Honda CBR125R
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
cagiva mito ott van, én igazábal nem tudom, egy cagiva-val mentem (w8, ugyanaz a blokk) az nem volt rossz, de fogalmam sincs h mit ér... Mito-bol tudok egyet ami elég jo elado, olya srácé h mindent ért hozzá, apja is szerelõ, neki gixxere van, a srác meg vette az RS-t most amit csinál, meg asszem vett mégegy mito-t...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
és ha vesztesz, elég sok pénz rámegy, miközben az "enyém", amit még meg se vettem (most tzr-em van), nyomatékos, biztosan tartja a 130-140et, keveset fogyaszt, szép hang, és nem fog lerobbanni, csak ennyi a hozzáfûznivalóm
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Kicsit gyengébb,de alul nyomatékosabb.
A honda minõségben meg egyértelmûen a legjobb.
RS sztem sportmotorként jobban megállja helyét, ha jol bánsz vele, nem a legolcsobb olajjal hajtod, idejében cseréled a kopo alkatrészeket akkor sztem nem lehet vele baj... és annak ha egyben van akkor simén van 160-as vége, tuning nélkül...
én úgy tudom, hogy aprilia nem olyan megbízható mint a honda. nsr meg 150 körül van a vége, mint az rs. tuning miatt nem aggódom, ha kell úgyis megcsinálják a rendes komáim...
nekem nsr-t ajánlották, de még mindig nemtudom eldönteni (régebben RS-ben gondolkodtam)
TZR több ismerösnek volt, yamaha 2T-i sztem nagyon ott voltak, érdemes lehet beszerezni
RS az meg ezek közül tudtommal legerösebb, 125-ben általában ebbõl épitenek pályamotort, egy ismerösöm most vett egyet amivel buktak egy nagyot, kb fél millába lesz rendbe rakni (2007-es) de aztán jo pénzért el tudja adni, és vesz egy pályamotort, kicsivel régebbit, neki a mindene az RS, ha tehetném én ilyet vennék a helyedben
nekem meg egy RX vagy Tuareg Rally kelene 11kW-os jogsihoz, forgalmival...
Honda NSR 125
Yamaha TZR 125
Aprilia RS 125
melyik a jobb, mivel? melyiketvegyem? (életem elsõ motorja lesz)
Írtad hogy a mostani motorodat lecserélnéd egy CBR 125 re. Mid van most?
Egébként azért kérdezem mert én a hungaroringen pannóniaringen szoktam motorozni gsxr-600 meg Honda NSR125R-el és volt alkalmam egy napig tesztelni a cbr125 öt. Hát hogy is mondjam. Kezdem azzal hogy mivel 4 ütemû ezért viszonylag "nyomatékos" alsõ fordulatszámon. Ha ki van véve belõle a folytás (én olyannal mentem), akkor 160 körül van a vége és kapunk 23 asszem lóerõt ami nem túl sok. Amikor kanyarodni kell vele akkor már gondok vannak. Beül nagyon , nem lehet állítani semmit az elsõ futómûvön hogy kicsit keményebb legyen. Kanyarodás közben az eleje állandóan ki akar csúszni... És nekem nagyon kicsi volt. Nem vagyok nagy (180 cm) de alig fértem el rajta normálisan. Tudom, nem feltétlenül pályázásra kell ezt a mocit használni, hanem arra jó hogy a srácok megtanuljanak motorozni. Szerintem.
De ha te ismered a CBR125 öt akkor semmi gond. Csak gondoltam írok valamit róla. Amúgy én még drágállom is a gépet ennyiért. Ha vennél ebbõl egy használtat elég jót kapnál. Pl egy aprillia rs 125.
10 fajta ember van a világon: Aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem... XD
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
"A világítás az érvényben lévõ szabályok szerint folyamatosan mûködik"
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Szia!
Az 1. hsz-ban is fel van tüntetve:
Teljesítmény: 9,7 kW (13 LE) @ 10000 1/min (váó, ez az kéremszépen.)
A te álltalad megnevezett vûzcsótányom 28 LE 4 powerszelepes, 28-cas karbival, sport kipufógóval. Csupán a városban 9-en szeretnék megvásárolni! (kíváncsi lennék hányan akarnak ugyan ilyen arányok között cbr 125-öt venni...)
Akinek a 125-ös Honda CBR tetszik, vegye meg, menjen vele, szarok rá, én a véleményemet és saját tapasztalatomat írtam le róla!
A 400-as suzuki gsx-r t legyorsulta a kicsike 120 méteren!
Az egy dolog hogy szép a hangja, de nem mész vele semmire!
125-399 cc-ig nem érdemes 4T -t venni!
csak ne neoluxot vegyél, az kaki 😊)
dokihoz meg miért nem mész?
a drágaságom holnapra kész lesz, bár még vár rá egy festés, amin erõsen gondolkozok, mivel igen drága, és elõfordulhat következõ esés is
most mûtõben van a drága, keddre kész lesz
inkább nagyobb távokra mennék a géppel
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)