Tom Clancy\'s: EndWar

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam first
Õ legalább egy nomrális arc, szerintem húzzál egy konzolos topikból. :I

Na bakker, megjött a "nagyember"..
Neked mindenbe belekell szólnod???

SHADOWEYES7
nem teljesen,Zolcsika.....

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Qss ujreg...
Azér van topik, hogy megmonnyam amit kell..

adam first
Egyetértek.

adam first
Egy 13 éves kis patkánynak, nem kéne olyan dolgokat sértegetnie 1. ami azt se tudja micsoda 2. már évek óta lehúzzák a hardvergyártók/az most egy nagy dúr hogy apu, anyu vett neked egy menõ videokártyát, ami tegyük hozzá féléven belül semmit sem fog érni 3. már látom más topikokban is leosztottak szerintem, inkább húzzál Csézni.<#idiota>

Drephis
mondjuk rts konzolon nem lehet vmi jó :\

help

Persze, persze, csak nem fos'zolon.

Csuhai G
Pamagocsi ? LOL!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ThugEdge
szerintem meg UBI rula és Tom is rula

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ajem kisa
Drephis
<#kocsog><#mf2>

help

Az uccsó jó játékuk, az a rainbow six vegas, de azis csak mert fps, a ztán talán még SC CT..Azt jáccottam sokat...
De alapból, mi a francnak ez konzolra?
Konzolosok tak@rodjanak, oszt jáccanak pamagocsit (vagy hogyírják).

Brolly28
hát a T.C.-s játékokból már a f*szom ki van uncsik de a splinter cell-ek azok még jók a többi nem ér semmit

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Splinter cell POWA <#vigyor2>

Frosty01
ghost reconnál telt be nekem a pohár. azóta szarabbnál szarabb játékokat adnak ki :S

practitioner of the forbidden arts of death

Sephi
En mar oszinten rosszul vagyok csak amikor Tom nevet hallom. Ami sok az sok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rexor
Tom Clancy elhozza nekünk a harmadik világháborút, ráadásul nextgen konzolokon és RTS köntösben. A játékot a kétes hírnevû Ubisoft Shanghai fejleszti és a hivatalos közlemény szerint a játék minden aspektusát szigorúan konzolokra szabták. Állítólag Michael de Plater stratégiai veterán - tehetséges tucatgyáros - is közremûködik a projektben és azt mondja, hogy borzalmas méretû seregek fognak egymásnak feszülni. A megjelenés valamikor a 2007/2008-as pénzügyi évben, azaz 2008 márciusáig bezárólag várható.

Hardwired

← ElőzőOldal 2 / 2