Hajlítható színes kijelzõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Kártyafüggetlen mobilok nagy választékban. Cégünk komplett bolthálózattal rendelkezik: http://www.gsmstudio.hu
William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"
az érintõpapír még jobb lenne.. akkor a szerepjátékos karakterlapok is elférnének rajta :D
Szerintem majd a 4-es metrón lehet ilyet olvasni addíg nem.
A
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Az újrafelhasználhatóság volna ez elsõdleges szempont ezekben, nem a multimédiás tartalom... nem? Vagy csak még több feldolgozhatatlan szemetet akarunk gyártani?
A probléma szerintem a strapabíróság megteremtésével van, és nem hiszem, hogy könnyen csinálnak olyan anyagot, ami az amúgy elég strapabíró, ám a gyûrésnek, hajlításnak csak korlátozottan ellenálló múanyaggal/papírral felvenné a versenytn (és olcsón elõállítható). Mert ugye ki venne meg egy digitális újságot, ha este ugyanúgy kidobja a szemétbe, de 100x annyiba kerül (vagy csak 10x, de villogó, eltüntethetetlen hirdetéseket is kap az arcába)...
AE
Fákjúal!
ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Kíváncsi vagyok milyen szemmel lehet kanyarba látni.
És ahhoz képest, hogy csak 3db ezred miliméter vékony lapból áll, nekem elég vastagnak tünik. Azt sem értem miért csak ennyire hajlítja meg. Valószinûleg ezek a rétegek egy jóval vastagabb mûanyag szubsztrátra vannak felvíve.
Nem is beszélve az "agyról", és az áramforrásról ami, az alul lógó vezetékbõl itélve még külön van, és nem tudni mekkora.
A végleges megoldás szerintem egy "pergamentekercs" szerû eszköz lesz, ahol a rúdba lesz beépítve a proci, az áramforrás, és a vezérlés. És a kijezõnek is sokkal jobb ha föl van tekerve, és nem kell hajtogatni, mint ahogy a cikkben szerepel.
de komolyan: majd 10 év múlva...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...