XBOX360-LIVE BANNED START!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Megmondják neki hogy a maga gépe a xyz kódnevû és mi azt bemértük hogy flashes?És mi van ha én nem vagyok hajlandó elismerni,mert én pedig nem nyultam a géphez?
Olyat is írtak egy fórumban, h az MS kivár egy kicsit a többi bannal, megnézi, h pénzügyileg hogy jön ki a bannolás (mennyi PS3t és Coret adnak el, játékok...).
\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
elõre is thx.
De szerintem nem sok haszna van a frissitésnek. Esetleg amit a gép csinál a legelején. De ahoz nem is kellett a live.
Ez friiss dolog is olyan mint az xp-nél az sp2. Semmi értelme!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Vagy csak aki tört Crackdown-al nyomta a HALO3-at?
Még nincs xbox-om,de nemsokára beruházok egyre,és csak azt akarom tudni,hogy ha flasheltetem,akkor menni fognak - e az új gamek,amik majd nemsokára kijönnek(pl.:gta4)
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
De ha õ is használtat vesz, akkor már nem oda ment a pénz…
„Kint még bérbadós szolgáltatás is van, aminek havi díja van, ami eredetivel megy abból részesül a kiadó,”
Na ebbõl már lehet nekik haszon.
Jacek....tudok minnél többet keres valaki annál többet akar megspórolni.
(azok sírnak a legjobban).
Baszki azér mert itt nem német fizetésvan, nemkell fejetlenül.....hogyismondjam....... lopni ...bocs!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Na de akkor lehet valahogyan,live nélkül is updatelni?
nincs vita amint itt is 4x5 tobbet keresnek majd az emberek a toredekere esik a warez!! lesz akkor is csak toredeke..
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az, aki használt játékot vesz folyamatosan, mennyivel is támogatja az MS-ot ill. a játék készítõit?
Lehet ezeken a dolgokon gondolkozni. Miért baj, ha 3 hónappal késõbb van meg egy játék? Kevesebb vagy attól, mert más már háromszor végigvitte, Te meg mégcsak elsõre?
Kár ebbe belefolyni. Az emberek mentalitásával van a baj.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Gyõzködjétek csak egymást hogy a gec* a microsoft, mekkora lahúzó azért mert a warezolókat (szépen fogalmaztam) ezzel bünteti.
Bendy waze ez nem fejõtehénség haver !!!!!!!!!!
Természetesen nekemis van másolt letöltött cuccom de namállok neki balhézni ha emiatt valaki letiltaá 1 bizonyos szolgáltatásom.
Jaaaaj.
)