Fika Generáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
---
Kétlem, hogy valaki magából kiindulva fikáz le olyan játékokat, vagy technológiákat amik már le voltak írva. Ha egy haver osztálytárs leszaroz valamit, akkor azt õ is leszarozza szvsz. Ilyenkor mondják, hogy "eddig látsz te".
Én azt mondom hagyjuk rá a véleményüket az ilyenekre, nekik csak nagyobb baj, hogy ki fog alakulni egy teljesen értelmetlen értékrend, ami nem csak IT téren fog "nem" mûködni.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Énis inkább a játékélményre hajtok amúgy..lásd streetlegalredline,worldracing 1-2,level-r stb.STALKER-el még nem játszottam és nem is fogok sztem.de csak azért mert az ilyen játékokkal nem igazán játszok.max egy lan alkalmával cod-ozunk.
ha vmelyik játék nem tetszik nekem egyszerüen nem foglalkozok vele,nem is értem miért vannak olyanok akik leállnak még csudázni is.ha nem tetszik akkor shift+del és kész.vagy csináljon magának új játékot
annó én így jáccottam Morrowindet és NFS: underground 2-t !!! a 400-as celeronomon...én akkor hüle vok, hardcore vagy mindkettõ ? 😛
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én szerintem ezzel az a baj,hogy az utóbbi idõben a játékkészítõk nem igazán a játékélményre mennek hanem,hogy minél brutálabb konfig kelljen hozzá.Mindenkinek van olyan ami tetszik és ami nem,ez tény.De szerintem inkább azok fikázzák le az olyan játékokat mint például a STALKER,akinek 640x480-ba low grafikán képregény szerüen fut a játék<#vigyor3>#vigyor3>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Serious Sam nem buzi hanem beteg 😊
Spider-Man 3ról nem tudok nyilatkozni, a filmet láttam, ennyi.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Régen még a szar játékba is alig kötöttek bele, meg amúgy se lett volna rá túl sok lehetõség. Ezeket a gyerekeket az internet formálta olyanná amilyen.
Amíg nem volt internet addig a gyerekek a korukbeli gyerekekkel játszottak/beszélgettek. Nem is volt rá lehetõségük, hogy 2 felnõtt beszélgetésébe beleszóljanak. Ma leül a gyerek a gép elé és gyakorlatilag felnõttek között nõ fel, ami szerintem kúrvára nem egészséges.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Másik hogy a mai kölkökmár nem is tudom hány gigabájtos 2 magos ultra állat gépeket kapnak és nem probálják ki a régieket. Szerintem segitene azokon akik észnélkül fikázzák a játékokat még a megjelenés elött.
Én ugy vagyok hogy ha érdekel egy játék akkor annak adok egy esélyt hátha leköt....na de nem hardcore témába kössön le arra figyelek...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Másképp néz egy mai játékra az aki esetleg annó még egy C64-en recsegtette a mikrokapcsolós joy-t (jobb esetben),mint az akinek a Gears of War által felvonultatott grafika lesz az alap.
Az elõzõ elfogadja a Stalker esetleg helyenként gyengébb grafikáját,és elmerül a játék prezentálta világban,mig az utóbbiak a "ezen mit fejlesztettek 6 évig tök xar,és amúgyis hol van már a Cysis" kirohanást intézik hozzá legfeljebb.
Ma már eljutottunk oda hogy 10-15 év van egyes játékosok között,és ez már egy más szemléletet hoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én sem értem azokat, akik olyasmikbe kötnek bele, ami teljesen alaptalan. Tényleg a STALKER-nél nagyon jól megfigyelhetõ ez a jelenség. Sokan már eleve úgy álltak hozzá, hogy lesz, ami lesz, én ezt fikázni fogom. És persze mindenbe belekötnek, a grafikába is, ami röhej. Megfelelõ gépen a STALKER kegyetlen szép tud lenni, jó design-al, jó animációval. Akkor meg?
A kedvencem egyébként az a kategória, akit már az elején tízszer zsinórban kilõnek, mert csak rohan elõre, ahogy a COD-ban, vagy a Doomban megszokta. Én is beleestem persze ebbe a csapdába, a különbség annyi, hogy rájötem "Hopp, ezt talán nem így kéne, csináljuk máshogy". A fika-vérpistike viszont nem vált taktikát, fel sem merül benne, hogy talán õ szúrt el valamit, ehelyett habzó szájjal letörli a játékot, és elkönyveli szarnak.
Meg az ilyen kifogás a Command and Conquer 3-ban, hogy: "Ebben semmi új nincs, hogy lehet ilyet 2007-ben kiadni?" Könyörgöm, pont az a lényege, hogy egy klasszikus RTS-t alkottak, ami nem akarja megújítani a mûfajt, csak éppen a sok éves tapasztalatból kiválogatták a legjobb dolgokat és egy marha jó RTS-t összekalapáltak. Mi kell még?
Vérpisikének soha semmi nem elég.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Serius Sam jó poénos
Spider-man 3-at nem ismerem
Ha vkinek nem jön be egy játék ne játszon vele, feleslegesen ne okoskodjon, ne reklámozza mekkora koczka. Ennyi.
Szeressük a zacskós tejet
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Spider-Man 3-nak szép a grafikája de oylankurvaoptimalizáltlan, hogy csak na
Serious Sam pedig tökjófely😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nekem ez a véleményem Ha valaki Hardcore saját probélmájsa hogy belebolondul egy game-be. Én inkább rally-zom a valoságban az sokkal jobbb. és tök jo csajok vesznek körül. mi a jobb a gém vagy a csajok? 😄
Alapból a neve, "Fika Generations". Meg elképzelhetõ, hogy itt viták lesznek:S
Bocs hogy belepofázok, de nekem csak ennyi a véleményem...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az úgynevezett hardcore gamerek többsége két nagy hibát követ el. Az egyik az, hogy elhiszik: mindenki hardcore gamer rajtuk kívül, ás ilyen alapon lehet velük vitatkozni. A másik: elhiszik magukról, hogy VALÓBAN hardcore gamerek. Pedig dehogy! A többség lelkes mûkedvelõ, valós tudás és valós érvek nélkül. Ez itt a baj.
Szerintem úgy 4-5 éve kezdõdhetett. Ezredfordulós betegség, ha úgy tetszik. Elõször csak páran voltak, aztán elkezdtek szaporodni. Olyanok, mint valami átkozott VÍRUS.
Leszarozzák a STALKER grafikáját, az elvakultabbak még a kõkorszaki jelzõt is odaszúrják mellé. Hülyegyereknek való ostobaságnak tartják a Spider Man 3-at, mert túl szép a grafikája. Buzinak nevezik Serious Samet.
(forrás segítség: 576k.)
Ti mit gondoltok errõl?