GoW: Chains of Olympus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom ez magas labda, és magam csapom le, hogy igen a való világban több az experience-m a témához :)
A vegen amikor elveszik tole a pajzsot es a kesztyut... az a helyszin ahol hagyak Kratos-t nagyon ismeros. Az hol is volt?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mi lehetne még?
Ennél elõbbi történetet csak nem írnak már, a GoW3 pedig csak PS3-ra lesz.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
egyébként ez a legerõforrásigényesebb játék eddig, nem biztos h jó ötlet cso-ba tenni...
a PoP nekem eddig kimaradt, egyszer ránéztem, de kicsit elijesztettek a csúnya textúrák, de egyszer majd lehet h elõveszem még ha nagy pangás lesz a játékok terén. :)
Igazából egy helyen nem keresgéltem a dolgokat, amikor a víz alatti rész van, ott összvissz egy ládát nyitottam ki, nem volt kedvem úszkálni.
Fejtörõknél... hát, szerintem meg nem volt nehéz ügy, de talán azért, mert Tomb Raideren edzõdtem :D Helios templomában volt egy rész, amikor ki kellett húzni azt a fejet két részre, ott mászkáltam 4 percet, mire megtaláltam oldalt a lyukat, de pl. amikor a napsugarakat kell a ló szobrára irányítani, az úgy adta magát, gondolkodni sem kellett. (Prince of Persia: The Sand of Time-ban volt egy ugyanilyen rész, ahol ellenben rohadt sokat kell pakolászni). Máshol meg nem töltöttem huzamosabb idõt, mert mindent egyértelmûnek találtam.
Amúgy piros bogyókból nekem is túl sok fölösleg maradt.
Most néztem a mentést, uccsó boss elõtt 32.544 piros bogyóm maradt. Ezt el lehet még valamire költeni?
Nem tudom, végigvitted-e a PoP:Rival Swords-ot, de engem Persephone elég erõsen a Vizier-re emlékeztetett.
5c0rp330n: nekem 4:30-nál volt az uccsó mentés, és nem skipeltem az animációkat :) Ennyi idõ alatt bõven végig lehet nyomni, nincsenek benne nagy fejtörõk, a "titkok" sem igazán vannak elrejtve, összvissz 1 tollat nem találtam meg, így az energyvel helyenként voltam bajban, de így is végig lehetett tolni.
A Crisis Core-nak meg ennek amúgy aláz a grafikája, nem hittem, hogy a PSP képes ilyen in-game látványt adni...
nehéz egyértelmûen kijelenteni, hogy ez-e a legjobb PSP játék, nehéz összehasonlítani pl egy GTA-val, de ott van az abszolút toppon, ez egészen biztos. kicsit rövid, viszont elejétõl a végéig lebilincselõ, elsõosztályú élmény, igényes átvezetõkkel, jó kis történettel, eszméletlen eposzi hangulattal.
remélem segít
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Néhányat pedig már eladtam (PS One, PS Two, Gamecube, Xbox)
Na de hogy ne csak OFF legyen... Kicsit csalódtam a GOW-ban. Egy ilyen komoly demo után egy hosszabb játékot vártam volna. Sajnos a PS2-es GOW-okkal nem játszottam, de nekem a PSP-s részrõl az ugrik be, mintha valami kiegészítés lenne, esetleg egy mellékszál valamelyik részhez. De lehet nincs igazam.
Maga a játék egyébként tényleg nagyon jóra sikerült, csak nem akaródzott elhinni, hogy tényleg az volt az utolsó boss aki:) (no spam) és már mennek is felfelé a betûk:(
Reméltem azért FF VII CC-ig kitart, sajnos men.
Mihelyt elérhetõ lesz itthon, biztosan megveszem.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
3.90 M33
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nekem eddig mûködött, de most amikor be akarok jelentkezni, nem történik semmi :(