A számítástechnika 10 év múlva
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 év múlva 6 v. 8 magos procik lesznek az otthoni gépekben 10 - 15 ghz környékén, 12 giga rammal, 2 terras hdd -kkel és képesek leszünk a gondolatainkkal mûködtetni a gépet v. egyes perifériáit/funkcióit, szvsz. És 100mbites net lesz az általános otthoni felhasználóknak.
Bazinga!
Hogy õszinte legyek, nem tudom.
Talán alap dolognak fog számítani a 3 Terrás HDD, illetve a procikat már nem a frekvenciájuk szerint (mivel ennek is megvan a fizikai határa), hanem magok számaként fogják csoportosítani.
A megjelenítõk 3D-sek lehetnek majd.
Windows nem tudom, hova jut majd...
Talán alap dolognak fog számítani a 3 Terrás HDD, illetve a procikat már nem a frekvenciájuk szerint (mivel ennek is megvan a fizikai határa), hanem magok számaként fogják csoportosítani.
A megjelenítõk 3D-sek lehetnek majd.
Windows nem tudom, hova jut majd...
Meg egyetemben hallottam: Masfel eventkent duplazodik a szamitogep teljesitmenye.
Lehet szamolni.
Lehet szamolni.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Szõke kapitány powa. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
a zagyadba lesz integrálva a hájpertríding
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Pont most van egy pályázat, aminek a címe:
"Az Internet világa 2017-ben"
Minõ véletlen XD
"Az Internet világa 2017-ben"
Minõ véletlen XD
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
10 év alatt szerintetek mennyit fog fejlõdni?
VGA proci HDD memory stb...
VGA proci HDD memory stb...
Voltam nyitás után!
← ElőzőOldal 3 / 3