XBOX360-LIVE BANNED START!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hol tudom megnézni, hogy milyen firmware van a BOX drive-ján?
Bannhullámról hallani mostanában?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

elvileg nem bannolnak, gyakorlatilag nem tudja senki, ha nincs princo a gépbe akkor lehet vitézkedni, elvileg persze...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

sambauer
are you a human ?

Turn Me On Dead Man

t0mmy
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha non-sealthes frimware-rel felmegyek livera, de nem játszani akkor banolnak-e?
Azért mennék csak fel hogy letöltessem a boxszal a filmek nézéséhez a codeceket...
Vagy megoldható ez valamilyen offline formában?
elõre is köszi!

X-mediaban most vettek új gépeket, amikkel úgy vissza tudják forrasztani az alaplapra a GPU-t (és minden mást), hogy anyagfáradásik fog menni a box.
Szóval szerintem 1-2 hónap és már az újfajta újragolyózást is vállalni fogják és akkor nem kell 3ledtõl és társaitól tartani.

jaszy
De foglalkoznak! De nem fog sokáig menni. Ezzel nem azt mondom hogy dobd ki......próba szerencse.

Béla9248
Akkor már nem foglalkoztok a javítással? Vagy csak ezzel a problémával?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

jaszy
Egy ideig javíttattuk, de rájöttünk pár hetet egy csak javítás után.

Béla9248
Köcce az infót skacok!

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Béla9248
Javítás alatt azt érted hogy proci csere? Kb mennyibe lenne?

jaszy
Kiforrt a proci! Sajnos KUKA ! ( lehet javíttatni de nem lesz tartós )

Béla9248
jaja arcade! de mi is a gond vele?

Fido4life
Hát Ring Of Death... Arcade kiszerelésed volt ?

Béla9248
Pont így!

Nekem több mint 1 éve van 1.3-as flashem, szerencsére még van live.
Bad kreon-os rippekkel is játszottam...
Inkább abból lehet a gond, hogy a firmware-t megváltoztatod megint másra.
Bár még hack elõtt is jártam live. Lutri az egész igazából. Megjelenés elõtt nem szabad játszani, meg legujabb ixtreme még mielõtt bármilyen game-t beraknál a gépbe. Kb ennyit lehet tenni.

zzeN
ugye nem ez?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Béla9248
Sziasztok! Volna 1 kis problémám! Bekapcsolom a gépet és pirosan villog kép nem jön semmi sem történik! Vki esetleg tudja mi a baja?

Fido4life
és ez mióta van, ez a 1.4-es iXtreme ? ha esetleg 1.3-as van még a gépemben de már használtam a live-ot (nem sokat szilveszter elött 1 héttel) akkor már nem érdemes átváltani ? vagy így hogy már van ez a frimware a microsoft leszarja a dolgot?

zippofcy
Azért nem bannolnak mert az 1.4-es iXtremetõl felfelé az összes firmware teljesen biztonságos.
Az 1.3-asok még a Bad Kreon rippeket nem tudták hibátlannak mutatni, ha vki ilyennel játszott Liveon kapta a bant.
De az elsõ -és legnagyobb- banhullám azért volt mert az iXtreme elõtti hackelt firmware (az xtreme) még a nem stealthes rippeket is futtatta.
Mintha több millió ember játszana azonos CD kulccsal egy COD szerveren ... nehéz volt észrevenni és kiszûrni õket :D

Persze a ban nem azonnal jön, szal sokan tolták liveon még 1.3-assal, aztán akkor kapták a bant mikor már 1.43as volt a gépükben.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

már 2 napja nem birok felemni a live-ra pedig csak egycer volt rákötve a net azért hogy letölcsem az uj dash-t az sikerült is de azóta nem akar felmenni rámegyek hogy csatlakozás a live-ra aztán kiirja hogy frisítések letöltése azután meg ezt irja: xbox live signup is currently unavailable. Plase try again later. most mivan?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Röviden.
Nem lehet túlnyomni. Ha lejár a Live Gold elõfizud (vagy az ingyenes 1 hónapod), akkor másnap már nem tudsz használni GOLD-hoz kötött szolgáltatásokat.
Ilyen az online játékmód és a friss demó azonnali elérhetõsége.
Minden más használható a Live-on "ingyen". Ez az úgynevezett SILVER tartalom. Megkapod a híreket, MS pontért letölthetsz (filmet, kiegészítõket a játékokhoz, stb.), demókat a felkerülésük után egy hét után ingyen töltheted.

PoisonChihuahua
Olvasd el ezt és (remélhetõleg -.-) minden tiszta lesz.
amjan
ha valki az ingyen live-on túl nyomja és nem fizet akkor mitörténik?

ღﭻஐﭻღ

PoisonChihuahua
Teljesen mindegy, hogy milyen reged van, mert a dive-ot figyelik.
PoisonChihuahua
Ingyen sehogysem lehet! Ha neki nem ér meg 13 hónapra 9k-t, akkor inkább ne Live-ozzon, jobban jár vele...
Béla9248
Hali! Megkért a haverom hogy nézzek már utánna hogy lehet e vmilyen uton módon livozni ha nem fizet érte! Tudnátok errõl mondani vmit?

Elõre is köszönöm az információt!

Fido4life
Szerintetek ha Kínai reget csinálok, kevesebb esélye lehet a bannolásnak ? Vagy ez nem régió függõ ?

akyyy
:DDDDDDDDDDDDDDD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Veszel egy új gépet... Más megoldás sajnos nincs,ha LIVE-on akarsz játszani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

amjan
Sajnos engem bannoltak,megoldást tud valaki? <#szomoru1>

&#4326;&#64379;&#2960;&#64379;&#4326;

Neogan
Igaz, a MS már nem bannolgat. Kíváncsi leszek nem-e a novemberi dashboard update után indul-e el a következõ bannhullám.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Örm
Csak akkor van patch játékhoz ha van live. Általában a játékok offline módban csak a dashboardot frissítik. Ha szerencséd van nem bannolnak másolt játék miatt.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sziasztok

Flashelésen gondolkozom , csak egy valamire nem találok választ... Ha flasheltetem a boxom , akkor netre se nagyon kéne mennem , csak ha eredetivel játszok mondjuk. De ha már flasheltem a gépem , és letöltöttem egy gamet , majd kíirtam , tuti kéne patchelni a boxon nem ? Mert ált. minden játékot elöszzör patchelni kell, aztán indul. De ha nem mehetek fel a netre , akkor , hogy fogok letölteni hozzá patchet ? :)

Köszönöm elõre a segítséget..

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Jah és van valami idõkorlát az elsõ netre csatlakozástól a ban-ig?
Mennyi idõ szokott ez lenni általában,hogy úgymond észreveszik?

Aham,értem.Sokat segítenétek vele ha mondanátok valami Magyar oldalt errõl a dologról ami tájékoztatást nyújt nekem esetleg priviben vagy akár itt a fórumon kiokosítanátok ez ügyben.
Ezer köszi!

Ket alternativa a LIVE helyett. Lehet jatszani a neten masokkal ugy hogy kozben a gep azt hiszi SYSTEM LINKen megy a buli.
Zsoltika 007
Olyan mint a hamachi.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hogy mit?:-)
Nemtudom ám mi az:)
Olyan nekem a box most mint annó sok éve a pc mikor kezdtem"újdonság".

Azert az XBCt es a KAIt hasznalhatod! ;)
Igen
De annyi károm lesz,hogy többet nem mehetek fel live-ra nem?A gépemet ugyanúgy használhatom csak net nélkül?

tejföl
Nem a profilt bannoljak, hanem a gepet.

BAD Boys

Hali!
Gondoltam rákérdezek tõletek egy dologra amit tudni szeretnék:
Ha banolnak live-ról akkor az nem tesz kárt a gépemben ugyi?Csak az online profilom helyett kell csinálni majd 1 másikat?A mentéseim gondolom majd ezzel együtt elszállnak.De offline tudom majd használni ugyanúgy mint eddig a gépemet?

Jó lenne ha igaz lenne,de az az eljárás akkor még igencsak titkos lehet,mert nem nagyon hallani róla... <#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jaszy
6-7 et tuti!

Lizardman
nem... Jah de! majd elfelejtettem, VESZEL EGY UJAT!

Igaz az,hogy valymilyen eljárással ujra életet lehet majd lehelni a bannolt gépekbe?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

14-et <#zavart1><#zavart1><#zavart1>
sziasztok!
aki szokott eredeti játékokat cserélgetni az mesélje már nekem el pls hogy úgy kb mennyit kell ráfizetni a játékora?
pl megveszem vadi újan a bioshockot 15k-ért de 2 hét múlva visszaviszem és kicserélném mondjuk az új medal of honorra ami ugyancsak 15k
akkor menyit bukok azon a bioshockon úgy kb?

köszi