fing spray
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár nem tom
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
haveromek meg szereztek fingato ragogumit aztan a lanyokkal megetettek:D es rendesen folyamatosan finganod kell tole
állunk pár haverral a liftbe és látjuk, hogy a földön valamilyen kis zacskó duzzadni kezd. akkor már láttam, hogy ennek nem lesz jó vége, azt követõen kidurrant és olyan fingszagot éreztem, hogy az valami felülmúlhatatlan. (ja és melött beszálltunk a liftbe, kisgyerekek utaztak elöttünk) fasza ^^
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Szeressük a zacskós tejet
Na akkor zsebkendõ elõ,patron belecsavar,ajtóhoz odadob,megállónál be/kiszálló emberek hatszor rátapostak.Így még azt se lehet mondani hogy én lõttem el!:D
Na akkor végálomásig olyan üres volt a villamos,hogy a beszállni készülõ emberek is meggondolták magukat és sarkon fordultak!:D
De legjobb az volt,amikor futottak kifele érdekes arcokkal.
#7:Ez kb olyan,hogy mondj vlmit bele egy zacskóba,és hallgasd vissza késõbb-_-
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Nekem ezek az élmények kimaradtak, de még érettségi tájékán nem késõ <#idiota>#idiota>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Evidens hogy minden szarnak kell új topik.
Evidens hogy holnapra lesz "milyen formájút szartam ma, rajzoljuk le" topik.
Bocsmá...:D
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Hát nekem si van sulis történetem ezzel....
AZ elsõ óra elõtt a folyosón kilett fújva 1 nagyobb adag,az uccsó óra után még lehetett érezni...
Sõt az egyik gyerek pólójára rá lett fújva, az anyja kimosta, de utánna is lehetett még érezni:D
itt sprayról kép:D http://www.dilibolt.hu/arukep_nagy/szalon/buzspray.JPG
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Iszonyat, penetráns, bûz. A legbüdösebb amit szagolni lehet.
gamertag: kenobita
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.