Szól a rádió. Sajnos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
nemtom nekem nincs semmi bajom a slágerrel... reggel pl munkába menet a kocsiba csak a bumerángot hallgatom... a többi állomás reggeli mûsora szerintem egyáltalán nem olyan jó, mint az övéké, és az meg, hogy sokat ismételnek az egy dolog, de még mindig jobb, mint ha egy új sláger játszanak le éjjel nappal ötezerszer kb...
Molnibalage
A cégnél Sláger szól, de le kéne szokni róla. Állandóan ismételnek...

Tisztelt Sláger.

Állandóan a változatossággal reklámozzák magukat. Szerintem meg ez egy rossz vicc. Éppen most megy a Stand by me címû szám. Tegnap is volt, de az elmúlt két héten alatt alsó hangon is legalább 4-szer volt. Tényleg ennyire szûk a zene készletük? Nem ez volt az egyetlen szám amivel ez elõfordult.

Soulsisters-tõl a Way to your heart és a nothing gonna stop us now is a Starships-tõl legalább 3-4-szer volt. És a sor csak folytatódik... Több ABBA szám is volt ismételve ezalatt. Nem tudnak mibõ váltasztani? Michael Jackson-tól a Thriller is cikra 4-szer volt 2 hét alatt, de mintha a Beat It és Black or White, és We are thw wrold-ön kívûl nem lenne száma. Roxette együttestõl is cirka 3 számot adnak állandóan.

Nem lehetne tényleg változatos zenét adni? Egy 6 GB-os zenei "gyûjteménynek" (vicc ez a kifejezés...) is nagyobb változatossága van minr önök kínálatának.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én mostanában Sztár FM-et hallgatok, azon egész jó muzsikák mennek, magyar-külföldi egyaránt.

Fido4life
Budaörs rádió szerintem egész kellemes zenéket ad.

Nem ismerem (hamarabb lovom le a radiot vagy kapcsolok at mashova minthogy megneznem a szornyuseg elkovetojet.)

https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!

Qwerty4
Ilyen Dj Szatmáris? xD

Qwerty4

Masik erdekes hogy ennel a listanal foleg a netes radioknal feltunik egy masik kategoria, amitol majd ki ugrok az ablakon: ez pedig a Tesco gazdasagos zizegos nyaldance. Ha valaki egy ilyenbe belehallgat garantaltan visszasirja a Slagert es tarsait :P

Trisztin
érdekes... ha nekem mellesleg.fm-et kéne hallgatnom valószínûleg kiugranék az ablakon...

Mellesleg.fm
Pár éve mikor elindult nagyon jó volt,de egy idõ után elkezdett elég gyér lenni a kínálat... ha egy stílust választottál ki halálra untad az addig szeretet számokat... a fõadó pedig csak néhány stílusból lett összeválogatva,ergo annál is ugyanebbe a problémába ütköztél...

Roxy helyezésével meg vagyok elégedve ... és nagyon örülök,hogy a rádió még mindig jelen van (nem éppen ilyen zenéket hallgatok,de néha ilyen hangulatba kerülök és akkor nekem mindig ROXY az egyetlen!)

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Egy kis erdekesseg: Ossze lett gyujtve az osszes letezo magyar radio, es toplistaba belepakolva (kb 250 magyar radio). Nem csak a foldi adok vannak benne, hanem a csak netes radiok is. Lehet mazsolazni :)
Ja, majd nezzetek meg hetkoznap delelott a toplistat, es latni fogjatok hogy melyik radio mennyire nepszeru (es mennyire nem ismernek mas radiokat).
Link: http://www.streamstat.hu/

n3whous3
Már lemondtam a Petõfirõl is, hányingeres a zene ott is... biztos rájuk szóltak vagy nemtom, mert most meg már a túl szar kategóriából szemeznek. Eddig is volt bõven nem ismert együttes, de a nem ismert nem egyenlõ a szarral. De õk ennek is új értelmet adtak ,valami förtelmes stílusú zenék mennek mostanában.

púúúúú

Ha belinkelem az egész CD-t mennyi <#felkialtas> -t kapok? <#idiota>

Trisztin
Nem tudom,hallottátok-e,de a Petõfi Rádió megjelentetett egy válogatás CD-t szerintem nagyon jó zenék vannak rajta...

Tetszik a kezdeményezés :) Részemrõl jöhet még több ilyen is ...
Egy kis Hazai

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

magus
hiába próbálják meg nyomatni, egyszerûen nem létezik ember, a 14 éves kis magukat még nem ismerõ tinédzsereken kívül, aki erre azt mondja, hogy jó.

értelmetlen szöveg, értelmetlen zene, hihetetlen mód hamis ének, és ezt "alternak" csúfolják. a kispál legalább tudott zenélni, hamár szarból építettek várat, de ezek, még azt sem. hanyagolni kéne

Trisztin
néha már én is úgy érzem,hogy kicsit egyhangú a Petõfi...de ha néhány napig nem hallgatom már nagyon hiányzik...

amúgy leginkább akkor szeretem amikor Szabolcs van =)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

SötétBarom
Én is néha így érzem, de aztán valahol meghallom a danubiust, vagy a slágert, és újra rájövök, hogy jó :)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

n3whous3
Van-e valami változás mostanában a rádiókban? Mindenki mondjon valami véleményt. Új rádió, régiek változása...

Az a helyzet, hogy a Petõfiben is kezdek csalódni, egyre több a nagyon elvont és szar zene, pedig eddig is sok volt az ismeretlen... de ezek már... na mind1

púúúúú

Z
Nem baj, ha másolják...bár szerintem nem nagyon lehet másolni a Cafe-t...Nesta úgy sincs.

"Kõkemény színvonalemelkedéssel állunk szemben!!" --- úgyis ezen van a hangsúly! <#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

csak átalakul persze Na jó ez az utolsó. A környéken nem maradt egy normális rádió <#rinya><#rinya>

nol.hu-ról: "Hét közben naponta négy órára átveszik a Juventus Rádió mûsorát. A legfontosabb országos hírek mellett túlnyomóan helyi hírek szerepelnek a GaGában, de szólnak a legérdekesebb külföldi eseményekrõl is. Bár a zene és a sport rádiójaként határozzák meg magukat, minden este és reggel vannak közszolgálati mûsoraik - mutatta be a rádiót Tóth-Szántay József fõszerkesztõ."

Megszûnt a kedvenc rádióm :( www.radiogaga.hu ) Most csak az Új Juventus megy helyette, kezdem unni :((

SötétBarom
Ígyvan.

Btw. itt legalább tudom fogni az FM4-t ;)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

magus
jó oké vidéken más a helyzet (van netradio mondjuk, de tudom, kurva sok ramész vele a kocsiban-.-)

SötétBarom
Kurva sokra megyek a cafe-val, vidéken .. Jobb is, hogy másolja valaki -.-

magus
jó zenék jó zenék, csak annyira jogos a cafe egyik spotja

"radio cafe 98.6, vigyazz, masoljak"

n3whous3
Jah, amiótam hallottam róla, csak az megy. Semmi köcs* sláger meg egyebek

púúúúú

SötétBarom
Petõfi rádió FTW, eégsz nap az megy, kib@szott jó!!! :)

Kõkemény színvonalemelkedéssel állunk szemben!!

Trisztin
ki merem jelenteni... visszaszoktam a rádióhallgatásra... igaz,hogy csak egy bizonyos idõsávban...de kezdetnek megteszi :)

10-16 óráig Petõfi Rádiót hallgatok... néha meglep,hogy milyen zenéket játszanak,de még nem nagyon éreztem úgy,hogy inkább be kéne kapcsolnom az mp3 lejátszót...

Beast Machine
Gáspár Gyõzõvel.

...vágod?

banok
megszakítás nélkül

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

PyRex
a leghosszabb zenei órában :))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

csgery
kevesebb beszéd:)
PyRex
szünet nélkül :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

csgery
éjjel nappal:)
Beast Machine
Az '50-es '60-as '70-es, '80-as, '90-es, '100-as és napjaink legjobb zenéi!!!!

...vágod?

n3whous3
T'od elvileg a rádiók nagy része is ilyeneket ad, még nem mond semmit nekem az, hogy 70-80-90, a lényeg az lenne, hogy ne az elécspelteket nyomják, igaz? :)

De azért én megném

púúúúú

Szuszidi
Sziasztok!
Ha már semmi sem tetszik akkor figyelmetekbe szeretném ajánlni a következõ netes rádiót! Megadance Rádió 70-80-90 es évek zenéivel. Kevés szövegel sok kívánság mûsorral vár minden érdeklõdött.
A MegaDance Rádió a MAHASZ és ARTISJUST társaságoknál bejegyzett internetes rádió.
Webóldalon mindent megtaláltok!
Üdv mindenkinek: Szuszidi

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Neked csak 30, nekem van 60 is. <#mf1>

<#wave><#wave><#wave>Üdv.a topikon!Hallgassatok 1 kis retró rádiót!
Grande rádió
K.András
Találtam neked megoldást barátom, távírányito!
Tudod az a ketyere amivel a csatornákat lehet váltogatni, lehet eleinte szokatlan lesz, hogy van vagy 30 tv adó dehát majd megszokod!
<#mf2>

http://druglord.buzz.hu/ ;)

n3whous3
Én nem hallgattam rég ilyeneket (kabaré), de tudom, hogy mennyire fáj sokaknak és én is ellenzem az adáscsökkentést/szûntetést. Van boeven fiatalos rádió, nem t'om mé' kell ezeket is ilyenre átalakítani. Egyébként is: több nyugdíjas van, mint fiatal nem? <#vigyor4>

púúúúú

Nohab
A Kossuthon meg folytatódik :) Nem kell félni.
Most hallom, higy a Rádiókabaré is megszûnik a Petõfin. MErt átalakul az adó fiataloknak fognak zenés mûsort sugározni. A Fiatalok olyan kevés rádiót hallgatnak, hogy ezt nem is értem...és egyébként is van ilyen adó bõven már.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

[HUN]FaTaL
Nem kell hogy megszûnjön elég ha normális mûsorokat ad.

Amúgy rádiókat én is utálom ratyi zenék mennek, vagy sokat dumálnak. Mp3/netradio rulz

http://goo.gl/gd6Zi5

Szûnjön meg a Retekklub meg a Trévékettõ.

Akkor már csak a kereskedelmi tévére kell megoldást találni.

A minõségi rádiózást legyilkoló "magyar" bóvlimediások tömege csak addig okoz majd hányingert és szõrzetfelállást, amíg ebbõl a bûzös pocsolyából még hasznot tudnak húzni a totálkáros reklámpiaci jövedelmekbõl. Amint jobban elterjed az internetes rádiózás, ami azért nem a távoli jövõ, jelentõsen javulni fog az egészségi állapotod. :) Addig pedig vigasztaljon az a tudat, hogy akik miatt most neked vannak gondjaid, azoknak rengeteg idejük lesz elmélázni azon, hogy mi is volt valójában az, amit õk rádiózásnak mertek nevezni.
magus
szarik a divatra, hol élsz ember? a rockzene (ha csak a fekete men in blackeket nézzük, a többi igényesebb fajtát nem) legalább akkora divat (szerencsére már nem annyira) ha nem nagyobb mint az rnb funky hip hop, inkább mondd azt, hogy nem ömlik a mádéiából, de az, hogy nem divat, francokat nem.

Való igaz, hogy FM-en kívül más hullámot nem nagyon hallgatnak már a népek...

csgery
A legfaszábbak az AM és az LW hullámhosszon lévõ rádióadók. Sistergés, közben pedig egy könyvet elemeznek. Vagy valami hoki parasztzene megy... de hogy mibõl tudják ezt fenntarani?
Magyarországra egy igazi országos rockrádió kéne. Egy olyan, ami sz**ik a divatra. A rádiók vagy gagyi popzenét játszanak, vagy a sláger-féle "neotonfamíliaorrbaszájba" retró címszóval.
Legalább is ami erre fogható.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?