Két új Canon kompakt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szükségem lenne CANON PowerShot A460 magyar nyelvû használati útmutatóra.
Felesleges DSRL-t csõröshöz hasonlítani, nem ugyanaz a kategória. Azért aki vesz egy DSLR-t, az szerintem már nem fogja sajnálni a pénzt egy jó állványra, egy jó táskára, egy készlet szûrõre, objektívekre, esetleg vakura, fénymérõre, derítõlapra, sminkesre, studió bérlésre, stb. Persze egy rakás hülyeséget is felsoroltam, mert a nagy többség vesz két-három obit, szûrõt, tartalék akkumulátort, egy tatyót, valami állványt és meg van oldva a fényképezés. De pótaksi, táska, állvány kell a bridge gépekhez is.
Jah, megjegyzem, nincs semmi bajom az S3/5 IS-sel, sõt. A kategóriájában talán az általam legjobban kedvelt gép. Csak egyszerûen más, mint egy DSLR. Ja, és bruttó 100 ropiért már megfontolnám a Fuji S9600-as típusát, vagy a Sony DSC H-9-est.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Amugy az 500 Dolcsi olyan 90.000 rugora jön ki, itthon sztem 110-120e Ft(pofátlanabb helyeken 130) lesz az S5-ös bevezetõ ára. Szal kb ugyanannyi mint mikor megvettem az S3-at.
Mindenesetre v.sz. 150ezret nem fognak kérni seholsem mert abbol már vesz az ember egy tükörreflexes gépet. (lásd: ahogy hiftu irta)
Hál'Istennek nekem is tökéletesen mefelel az S3, sõt még igy sem használtam ki teljesen, várom a nyarat 😊
Amit hiányolok, de azt nagyon!!
Canon-ék egész nyugodtan rácsaphatnának egy manuális fókuszt, zoomgyûrût. Az a kis gomb nagyon gáz...
Meg nekem a külseje sem nagyon tetszik, Pana FZ-7-est vettem volna (ami sztem gyönyörû)csak az meg hibás, olyan kromatikus aberrációkat csinál, hogy hányinger. (a neten talalhato tesztek szerint)
Ha nincs szükséges külsõ vakura, akkor ez nem igazán segít. Mik is az újítások?
8Mp. Szép. Ugyanakkora területen. Ja, így már sz*r. Minek? Kiált fel körültekintõ fotós. Menjünk tovább. ISO 1600. Szép. Kár, hogy egy-két extrém esetet kivéve nem nagyon lehet használni. Miért is? A kis érzékelõméret miatt. Szép zajos képeket kapunk. Ezen még egy szép algoritmus sem segit, hiába van újabb DIGIC. Nézzük az árképzést. 500 usd => 500 eur + óriási magyar sáp... Ez is 160 körül lesz??? (Az a baj, hogy a nem is olyan drága kategória már a belépõ szint DSLR-k árszintjét közeliti. Persze ott kell egy jó obi is, de kinek a pap..)
Szerintem is símán megvehetõ.
Az OPTIKA UGYANAZ, csak jóval több pixelt zsufoltak egy ugyanakkora CCDre -> a képzaj nõ, és ezt erõsebb zajszûréssel kompenzálják. Biztos nem elég 5 megapixel? Kell 6, vagy 8?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Ez az S5is teccik nekem, 500dollár az kb mennyi HUF?
Ne fejlõdjünk már ilyen gyorsan! 😄