Slamball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is
gamertag:markidlive
Up! :D
ma reggel neztem, de csak fel orat.
van ennek normalisan beutemezett adasmenete?
ma reggel neztem, de csak fel orat.
van ennek normalisan beutemezett adasmenete?
...
Fú hát remélem ismétlik :)
REAL MADRID
jóvót!
Elsõ hivatalos közvetített meccsek voltak, a kommentátorok is nézték közben rendesen a szabálykönyvet...:)
Elsõ hivatalos közvetített meccsek voltak, a kommentátorok is nézték közben rendesen a szabálykönyvet...:)
Ismétlés lesz vmikor? Am. aki látta az írjom már vmit :P Rége meccseket mutatnak vagy újakat?
REAL MADRID
Szombaton 9 órától a Sport 2 mûsorán, aztán pedig szombat reggelente...
ezt pont jó az amerikaiaknak,dobni ugysem tudnak,csak zsákolgatni...
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Amerikai foci detto mégis megy mint atom...<#idiota>#idiota>
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Ez nem több, mint a kosár barbarizálása. Kurva nagy lökések, esések, és látványos zsákolások semmi több. Persze az egyszerû amcsi népnek ez kell, gondolom kajálják is rendesen.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
egyszerû:D :
veszel egy nagyobb trambulint,vmi puhával körbe veszed és egy kosárlbada palánkot raksz oda és haverokkal üsszegyûltök:D
veszel egy nagyobb trambulint,vmi puhával körbe veszed és egy kosárlbada palánkot raksz oda és haverokkal üsszegyûltök:D
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
ez tetszik :)
Nekünk marad a rubik-kocka egy életre<#pardon1>#pardon1>
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
<#wow2>#wow2>
Hehe..mi mért nem találunk fel ilyen jó játékokat?
Hehe..mi mért nem találunk fel ilyen jó játékokat?
Ez nem gyenge. Amerikai foci kosár modra<#idiota>#idiota>
DE az elején nem tudtam mi a feétöl ugrálnak akkorát és csak utána láttam azt a trambulin-mifenét. igy baromi egy élmény lehet játszani, egyszer tuti kiprobálnám, legalább az ugrálás kedvéért :)
DE az elején nem tudtam mi a feétöl ugrálnak akkorát és csak utána láttam azt a trambulin-mifenét. igy baromi egy élmény lehet játszani, egyszer tuti kiprobálnám, legalább az ugrálás kedvéért :)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Üdvözlet! Amerikában terjed mostanában ez a sport, aki ismeri vagy akit érdekel az írhat véleményt, videót, infókat!
Kezdésképpen:
Slamball 1
Slamball 2
Gondolom látjátok, kicsit keményebb mint a kosár...
Kezdésképpen:
Slamball 1
Slamball 2
Gondolom látjátok, kicsit keményebb mint a kosár...