high heels fetish

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok a bnöm kinézett egy magas sarkút le fényképezte de adatot nem tud háta valamelyikõtök tudja melyik fajta ez vagy hol kapható remélem jó topicba írok és valaki tud segíteni elõre is köszi
itt a kép a z említtet cipõrõl :
http://www.kephost.com/images4/2011/5/28/ciu6fbu81bpg0gdmfl98.jpg

Nem sokan szóltok hozzá, talán ennyire ellenszenvesek a magas sarkú cipõk???
Senkinek sincs véleménye errõl a cipellõrõl?
Pedig szerintem ez megfelel azoknak is, akik annyira ellene vannak a magas saroknak.
Egy szépség az alacsonyabb sarkúak közül is:
Az igazsághoz ez is hozzátartozik, de nem a negatív dolgok viszik elõre a világot sem.
Jó lenne látni egy kicsit több képet azoktól, akik ennyire ellene vannak. Mutassák meg, hogy nekik mi tetszik igazán, mit tartanak szexinek.
B0B0
Igen, ez mindent elmond

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

CattiBrie

[/spam]™

Pont ilyen képekre gondoltam, köszönöm a képet.
Remélem még sokan csatlakoznak hozzátok.
CattiBrie

[/spam]™

B0B0
Ezek már a 'vissztaszító' határán vannak. Ami még úgymond egészségesen magas (nem egészségügyi szempontból nézve):

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Nekem ezek nagyon tetszenek, és szerintem szexisek is.

CattiBrie
Lapos (kényelmes, egészséges) sarok rulez!

[/spam]™

Dragooon
még jó..:|

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

B0B0
Olyannyira, hogy ezeket a képeket már oda is belinkelte! :)

Jó lenne, ha lányok is hozzászólnának. Milyen az, amit használank mindennap, és milyen az, amit extrémebbként viselnek, estleg a párjuk, a pasik elcsábítása végett.
NEOreg3
omg ebbe hogy lehet járni? de az a piros se semmi

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bardocz
hát ez néhány nõnek jól áll de nem magassarkú :S
amúgymeg volt tv-ben vmi okoscsatornán hogy marha egészségtelen a magassarkú,na meg egy kis idõ után elkezd fájni benne alába az illetõnek,bár engem ez nem veszélyeztet :D
Esetleg mutassatok nektek tetszõ képeket, cipõket, és így érdemben is növekszik a részleg
Czdano
LOL :DDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Frosty01
az már rég nagy baj lenne ^^

practitioner of the forbidden arts of death

passatgt
nehogymár én mondjam meg neki milyent vegyen fel:)

Biztos mindenkinek megvan a felsõ határ, de attól még szexi a nõi lábon. Mindemellett mindenki olyat vesz fel, ami neki vagy a párjának tetszik.
Minden hozzászólást elfogadok, ami a témába illik
passatgt
remekül érzik benne magukat a hölgyek?

ngcsnet
jah én is ezt szúrtam ki <#idiota>

a magas sarkú cipõk szánalmasak, hányan haltak meg bennük..:o

"anál jobb."

szerintem is! <#hehe>

lehet, hogy elfért volna de így külön van
ballet fetish is lehet
Picar77

()() (^^)

Sziasztok. Azthizem sokan vannak, akik imádják a magas sarkú cipõket. Ebben a témában várom hozzászólásaitokat. Minél extrémebb anál jobb.