Honda CBR125R

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matthias92
akkor most melyiket ajánljátok? vagy mit ajánlotok?

ColdFire
megbízhatósága nem attól függ hogy Honda..

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

matthias92
aza lényeg hogy ne kerüljön sokba a fenntartása és megbízható legyen (mint a Hondák), és úgysem fogok 140nél többel száguldozni, sõt szntem 120nál sem...

azért 130-140... hiszem ha látom😊 de üzembiztosank üzembiztos, az 100
cagiva mito ott van, én igazábal nem tudom, egy cagiva-val mentem (w8, ugyanaz a blokk) az nem volt rossz, de fogalmam sincs h mit ér... Mito-bol tudok egyet ami elég jo elado, olya srácé h mindent ért hozzá, apja is szerelõ, neki gixxere van, a srác meg vette az RS-t most amit csinál, meg asszem vett mégegy mito-t...

ColdFire
természetesen ott a cagiva mito is, ami nem egy gyerekjáték, de aki fikázza a "10kilowattos mütymürüttyt", annak nem való motor, mert csak menõzni akar vele, nekem ez a véleményem...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
hozzátenném, hogy a tiéd egy szerencse játék lesz, ami vagy leáll fél úton, vagy nem...
és ha vesztesz, elég sok pénz rámegy, miközben az "enyém", amit még meg se vettem (most tzr-em van), nyomatékos, biztosan tartja a 130-140et, keveset fogyaszt, szép hang, és nem fog lerobbanni, csak ennyi a hozzáfûznivalóm

pszihopata
Azt nem írtátok melyik nsr!Egyébként a 2t sem rossz,csak sok a fojtott.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

az NSR 2T... akkor miért job mint az RS? az RS erõsebb és gyorsabb, mellesleg jol irányitható

pszihopata
Szerintem az nsr jobb választás.Nem kell különolaj,fele annyit eszik,nem szennyezi a környezetet,hoszabb az élettartama.
Kicsit gyengébb,de alul nyomatékosabb.
A honda minõségben meg egyértelmûen a legjobb.

szerintem száz h az RS drágább, hogy mennyivel nem tudom, ez kortol és állapottol függ... (meg a beszélökédtöl, nem kell restnek lenni, nekem ismerös mikor vetünk motort még a gyári dolgokba is belekötöttXD)
RS sztem sportmotorként jobban megállja helyét, ha jol bánsz vele, nem a legolcsobb olajjal hajtod, idejében cseréled a kopo alkatrészeket akkor sztem nem lehet vele baj... és annak ha egyben van akkor simén van 160-as vége, tuning nélkül...

matthias92
melyik az olcsóbb? RS vagy NSR?
én úgy tudom, hogy aprilia nem olyan megbízható mint a honda. nsr meg 150 körül van a vége, mint az rs. tuning miatt nem aggódom, ha kell úgyis megcsinálják a rendes komáim...
nekem nsr-t ajánlották, de még mindig nemtudom eldönteni (régebben RS-ben gondolkodtam)

NSR-ben tudtommal az a jo (elmondás szerint, nem mentem 125-el, csak egy szar 50-essel) h lehet vele ügyesen kerekezni, amugy meg egy halál szarra valo, de nem tudom, a hondák talán eléggé üzembiztosak, ha tetszik probáld ki és dönts...
TZR több ismerösnek volt, yamaha 2T-i sztem nagyon ott voltak, érdemes lehet beszerezni
RS az meg ezek közül tudtommal legerösebb, 125-ben általában ebbõl épitenek pályamotort, egy ismerösöm most vett egyet amivel buktak egy nagyot, kb fél millába lesz rendbe rakni (2007-es) de aztán jo pénzért el tudja adni, és vesz egy pályamotort, kicsivel régebbit, neki a mindene az RS, ha tehetném én ilyet vennék a helyedben
nekem meg egy RX vagy Tuareg Rally kelene 11kW-os jogsihoz, forgalmival...

matthias92
hozzátenném hogy a te 10 kilowattos mütymürüttyöd egy sportmotornak nevezett és kinézõ bicó... és én ennyi pénzt nem adnék ki egy repülõ bicóért sem. 😊

matthias92
nah emberek, valaki meséljen az alábbi csodajárgányokról:

Honda NSR 125
Yamaha TZR 125
Aprilia RS 125

melyik a jobb, mivel? melyiketvegyem? (életem elsõ motorja lesz)

hát nem olcsok a yamahák az tuti

ColdFire
engem is megfogott, de az ára is gondolom meg fog

én most néztem meg valamit, ami kicsit változtat a véleményemen: Yamaha R125... nah, persze, 4T, 11 kW, de bakker ez nekem kivülröl jobban bejön mint az alap R1-es😄 ha sportmotort vennék tutira ilyenre fájna a fogam, egész egyszerüen tömör gyönyör, és sztem hihetö a yamaha promocios szövege, h moto gp technologia meg hasonlok... szivesen kiprobálnám mit tud, nah😄 de nálam még mindig 2T powa😄

ColdFire
én túrázás céljából gondoltam a gépre

az rs tudtommal a maga kategoriájában egyik legjobb😄 huh belegondoltam h ha te nem fértél el rajta akkor én a 192 centimmel hova menjek?😄 nem is veszek sportmotort, jo lesz nekem egy régebbi rx vagy tuareg rally is, eladtam a DT-m ugyhogy lassan pénz is lesz rá, de másra nem hiszem, és amugy is 2T kell nekem még, tervezem hogy pár év mulva átképzem magam korlátlanra és veszek egy 450-es yamaha wr-t vagy ktm exc 525-öt, persze nem ujat, jo lesz nekem 2000 körüli évjárat is😊

BlackLabel
Hali!Egy elég régi beíráshoz szólnék hozzá:

Írtad hogy a mostani motorodat lecserélnéd egy CBR 125 re. Mid van most?
Egébként azért kérdezem mert én a hungaroringen pannóniaringen szoktam motorozni gsxr-600 meg Honda NSR125R-el és volt alkalmam egy napig tesztelni a cbr125 öt. Hát hogy is mondjam. Kezdem azzal hogy mivel 4 ütemû ezért viszonylag "nyomatékos" alsõ fordulatszámon. Ha ki van véve belõle a folytás (én olyannal mentem), akkor 160 körül van a vége és kapunk 23 asszem lóerõt ami nem túl sok. Amikor kanyarodni kell vele akkor már gondok vannak. Beül nagyon , nem lehet állítani semmit az elsõ futómûvön hogy kicsit keményebb legyen. Kanyarodás közben az eleje állandóan ki akar csúszni... És nekem nagyon kicsi volt. Nem vagyok nagy (180 cm) de alig fértem el rajta normálisan. Tudom, nem feltétlenül pályázásra kell ezt a mocit használni, hanem arra jó hogy a srácok megtanuljanak motorozni. Szerintem.

De ha te ismered a CBR125 öt akkor semmi gond. Csak gondoltam írok valamit róla. Amúgy én még drágállom is a gépet ennyiért. Ha vennél ebbõl egy használtat elég jót kapnál. Pl egy aprillia rs 125.

10 fajta ember van a világon: Aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem... XD

pszihopata
Ha nincsen rajta világítótekercs,és nincs benne akksi,akkor nem tudsz rá lámpát tenni.Legalább egyiknek lennie kell,nem valószínû,de elõfordulhat.

Elsõ lámpa fejidommal olyan 6-8 ezertõl van, hátsó lámpa rendszámtábla tartóval meg 4-5-tõl. Persze a rendõr ettõl még meg fog büntetni ha 125-ös motorral elkapnak rendszám nélkül.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ColdFire
egy tesztbol:

"A világítás az érvényben lévõ szabályok szerint folyamatosan mûködik"

ColdFire
a motorosoknak kötelezõ a folytoni világítás, szval lehet hogy lekapcsolnának lámpa nélkül

mrbaba
Sziasztok! Nagy motorosok vagytok szal van egy Suzuki rm 125ös crossmocim. Nincs rajta lámpa és az leenne a kérdésme, hoigy lakott területen belül lehet lámpa nélkül menni vele? Vagy megbümtetni a rendör? Jah és kb mennyi lehet egy 1.+hátsó lámpa? A választ elöre is thnx!!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Boconadi
Nem tudom, hogy mirõl beszélsz, semmilyen veszekedés nem volt, mindent megbeszéltünk korrektul, ahogyan azt kell!
ColdFire
Boconadi már kitanulta a veszekedést felsõfokon a Haditeknikai topikban 😄DD

pszihopata
<#eljen>

Boconadi
Korrekt vagy, én is így gondolom! Ezen felesleges vitatkozni, mivel napokat tudnánk errõl vitázni...

Szia!
pszihopata
Elolvastad mit írtam?Nem hiszem!Hadakozol itt mire?Pontosan tudom hogy 13 lóerõ,és nem írtam sehol hogy egy 2-ütemû nem nyomja le.Amúgy pontosan tudom mi az hogy négy v. két ütem.Ha a teljesítményt nézzük,az rg jobb-o.k.Minden másban sokkal rosszabb.Én már 95-ben RD 500-al jártam kisfiam!Nem volt motor ami megverje,mégsem írok olyan hülyeséget,hogy jobb az r6-nál csak azért mert lenyomja.

Boconadi
Akkor elmondom neked, hogy EZT a gsx-r -t gyorsulta le. Nem volt haldokló, igen is jól ment a 400-as sor4 -hez képest. És nem 10 méteren hanem mint írtam 120 méteren! A hangsúj pedig ott van, hogy EGY CBR-t, ami 125 CC egy henger, négy ütem. De látom neked errõl fogalmad sincs, és szart sem értessz ahhoz hogy mit is tud az a motor. Mentem már vele, elég is volt köszönöm szépen.

Az 1. hsz-ban is fel van tüntetve:
Teljesítmény: 9,7 kW (13 LE) @ 10000 1/min (váó, ez az kéremszépen.)

A te álltalad megnevezett vûzcsótányom 28 LE 4 powerszelepes, 28-cas karbival, sport kipufógóval. Csupán a városban 9-en szeretnék megvásárolni! (kíváncsi lennék hányan akarnak ugyan ilyen arányok között cbr 125-öt venni...)

Akinek a 125-ös Honda CBR tetszik, vegye meg, menjen vele, szarok rá, én a véleményemet és saját tapasztalatomat írtam le róla!
pszihopata
400-as gsxr-t jah!Meddig?10 méteren?Estleg egy haldoklót!Kit nézel hülyének?Én egy Rg-rõl nem fosoznék le egy cbr-t,még ha a bûzcsótányod esetleg jobban is megy.

Boconadi
váó, azta mekkora sebesség. Akkor elmondom neked hogy az RG 125 -öm 168-at megy! 2T, 1 henger, mellesleg kettesben gázzal emeli az elejét...
A 400-as suzuki gsx-r t legyorsulta a kicsike 120 méteren!

Az egy dolog hogy szép a hangja, de nem mész vele semmire!

125-399 cc-ig nem érdemes 4T -t venni!
ColdFire
messze van 😄DD

TCelica
vegyél festéket és fujd le, egyszerû és olcsó is ...
csak ne neoluxot vegyél, az kaki 😊)

dokihoz meg miért nem mész?

ColdFire
nem mentem dokihoz, és már nem is megyek, bár még mindig fáj 😄
a drágaságom holnapra kész lesz, bár még vár rá egy festés, amin erõsen gondolkozok, mivel igen drága, és elõfordulhat következõ esés is

TCelica
nagyon nagy baja lett?

és mi van az ujjaddal? begipszelték?
vagy még mindig nem mentél dokihoz?

ColdFire
régebben még gyártottak 125öst, mostmár nincs

abbol nincs 125-ös?😄 mert az 2T, kicsiben az az igazi!😄

ColdFire
most szegény tzr-em sajnálom, borult egyet velem együtt 😞
most mûtõben van a drága, keddre kész lesz

deezektöl függetlenül még annyit mondok, h uj motorokban a Honda olcso nagyon, és azért mégis csak Honda... szóval ha te ilyet akarsz, akkkor elõtte probáld ki, nehogy vegyél vmit amire 2 nap után ráunsz😛

hát nemtom, nekem nem jönnek be 1. az uj 125-ösök, 2. a 4T 125-ösök😛 én is lassan szeretnék uj gépet venni, de semmiképp ilyen 13 lovas nudlit😛 a mostani 80-as DT-m erösebb (és még könnyebb is)😛 szerintem ha mindenképpen sportmotort szeretnél és kurva sok pénzed van akkor egy uj RS125-öst néznék, vagy egy kicsit használtat, azok már vannak 500-600k-ért és az amellett h jol néz ki el is zümmög valamit... de a haver most adta el a futurát, 92-es volt de ment 160-at 2 ember alatt...

ColdFire
rá se rántok

Seaweed
apad lehetnek..de ra se rants...
ColdFire
cagiva mito vagy ez?😊
inkább nagyobb távokra mennék a géppel

ColdFire
háhá, nagyon vicces gyerek vagy, a rák se kérte hogy te ide írj

Tibor

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Tibor
ez a belpiacos 150es cbr, amúgy a 2007es verzió is ennyibe kerül csak jobban néz ki, meg injektoros lett és más színekben is lehet venni

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Seaweed
van mar mit?! szorosodik?! vagy meg mindig egy kis kopasz gilisztat keresgelsz?! <#gonosz1>
ColdFire
kabbe -.-