponttal, elnézést kérek Teknõs Miklós nevében, hogy 45 fókuszpontos 1D-vel készítette a Pulitzer-díjas riportot, sõt mindenki nevében elnézést kérek Tõled, aki van olyan tudatlan, hogy nem képes felismerni az egynél több fókuszpont hátrányát...
Egy picit mélyedj el abban, hogy miért van bizonyos gépekben több fókuszpont és gondolkodj el azon, hogy ez a rendszer miként mûködik.
Talán akkor kevesebb hülyeséggel égeted magad.
A súlypontról kicsit olvasgasd Radics Gyula képszerkesztésrõl szóló könyvét - ha az alapokon túljutottál, akkor majd kommunikálunk tovább.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
A Pana feldolgozórendszere nagyon jó hatásfokkal távolítja el.
Hogyan lehet úgy fényképezni hogy 11 pont közül választgatok?
A fentiek csak az FZ8-ra érvényesek? Nekem FZ7 van és azon nincs ilyen, vagy csak nem találom, magyar nyelvû leírásom és magyar menü sincs. Ha valaki tudja a megfejtést légyszi írja be ide vagy dobjon egy mail-t a chase*kukac*t-online.hu-ra.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
sharpshooter! Teljesen egyetértek.
Különben a belinkelt képen is van mosódás, ennyi pénzért.
Ha már kukacoskodunk.
Inkább maradok a 100 000 környékén pihenõ modelleknél.
Lehet azokkal is jókat fotózni.
nem ellenség, hanem hanem lehetõség
Nekem is s9500 van de tényleg szebb képeket csinál.
Még auto-ba is
Ugyanennyiért lehet S9600-ast is kapni. (Persze kinek a pap, kinek a sekrestyés...)
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Símán jó lenne egy kézi mozgatás mint a fuji-nál pl.
Eszi az aksit és meghibásodhat.
😞 annyira sajnálom.
Minden ízében tökéletes, csak ez a 36....