Hibernáció

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
ja:D:D
Abban volt, hogy "A legmodernebb technikával olvasztjuk fel."
Azt fogtak két hajszárítót...:D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

tigeroo
jah, meg volt a Gorakos (vagy sztív):D

a csávó 1996-ból:D
zeli
Készült egy ilynen South Park is:D
Mikor a gyerek hibernáltatja magát, mert nem tudja kivárni a Nintendo Wii kiadását..<#buck>
#15:"Mert megérdemlik" Nekem egybõl egy reklám jutott eszembe:D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
ébredjen ripli!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tigeroo
majd linux pingvint használunk, az birja a hideget:D
NEOreg3
de ha lefagy a windows ott bajok leszenk:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Divergencia
annyi hely kell hozzá a vinyódon amekkora ramod van

Fõoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

OrioN the S
Pár embert egybõl hibernálnék :| Mert megérdemlik :|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tigeroo
egyszerûbb lenne, ha az elmédet átraknád valami robotba, és örökké élnél.

nem?:D ez megoldható
HyperGames
del ban pls htx or go gumi

www.CRIMEMUSIC.try.hu

csgery
LEhibernálnak, rádütnek, és el is törsz:D Azért télleg nem annyira jó dolog ez:D! Csak pl orvosi szempontból, mint már mondtam:D
zaki
Pusztítóban megoldották... <#idiota>

tigeroo
hát nyugodtan...pár hülyével kevesebb:D

Frosty01
a testben lévõ víz, kikristályosodik vagy mi a tök, és így a sejteket teljesen hazavágja... "csak" ennyi vele a hézag :D

practitioner of the forbidden arts of death

ja aztán minden ember a földön hibernáltatni akarná magát
desigo
Inkább élvezd a jelent...
daxan
Juhé, akkor én is hibernáltatom magam :) Itt csak annyi a gond, hogy sztem aki ezt teszi nem éli túl... Vagy mégsem?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Gerbill
Veszel egy jó nagy fagyasztóládát. Beveszel néhány szem altatót bedugod a fagysztóládát belefekszel és már hibernálva is vagy:D HAHA Gondolom arra vagy kíváncsi, hogy a felolvasztásra mikor találnak módot, úgy hogy életben is maradj, mivel hibernálni már most is tudnak.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

tigeroo
jégre itt egy érdekes topik <#idiota>
csgery
Talán sztem 30 év múlva kb. Egyébként tényleg hasznos lenne. Egy anime pont ezzel is foglalkozik néhány részben, és ott felhozzák azt, h amíg valakinek nem tudják a betegségére a gyógyszert, akko addig lehibernálják, és mikorra kifejlesztik a szert, felélsztik a pácienst, és megmentik:) Ó, mily csodás tudomány:)
Frosty01
ez most miért fontos neked?

practitioner of the forbidden arts of death

Sziasztok...

Szerintetek mennyi idõ még, hogy egy átlag embernek (is) elérhetõ legyen a hibernáció?

Én kíváncsi vagyok mi lesz 200 év múlva és szvsz erre nincs más mód...

← ElőzőOldal 2 / 2