fing spray

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly28
gondolom a hülyeségek boltjában van ien:|
bár nem tom

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

áhh :D az az amit elobb irtam
altalanosba 2 evbe is farsangin bekurtuk kozepre az ien megnymod a zacskot felfujodik felrobban es geci budosbuzbombat es mindneki menekulét az epuletbol :D
haveromek meg szereztek fingato ragogumit aztan a lanyokkal megetettek:D es rendesen folyamatosan finganod kell tole
RaZoK
nekem van egy jópofa történetem :)

állunk pár haverral a liftbe és látjuk, hogy a földön valamilyen kis zacskó duzzadni kezd. akkor már láttam, hogy ennek nem lesz jó vége, azt követõen kidurrant és olyan fingszagot éreztem, hogy az valami felülmúlhatatlan. (ja és melött beszálltunk a liftbe, kisgyerekek utaztak elöttünk) fasza ^^

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Még középsuliban Április elsején a szomszéd osztály tesióra alatt befújta pár osztálytársam cipõjét. Hát mondhatni görényszag volt az egész osztályban, még az ablakszellõztetés sem segített :/ De amúgy vicces volt, tréfának frappáns

Szeressük a zacskós tejet

Truck Driver001
BKV-n a legjobb használni!Legalábbis a patron jól jöhet ha esetleg tömeg van.Még amikor általánosba jártam villamossal,reggelente mindig olyan tömeg volt hogy el nem lehetett férni.Gyalogolni meg nem akartam mert Tél volt és egypk is fáztam!:D
Na akkor zsebkendõ elõ,patron belecsavar,ajtóhoz odadob,megállónál be/kiszálló emberek hatszor rátapostak.Így még azt se lehet mondani hogy én lõttem el!:D
Na akkor végálomásig olyan üres volt a villamos,hogy a beszállni készülõ emberek is meggondolták magukat és sarkon fordultak!:D
De legjobb az volt,amikor futottak kifele érdekes arcokkal.
#7:Ez kb olyan,hogy mondj vlmit bele egy zacskóba,és hallgasd vissza késõbb-_-

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

CattiBrie
biztos BKV-n :)))

[/spam]™

<#zavart2>

Gladiator
Jaja, a bûzkapszula az pusztított. Még általánosban haverral poénból bedobtam egyet az egyik terembe, persze nem a sajátunkéba. Utána 15 perc múlva jött értünk az igazgató, mert vmi kis fasz beköpött:D Azok a hülyék ki akarták üríteni az iskolát, mert az hitték, hogy gázszivárgás van, már a tûzoltókat is kihívták. De igazgatóival megúsztuk, viszont amit otthon kaptam... aucs!

Evidens, hogy a gumiszobában rég léteznek ilyen topikok.

Nekem ezek az élmények kimaradtak, de még érettségi tájékán nem késõ <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Evidens, hogy pár idióta belepofázik bármilyen topik is nyíljon.
Drephis
csepel plázába lehet kapni. kb 1 éve vettem ott egyet. :D

help

trident
Evidens hogy nem önállóan próbálod elintézni.
Evidens hogy minden szarnak kell új topik.
Evidens hogy holnapra lesz "milyen formájút szartam ma, rajzoljuk le" topik.

Bocsmá...:D

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

bakvarnyu
király de hol akarod most használni? lesz valami gusztustalan céges meeting ?

megtaláltam hol lehet venni fingsprét
Hát nekem si van sulis történetem ezzel....
AZ elsõ óra elõtt a folyosón kilett fújva 1 nagyobb adag,az uccsó óra után még lehetett érezni...
Sõt az egyik gyerek pólójára rá lett fújva, az anyja kimosta, de utánna is lehetett még érezni:D
itt sprayról kép:D http://www.dilibolt.hu/arukep_nagy/szalon/buzspray.JPG
bakvarnyu
lehetett kapni ilyen vérkapszulát is, bevetted a szádba egy kis kis vizzel és ömlött belõle a vérszínû folyadék.

vmvr
diliboltokból belehet szerezni ilyesmi huncutságokat, nekem itt pihen az íróasztalomon két db fokhagyma ízû cukor<#eplus2>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

bakvarnyu
mi befújtuk a tanári asztalon a virágot vele! magyar óra elõtt, kb. 15 éve.<#vigyor1>

ColdFire
hát ez teccett :DDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Nálunk as párna+sprayx kombináció uralkodott sokáig, a párna adta a hangot, a spray a szagot... Bárkit zavarba lehetett hozni vele.

cenobite
Dilibolt volt nálunk, ott lehetett kapni ilyen bûzkapszulát, ami - gondolom - hasonló célt szolgált. Jómunkásemberek buszon törték szét ezt a bizonyos kapszulát, a hatást had ne ecseteljem.
Iszonyat, penetráns, bûz. A legbüdösebb amit szagolni lehet.

gamertag: kenobita

szerzek neked egyet ha megígéred ha utána a szádba meg az orrodba üríted az egészet
CattiBrie
Ennek a hangja vagy a szaga fing? :)))

[/spam]&#8482;

gameplusz
Grat. értelmes topic.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

csgery
fingj egy csomót, majd tölts meg vele vhogy egy Pronto-s flakont, és e-voilá:D
báttyó02
huhh....

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Frosty01
nincs sajátja, és leplezni akarja Dx

practitioner of the forbidden arts of death

Picar77
jaj :DDD

()() (^^)

Schwarz
miaz, nem bírod a sajátodat? vagy dezodornak kell?<#wilting>

Mi az a windows?

ColdFire
lol

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Régebben még suliba volt ilyen úgy 10 évvel ezelõtt fing spray... tudja vki hol lehet még ilyet beszerezni ?