XBOX360-LIVE BANNED START!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bannhullámról hallani mostanában?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Az lenne a kérdésem, hogy ha non-sealthes frimware-rel felmegyek livera, de nem játszani akkor banolnak-e?
Azért mennék csak fel hogy letöltessem a boxszal a filmek nézéséhez a codeceket...
Vagy megoldható ez valamilyen offline formában?
elõre is köszi!
Szóval szerintem 1-2 hónap és már az újfajta újragolyózást is vállalni fogják és akkor nem kell 3ledtõl és társaitól tartani.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Bad kreon-os rippekkel is játszottam...
Inkább abból lehet a gond, hogy a firmware-t megváltoztatod megint másra.
Bár még hack elõtt is jártam live. Lutri az egész igazából. Megjelenés elõtt nem szabad játszani, meg legujabb ixtreme még mielõtt bármilyen game-t beraknál a gépbe. Kb ennyit lehet tenni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az 1.3-asok még a Bad Kreon rippeket nem tudták hibátlannak mutatni, ha vki ilyennel játszott Liveon kapta a bant.
De az elsõ -és legnagyobb- banhullám azért volt mert az iXtreme elõtti hackelt firmware (az xtreme) még a nem stealthes rippeket is futtatta.
Mintha több millió ember játszana azonos CD kulccsal egy COD szerveren ... nehéz volt észrevenni és kiszûrni õket :D
Persze a ban nem azonnal jön, szal sokan tolták liveon még 1.3-assal, aztán akkor kapták a bant mikor már 1.43as volt a gépükben.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Nem lehet túlnyomni. Ha lejár a Live Gold elõfizud (vagy az ingyenes 1 hónapod), akkor másnap már nem tudsz használni GOLD-hoz kötött szolgáltatásokat.
Ilyen az online játékmód és a friss demó azonnali elérhetõsége.
Minden más használható a Live-on "ingyen". Ez az úgynevezett SILVER tartalom. Megkapod a híreket, MS pontért letölthetsz (filmet, kiegészítõket a játékokhoz, stb.), demókat a felkerülésük után egy hét után ingyen töltheted.
ღﭻஐﭻღ
Elõre is köszönöm az információt!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ღﭻஐﭻღ
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Flashelésen gondolkozom , csak egy valamire nem találok választ... Ha flasheltetem a boxom , akkor netre se nagyon kéne mennem , csak ha eredetivel játszok mondjuk. De ha már flasheltem a gépem , és letöltöttem egy gamet , majd kíirtam , tuti kéne patchelni a boxon nem ? Mert ált. minden játékot elöszzör patchelni kell, aztán indul. De ha nem mehetek fel a netre , akkor , hogy fogok letölteni hozzá patchet ? :)
Köszönöm elõre a segítséget..
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Mennyi idõ szokott ez lenni általában,hogy úgymond észreveszik?
Ezer köszi!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nemtudom ám mi az:)
Olyan nekem a box most mint annó sok éve a pc mikor kezdtem"újdonság".
Gondoltam rákérdezek tõletek egy dologra amit tudni szeretnék:
Ha banolnak live-ról akkor az nem tesz kárt a gépemben ugyi?Csak az online profilom helyett kell csinálni majd 1 másikat?A mentéseim gondolom majd ezzel együtt elszállnak.De offline tudom majd használni ugyanúgy mint eddig a gépemet?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
aki szokott eredeti játékokat cserélgetni az mesélje már nekem el pls hogy úgy kb mennyit kell ráfizetni a játékora?
pl megveszem vadi újan a bioshockot 15k-ért de 2 hét múlva visszaviszem és kicserélném mondjuk az új medal of honorra ami ugyancsak 15k
akkor menyit bukok azon a bioshockon úgy kb?
köszi