Internetes szerelem :D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Alig várom már megint az estét, h vele lehessek.. lássam és halljam hangját!!!
elárulok vmit a kiváncsiskodóknak 😊
kaptam ma postán tõle egy meglepetés csomagot 😊)))) a névnapomra, ami holnap lesz 😉.. és ma este.. azaz pontban éjfélkor már nyithatom is kifele!!! Nagyon izgatott vagyok, mint egy igazi kisgyerek! 😄
Ennyit most... egyenlõre 😊
További szép napot!
p.s.: még mindig fülig szerelmes vagyok 😊)
Sokan nem tudják, de elmesélem, h kb 15éves koromban.. otthon egymagam egy délutáni napon az ágyamon leheveredve.. azon gondolkoztam el, h milyen is a tökéletes nõ számomra.. ki az, akivel az életem szeretném leélni???
Gondoltam egyet és fogtam egy üres papírt és egy ceruzát.. majd elkezdetem írogatni a külsõ és belsõ tulajdonságait...
Elõször csak csupa közhelyt írtam.. pl.: csinos, kedves, aranyos.. stb.. szal nem igazán ért ez így semmit. Így neki álltam még1x, sokkal részletesebben leírni, de úgy, h szabadjára engedtem a fantáziám.. mégis csak a nagy Õ-rõl van szó 😄!!! Itt már olyanokat írtam, h a lánynak szép mosolya legyen, gyönyörû ajkakkal.. ami önmagában elkápráztat.. akkor bõre bársonyos, alakja nõies, azaz legyen mit fogni rajta 😊 (remélem értitek mire gondolok 😄).. aztán hatalmas csillogó szemek.. stb 😊) külsõkre írtam akkor vagy 20-30 jelzõt 😉 Továbbá legyen mindig õszinte, érzelmes, viszonozza szerelmem, szeressen azért, amilyen vagyok és ne akarjon megváltoztatni.. tudjunk jókat beszélgetni, megtudjon nevettetni.. legyen figyelmes.. stb.. ide is írtam vagy 30félét 😊) de ahogy ezt akkor megírtam és a végén átolvastam.. mondtam magamnak. -Na ez a lány úgyse létezik- ..és eccerûen kidobtam a papírt a kukába, nem gondoltam komolyan, h létezik ilyen nõ.. és fõleg, h rátalálok!
Ahogy teltek az évek.. egyre inkább éreztem, h hiányzik vmi az életembõl.. rájöttem, h ez a nagy hiány az igaz szerelem.. az a társ, akivel letudnám élni az életem. Majd megint gondolkodóba estem, h valószínûleg ez a nagy szerelem nem is ebben a városban él.. lehet, h egész más országban.. sõt más kontinensen is. De mondanom sem kell, h ezért nem indultam el fiatalon a nagy világba, h megkeressem az igazit.. csak elgondolkoztam ezen.
Aztán jött az a bizonyos febr. 22-i nap 😊)) amikor is megismertem a nagy Õ-t, a nagy mega(huszonkettÕ-t 😊).. elõször csak a fényképeit láttam.. na teljesen kész voltam tõle.. eszembe jutott az a lista is, amit jó 5éve írtam.. és amikre visszaemlékeztem pontok.. sorra pipállódtak kifelé 😊)).. egybõl megakartam ismerni belülrõl is, h mit takar eme égi tünemény 😊.. és nem kellett csalódnom.. Õ az igazi!!!! 😊) És ez mind csak annak köszönhetem talán, h épp jó helyen voltam jó idõben. Bár nem tom.. de az bizt, h minket egymásnak teremtettek az égiek! 😉
p.s.: fülig szerelmes vagyok.. bár lehet, h láccik 😊)))
practitioner of the forbidden arts of death
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
És kicsit irígyellek is titeket.😊)
Pádre, bonyolult dolog a szerelem, pedig csak egy egyszerû érzés.😊)
élni és égni....
Ezt kaptam tole ma ennek a tiszteletére (ez egy film részlet amit már nagyon rég akarta, és o megszerezte nekem) 1x említettem neki és o megjegyezte és kedveskedett most nekem vele! Imádom ot a figyelmessége miatt is! Hihetetlen ez a pasi egyszeruen tokéletes!!!! Mindig hálás leszek az égieknek h az o személyében oda adták nekem a legértékesebb kincset e világon!
na itt a részlet:
Azt akarom, hogy ragadjon el a hév!
Hogy lebegj a mámortól!
Fakadj dalra, lejts dervis táncot!
Légy eszelõsen boldog, vagy legalább légy rá nyitott!
Tudom, hogy közhely...
de a szerelem az szenvedély, megszállottság,
mely nélkül nem lehet élni.
Légy fülig szerelmes!
Olyat találj, akit õrülten szeretsz,
és ezt viszonozza!
Hogy találsz rá?
Ne halgass az eszedre, csakis a szívedre!
Az az igazság, hogy e nélkül nincs értelme élni!
Ha szerelem nélkül mész végig az úton...
Nos... az nem is igazi élet.
Ki kell próbálnod! Ha nem próbálod,
akkor nem is élsz!
remélem tetszik nektek......
nincs gond szeretunk téged
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
élni és égni....
miért is?
Nekem sajnos momentán sok dolgom volt az elmúlt egy hétben, de sajnos nem azzal a csodálatos emberkével, akivel akartam hogy dolgom legyen.😞( Remélem hamarosan eljön annak is az ideje.
Ahogy a bannerban is írva vagyon, a távolság nem akadály.....
élni és égni....
ja
Jó látni, hogy a topikban már csak a szerelem honol.😊)
élni és égni....
nem széééééééé senki sem írom a forumomba 😞😞😞, le vaok torve!
vagy mindenkin eluralkodott a hetfo szelleme?! utálom ezt a napot
sajna az nincs Neki csak privin,de az sem rossz
csak így tovább és Péderke nem vagy te öreg. 😄 <#puszi>#puszi>
és beszélgetsz vele?
mármint msn?
a piát meg felejtsed el az nem jooooo akkor is nagy a riziko h hulyeséget csinálsz, szal az nem jooo taktika!
lehet, hog yközeledik a kapuzárási komplexus? és ezért akarok máshol is bízomyítani? öregedési pánik vagy mi? orvoskéne vagy nagyon berúgni és utána erõs kijózanodás:
mindig az új dolgok felhívják a figyelmed és csábítanak, de az otthonit meg ismered és ot választottad ezért tégy meg mindent h jooooooo legyen!!!!
ekkor a párodnak le fog esni a tantusz és minden erejével azon lesz h neked megfeleljen minden téren, persze csak akkor ha nem akar elveszíteni! szal szerintem ennyi év házasság után már nincs tabu téma szal hajrááááá finoman tálalni a dolgokat joooo korítessel és akkor nem lehet belole baj!
meglátod újra az asszonykád vadmacsek lesz <#awink>#awink><#awink>#awink>
nagyon szeretem a Párom (de most úgy tûnik a farkam írányit) Õt is
kell egy kis idõ, hogy feldolgozam magamban az egészet és akkor minden rendben lesz, de addig?
ez még nem veszett ugy ezért is kapjad magad ossze nincs a te házasságoddal semmi nagy baj amit ne lehetne rendbe rakni, csak egyszeruen most hajtott a kiváncsiság szerintem ennyi!!!!
remélem segítettem egy picikét....
<#puszi>#puszi>
tudtam én hogy errõl van szó, vagyis sejtettem. 😊
ezzel sokan vannak így akik ebbe a topikba járnak fórumozni ...
neked kell eldöntened mi a helyes.
nem szeretnéd felrugni aa házasságod, de viszont más nõbe kezdel szerelmes lenni.
Mi lesz ha már jobban fogsz vágyódni a választott után?
nem élhetsz majd miatta egy olyan kapcsolatban ami már nem annyira jó neked ...
elõbb- utóbb döntened kellesz 😊
egyébként idõvel hamar meglátod a hibáit a másik nõnek, és hogyha megpróbálsz úgy gondolni rá mint egy nembarátnõre, mint akinek esélye sincs, akkor idõvel a kemény munka meghozza a gyümölcsét, és te is jobban leszel, és nem is rúgod fel a házasságod =.="
practitioner of the forbidden arts of death
most te szerelmes vagy a párodba csak azt nem tudod szereted-e?
vagy valaki másról is szó van már ...
élni és égni....
és most a párodról ill. az új kedvesrõl írtad?
de jó érzés ugye? <#puszi>#puszi>
az érzéseknek nem lehet parancsolna, csak jönnek. 😊)
hidd el ezzel én is így vagyok ...