Autós események
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
(tuti kint leszek, de még nem tudom hol, remélhetõleg boxban :D)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
2011. április 16. szombat
11.és 16. óra között

Nameg haver golfjárol is pár kép, hamár kihozta :)
Beépített sörnyitó :O
Még furán néz ki a 19-es felnikkel, de még nincs kész :)
Most rendelte a kw ültetõrugókat, meg tetõ matt fekete fóliás lesz, meg elvileg kap egy gti spoilert hátra a mostani helyett :)
Meg megnéztem haver új golfját is :)
Ittvan pár kép (nem mind lett jó, most mikor tettem fel, nemnéztem hogy el vannak-e mosódva vagy valami, csak gyors betettem párat :))

Programterv:
http://hpeterweb.atw.hu/erdely.zip
érdekel vkit?
Charade GTti

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
2011.02.27-én
bõvebb infó: esztergomszlalom.hupont.hu
Miután a korábbi találkozóhelyek közül a Hõsök tere/Felvonulási tér után az Infopark is kiesett, a Hajógyári sziget parkolójában (Mozaik utca, "K" híd után rögtön) lesz a gyülekezõ 17:00-tól.
18:00-ra megyünk vacsorázni a tavaly jól bevált Rozmaring Étterembe.
Charade GTti