Internetes szerelem :D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
hiszen az Ezsgé titkon társkeresõ is :|

otrosinka
hú de lamúr itt mindenki .)

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Kontrakcio
ejj, ebben a topikban minden a dugásrol szól <#law> na jó csak vicceltem, szal lehet itt találom meg leendõ feleseégem?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

SNAKE01
hm :|

roberto0915
Amúgy mindenkinek szép napot kívánok! 😉
Alig várom már megint az estét, h vele lehessek.. lássam és halljam hangját!!!

elárulok vmit a kiváncsiskodóknak 😊
kaptam ma postán tõle egy meglepetés csomagot 😊)))) a névnapomra, ami holnap lesz 😉.. és ma este.. azaz pontban éjfélkor már nyithatom is kifele!!! Nagyon izgatott vagyok, mint egy igazi kisgyerek! 😄
Ennyit most... egyenlõre 😊

További szép napot!

p.s.: még mindig fülig szerelmes vagyok 😊)

roberto0915
Imádlak!!! Te vagy a legjobb csaj a világon, te vagy az én ideálom.. te vagy a csajom 😊)!
Sokan nem tudják, de elmesélem, h kb 15éves koromban.. otthon egymagam egy délutáni napon az ágyamon leheveredve.. azon gondolkoztam el, h milyen is a tökéletes nõ számomra.. ki az, akivel az életem szeretném leélni???
Gondoltam egyet és fogtam egy üres papírt és egy ceruzát.. majd elkezdetem írogatni a külsõ és belsõ tulajdonságait...
Elõször csak csupa közhelyt írtam.. pl.: csinos, kedves, aranyos.. stb.. szal nem igazán ért ez így semmit. Így neki álltam még1x, sokkal részletesebben leírni, de úgy, h szabadjára engedtem a fantáziám.. mégis csak a nagy Õ-rõl van szó 😄!!! Itt már olyanokat írtam, h a lánynak szép mosolya legyen, gyönyörû ajkakkal.. ami önmagában elkápráztat.. akkor bõre bársonyos, alakja nõies, azaz legyen mit fogni rajta 😊 (remélem értitek mire gondolok 😄).. aztán hatalmas csillogó szemek.. stb 😊) külsõkre írtam akkor vagy 20-30 jelzõt 😉 Továbbá legyen mindig õszinte, érzelmes, viszonozza szerelmem, szeressen azért, amilyen vagyok és ne akarjon megváltoztatni.. tudjunk jókat beszélgetni, megtudjon nevettetni.. legyen figyelmes.. stb.. ide is írtam vagy 30félét 😊) de ahogy ezt akkor megírtam és a végén átolvastam.. mondtam magamnak. -Na ez a lány úgyse létezik- ..és eccerûen kidobtam a papírt a kukába, nem gondoltam komolyan, h létezik ilyen nõ.. és fõleg, h rátalálok!
Ahogy teltek az évek.. egyre inkább éreztem, h hiányzik vmi az életembõl.. rájöttem, h ez a nagy hiány az igaz szerelem.. az a társ, akivel letudnám élni az életem. Majd megint gondolkodóba estem, h valószínûleg ez a nagy szerelem nem is ebben a városban él.. lehet, h egész más országban.. sõt más kontinensen is. De mondanom sem kell, h ezért nem indultam el fiatalon a nagy világba, h megkeressem az igazit.. csak elgondolkoztam ezen.
Aztán jött az a bizonyos febr. 22-i nap 😊)) amikor is megismertem a nagy Õ-t, a nagy mega(huszonkettÕ-t 😊).. elõször csak a fényképeit láttam.. na teljesen kész voltam tõle.. eszembe jutott az a lista is, amit jó 5éve írtam.. és amikre visszaemlékeztem pontok.. sorra pipállódtak kifelé 😊)).. egybõl megakartam ismerni belülrõl is, h mit takar eme égi tünemény 😊.. és nem kellett csalódnom.. Õ az igazi!!!! 😊) És ez mind csak annak köszönhetem talán, h épp jó helyen voltam jó idõben. Bár nem tom.. de az bizt, h minket egymásnak teremtettek az égiek! 😉

p.s.: fülig szerelmes vagyok.. bár lehet, h láccik 😊)))

Frosty01
juj de fülig szerelmetes itt valaki <#smile> 😛

practitioner of the forbidden arts of death

péder
ez az

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

gasongas
Jó látni hogy boldog vagy😊)
És kicsit irígyellek is titeket.😊)

Pádre, bonyolult dolog a szerelem, pedig csak egy egyszerû érzés.😊)

élni és égni....

Júúúúúúj de joooooo ma vagyunk egyutt 2 honapja!
Ezt kaptam tole ma ennek a tiszteletére (ez egy film részlet amit már nagyon rég akarta, és o megszerezte nekem) 1x említettem neki és o megjegyezte és kedveskedett most nekem vele! Imádom ot a figyelmessége miatt is! Hihetetlen ez a pasi egyszeruen tokéletes!!!! Mindig hálás leszek az égieknek h az o személyében oda adták nekem a legértékesebb kincset e világon!

na itt a részlet:

Azt akarom, hogy ragadjon el a hév!
Hogy lebegj a mámortól!
Fakadj dalra, lejts dervis táncot!
Légy eszelõsen boldog, vagy legalább légy rá nyitott!
Tudom, hogy közhely...
de a szerelem az szenvedély, megszállottság,
mely nélkül nem lehet élni.
Légy fülig szerelmes!
Olyat találj, akit õrülten szeretsz,
és ezt viszonozza!
Hogy találsz rá?
Ne halgass az eszedre, csakis a szívedre!
Az az igazság, hogy e nélkül nincs értelme élni!
Ha szerelem nélkül mész végig az úton...
Nos... az nem is igazi élet.
Ki kell próbálnod! Ha nem próbálod,
akkor nem is élsz!

remélem tetszik nektek......

te bolond vagy😄 dehogy bántottál meg kicsinko senki! jo fej vagy az egyik legjobb ebben forumban hidd el😄
nincs gond szeretunk téged

péder
ismerõs tünet

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

gasongas
Mert talán tulságosan is szerelmes vagyok, és néha nem gondolkozom tiszta fejjel.

élni és égni....

péder
szia😊
miért is?

gasongas
Sziasztok.

Teljesen hölye vagyok.....
Ha megbántottam valakit elnézést kérek.

élni és égni....

gasongas
Mesélj, ki bolondított meg?😊))

élni és égni....

gasongas
Megus, ne szomorkodj, gondolatban veled vagyunk.😉
Nekem sajnos momentán sok dolgom volt az elmúlt egy hétben, de sajnos nem azzal a csodálatos emberkével, akivel akartam hogy dolgom legyen.😞( Remélem hamarosan eljön annak is az ideje.
Ahogy a bannerban is írva vagyon, a távolság nem akadály.....

élni és égni....

péder
szia😊
ja

gasongas
Sziasztok szerelmes emberkék.😊)

Jó látni, hogy a topikban már csak a szerelem honol.😊)

élni és égni....

péder
hétfõ

hupsz ír ma a forumomba 😄 akart lenni

na sziasztok!

nem széééééééé senki sem írom a forumomba 😞😞😞, le vaok torve!
vagy mindenkin eluralkodott a hetfo szelleme?! utálom ezt a napot

TCelica
😊)

péder
köszike Kedvesem😊
sajna az nincs Neki csak privin,de az sem rossz

TCelica
látom itt szépen alakulnak a dolgok ...
csak így tovább és Péderke nem vagy te öreg. 😄 <#puszi>

és beszélgetsz vele?
mármint msn?

péder
meggyõztél

mi van bolond vagy?hol vagy te még oreg? nem, nem barátom ez nem az oregedés jele! hanem a férfiak ebben a korban a leg éretebek és ilyenkor teng bennuk ujra a tini hév! hidd el hallottam errol már.....meg olvastam is! olyan mintha megorultél volna és ujra 18 évesnek éreznéd magad! ezen minden férfi átmegy..........ez tudományosan kimutatott dolog! vezessed le a feszultséget az asszonyon és a pofikája újra táltva marad h mekkora csodor is a kedves Ura!
a piát meg felejtsed el az nem jooooo akkor is nagy a riziko h hulyeséget csinálsz, szal az nem jooo taktika!

péder
persze, ez így van, itthon is tudok újjat nyújtani😊 nincs vele gond és remélem nem is lesz😊
lehet, hog yközeledik a kapuzárási komplexus? és ezért akarok máshol is bízomyítani? öregedési pánik vagy mi? orvoskéne vagy nagyon berúgni és utána erõs kijózanodás:

értem értem, én is szeretem ha a faszik megfordulnak utánam és megnéznek, a tekintetukben minden benne van.......az is amirol te beszélsz a vad becserkészése! de viszon ez csak az egómat noveli.......orulok h tetszem másoknak és szépnek tartanak, de nem ez a legfontosabb érzés amit egy embernek éreznie kell! nem az a fontos h mennyire tudsz csajozni hanem az h mennyire tudod színessé és változatossá tenni a házasságod! ott is lehet ám vadat cserkészni meg játszani dolgokat, csak nem szabad oly konnyen feladni a dolgokat!
mindig az új dolgok felhívják a figyelmed és csábítanak, de az otthonit meg ismered és ot választottad ezért tégy meg mindent h jooooooo legyen!!!!

péder
remélem így lesz, sõt így kell lennie, de a férfiúi vágy az új hodítás a cserkészés a "vad" elejtése szal érted! 37 évessen még tudok hodítani ez büszkeséggel tölti lelkem és testem

mi lenne ha újra probálnál beleszeretni a párodba?!olyan téren is.......szerintem nincs az a dolog amit ne lehetne megbeszélni, vagytok már annyi ideje egyutt h beszélhettek ilyenrol is!ha finoman tálalod neki h most neked ez kevés és a változatosságra vágysz vagy valami kis csintalanságra, és h félsz attol h ha ezek a dolgok otthon a továbbiakban nem lesznek meg akkor még lehet h félre is kacsintasz.......
ekkor a párodnak le fog esni a tantusz és minden erejével azon lesz h neked megfeleljen minden téren, persze csak akkor ha nem akar elveszíteni! szal szerintem ennyi év házasság után már nincs tabu téma szal hajrááááá finoman tálalni a dolgokat joooo korítessel és akkor nem lehet belole baj!
meglátod újra az asszonykád vadmacsek lesz <#awink><#awink>

péder
teljesen igazad van, de most nagyon örlödõk é s kicsittanácstalan is vok
nagyon szeretem a Párom (de most úgy tûnik a farkam írányit) Õt is
kell egy kis idõ, hogy feldolgozam magamban az egészet és akkor minden rendben lesz, de addig?

Szia!húúúha, ez kemény dio! de csak azt tudom én is tanácsolni amit celica írt h aminek jonnie kell az ugyis bekovetkezik! te nem kerested máshol a boldogságot mégis bekoszont egy internetes ablakon 😄 nem gondolod h ez nem véletlen?! szerintem minden okkal torténik az életunkben.........sajnos ha minden rendben lenne az életedben és teljesen harmoniában élnél akkor szerintem a neten sem lettél volna annyira nyitott h akárki is hozzád férkozhessen egy picit is! szerintem valami nem mukodik egészen tokéletesen ezért csúszott be a hiba a kerékbe........de van megoldás, egy családi élet eléggé osszetett ahozz h felrúgd egyik pillanatrol a másikra, ezért is kellene a pároddal sokat beszélned a kozos életetekrol! hátha megtaláljátok a problémát vagy azt az aprocska kis csavart ami kimozdult a gépezetbol! sokat beszélgesetek a múltrol a romantikus torténetekrol a régi udvarlásrol........meg mindenrol amirol eszetekbe jutnak a régi tombolo érzések........keressétek meg egyutt azt a dolgot ami megint háboríthatatlanná teszi majd ezt a koteléket! probálj meg otthon mindent rendbe rakni mert lehet h a másik no sem lesz idovel másabb mint a feleséged!Frosty is írta h a másik hiábit is elobb vagy utobb észre veszed és akkor mi lesz megint keresel valaki újjat a neten?!nem hiszem..........
ez még nem veszett ugy ezért is kapjad magad ossze nincs a te házasságoddal semmi nagy baj amit ne lehetne rendbe rakni, csak egyszeruen most hajtott a kiváncsiság szerintem ennyi!!!!
remélem segítettem egy picikét....

<#puszi>

péder
hát ez az, most is itt rágdok, mert Párom a másik szobában én meg itt és neten beszélgetek Vele

TCelica
<#wow2>
tudtam én hogy errõl van szó, vagyis sejtettem. 😊
ezzel sokan vannak így akik ebbe a topikba járnak fórumozni ...
neked kell eldöntened mi a helyes.
nem szeretnéd felrugni aa házasságod, de viszont más nõbe kezdel szerelmes lenni.
Mi lesz ha már jobban fogsz vágyódni a választott után?
nem élhetsz majd miatta egy olyan kapcsolatban ami már nem annyira jó neked ...
elõbb- utóbb döntened kellesz 😊

Frosty01
vegyél be egy aszpirint, és majd elmúlik 😛
egyébként idõvel hamar meglátod a hibáit a másik nõnek, és hogyha megpróbálsz úgy gondolni rá mint egy nembarátnõre, mint akinek esélye sincs, akkor idõvel a kemény munka meghozza a gyümölcsét, és te is jobban leszel, és nem is rúgod fel a házasságod =.="

practitioner of the forbidden arts of death

péder
a lényeg a Feleségembe vagyok szerelmes, de valaki másba kezdek nagyon bele habarodni és nem tudom mit tegyek, mert nem szeretném a házasságom felrúgni, de szeretem a másik Nõt is és 1re jobban oda húzz a szívem

TCelica
<#miaz> <#whatever>

gasongas
ezt valahogy én sem értem 😊)
most te szerelmes vagy a párodba csak azt nem tudod szereted-e?
vagy valaki másról is szó van már ...

élni és égni....

péder
Páromba vagyok szerelmes,, de nincs mit tennni

Gaara
Elmúlik, de marad helyette más...

TCelica
most szereted vagy nem?
és most a párodról ill. az új kedvesrõl írtad?
de jó érzés ugye? <#puszi>

péder
de szeretem ill. nemmtudom

TCelica
az komcsi nem jó akkor, vagyis jó ...
az érzéseknek nem lehet parancsolna, csak jönnek. 😊)
hidd el ezzel én is így vagyok ...

péder
de és nagyom, csak közben kezdek valakibe belehabarodni amit nem lenne szabad

TCelica
ezt nem értem <#miaz>
talán nem a feleségedbe vagy szerelmes?

péder
mert nõs vagyok

TCelica
miért nem?

péder
/pill. most péder is szerelmes, de nem lenne szabad neki

TCelica
<#puszi>