XBOX360-LIVE BANNED START!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is így értettem csak rosszul fogalmaztam, bocsi😊.
Illetve köze van ehhez,csak nem tudom igy van-e.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát nem tudom,de ennek szerintem nem sok köze van ehhez.A flashelt GÉPRE meg tudtommal általában nem vállalnak garanciát,hanem a FLASH-re magára vállalnak,tehát hogy be fogja neked olvasni az irott játékot.

Nem tudom miként, de tök mindegy ha visszateszed a gyári FW-t, akkor is tudni fogják hogy elõttel flashelted. Éppen ezért van az, hogy a legtöbb helyen csak 3 hónap garit vállalnak a flashelt gépre.
Mondjuk ezen én is gondolkoztam,hogy ha most valaki visszarakja az eredeti FWt,és látszatra nem volt szétszedve a gépe,az ha bemegy reklomálni akkor mi van?
Megmondják neki hogy a maga gépe a xyz kódnevû és mi azt bemértük hogy flashes?És mi van ha én nem vagyok hajlandó elismerni,mert én pedig nem nyultam a géphez?

Mármint nem a ban manuális.

Egy másik összeesküvés-elmélet szerint nem a ban automatikus, hanem a bannolt népek elkezdenek betelefonálni MS ügyfélszolgálatra, h mit képzelnek magukról, õk eredeti géppel tolják. Mondjuk, ha vki visszateszi a gyári FWt és a matricát épségben szedte le, akkor tényleg úgy tûnhet, nem?

Olyat is írtak egy fórumban, h az MS kivár egy kicsit a többi bannal, megnézi, h pénzügyileg hogy jön ki a bannolás (mennyi PS3t és Coret adnak el, játékok...).

Akit egyszer lebasztak többet nem mehet fel. Plusz azok alapján amiket a jónép ír mindenfele, nagyon úgy tûnik, h régóta figyel minket az ms, azaz felesleges az orig fw-el bajlódni. Akit nem bannoltak az csak idõ kérdése. Olyat is olvastam, h állítólag manuális a ban tehát nem tudják 0-24-ig csinálni csak bizonyos idõszakokban. Szóval aki még módosított géppel live-ozik, az sztem mázlista módon pont kikerüli ezt az idõszakot.

\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu

Sir Quno Jedi
Majd elsüllyed és jobb ha itt "tombolják ki" magukat, mintha ott. Persze keretek között.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

baggins
Véleményem szerint nyugodtan megtehetnéd. Ott az X360 topik azoknak, aki dörmögni akarnak emiatt, vagy siránkozni, teljesen felesleges ez itt.

s73
Általában azok megússzák, akik Silveresek, sosem volt Goldjuk, vagy nagyon-nagyon keveset játszottak live-on, legalábbis nekem ezek az ismerõseim maradtak meg zömében, bár általános szabályt még senki nem fedezett fel Azt sem tudja senki, mi alapján csinálják, az fw dátumát, a jitter adatait, vagy mit néznek. Redmondban szerintem most sok fejlesztõ fog jutalmat kapni, mert ezt bizony jól csinálták (sajnos...)

Nem jutott el hozzád, ami késik nem múlik.😊

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Hi! Most valamit nem értek. Olvasom pár napja ezt a nagy bannolásos mizériát, gyorsan le is húztam a flashelt gépet, gondoltam úgyis pár napon belül meglátom a fejleményeket. Tegnap este gondolta, ha már mindenkit tuti letilt, akkor felmegyek, kipróbálom úgysincs esélyem hogy menjen a jövõben a Live. És tegnap este ment tök jó, és most is be tudok lépni gond nélkül, pedg flash-elt a gép. Hogy tudom megnézni a fw-t meg a többit adatot, hogy most akkor miért neged be. Vagy még nem jutott el hozzám a ban?

van emberem de 5000-et kér, basszus akkor nagyon jó lenne, mert csak kell egy lemez amirõl mindig újraírogatod az fw aztán csáó, na majd fel is hívom holnap próbálja le. Aztán eredetiben beszerzem amit nyomok online.
Én szerintem igen, mert az FW-t látja az ms szûrõje vagy is azáltal bannol, egy gyári softal szvsz menie kell. Márcsak kéne valaki aki tud falshelni és kipróbálná.😊

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

ne csak kaparkassatok itt már mint a csirkék a szemétdombon, hanem aki tudja varázsolgatni a drive-ot otthon is az próbálgassa eredeti FW-rel hátha akkor a rendszer megint felengedi az embert

elõre is thx.
Vajon ha kap egy original FW-t a gép megint eredetinek veszi az MS. LIVE-on? szerintetek? valaki próbálja már ki THX
Ja, hát mindenesetre még nem próbálok felmenni.😄

Azt nem irta ki de ott ahol irnia kellene kék üres mezõ......
FRe4k
Ok,kösz az infót!

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

De kiírta, hogy bannolva vagy, vagy is azt a hibaüzenetet? Mit ír ki amikor csatlakozni akarsz?

Engem már sajnos nem😞
Nem próbáltam felmenni mióta van a bann, azért kérdem. Akkor nem bannol már, hanem alapból nem enged felmenni?

Ewergo
...mert a rendszer frissités cd-röl többeknek nem sikerült meg nekemsem. Csak a kompatibilitás fájl feltöltése.
De szerintem nem sok haszna van a frissitésnek. Esetleg amit a gép csinál a legelején. De ahoz nem is kellett a live.
Ez friiss dolog is olyan mint az xp-nél az sp2. Semmi értelme!

Sir Quno Jedi
Lenyugodtok és kultúráltan folytatjátok az eszmecserét, vagy zárom a topicot!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mert neked flashelt a géped és még fel enged lépni????
Már egyáltalán nem lehet felmenni? Még annak se akit nem bannoltak?

Az szép.
Zsoltika 007
Ha flashelt a géped fel sem enged lépni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Flashelt xbox360-al teljes mértékben nem lehet fel menni a LIVE-ra??????
Vagy csak aki tört Crackdown-al nyomta a HALO3-at?
FRe4k
Elvileg mindent <#nevetes1>
Még nincs xbox-om,de nemsokára beruházok egyre,és csak azt akarom tudni,hogy ha flasheltetem,akkor menni fognak - e az új gamek,amik majd nemsokára kijönnek(pl.:gta4)

Ewergo
Attol függ mit akarsz frissiteni.: Dashboard, system vagy kompatibilitást a régi xbox-al.?

FRe4k
Köszi

evid
„Nehéz lenne kiszámolni de ez is számít, hiszen aki megvette újonnan az gondolom ebbõl a pénzbõl megint vesz újat...”

De ha õ is használtat vesz, akkor már nem oda ment a pénz…

„Kint még bérbadós szolgáltatás is van, aminek havi díja van, ami eredetivel megy abból részesül a kiadó,”

Na ebbõl már lehet nekik haszon.

jaszy
Akitöl vette vehet újat.... na ez gyenge lábakon áll tényleg😊)))))

Jacek....tudok minnél többet keres valaki annál többet akar megspórolni.
(azok sírnak a legjobban).

Baszki azér mert itt nem német fizetésvan, nemkell fejetlenül.....hogyismondjam....... lopni ...bocs!

Illetve amelyik játékhoz szükséges valami ott asszem a játék lemezen is rajta van.

testerlnx
Ezt nem értem. Nehéz lenne kiszámolni de ez is számít, hiszen aki megvette újonnan az gondolom ebbõl a pénzbõl megint vesz újat... Kint még bérbadós szolgáltatás is van, aminek havi díja van, ami eredetivel megy abból részesül a kiadó, hogy máshogy lehetne még?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

evid
Lehet, kiírod lemezre.

FRe4k
Hehe<#vigyor2>
Na de akkor lehet valahogyan,live nélkül is updatelni?

Jacek
Meg birom a dumakat hogy enniy es ennyi vesztesege van a cegnek evente tok mindegy melyik, ja mert ha nem lenne warez mindenki rohanna megvenni idiotak😊

Jacek
Erdekesnek talalom amit itt irsz annak fenyeben hogy ps jatekok irasaval foglalkoztam kb 8 eve ps1-es korszak es erdekes az egyik Cora francia igazgatojanak is irtam lol.... es nem a gyere jott oda hanem a csavo kerte a cuccokat a gyerekenek egy alkalmazotton keresztul.. es o nem a magyar minimal bert keresi..

nincs vita amint itt is 4x5 tobbet keresnek majd az emberek a toredekere esik a warez!! lesz akkor is csak toredeke..

hehe igaz 😄

Zsoltika 007
<#hehe>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

evid
„akkor miért nem képesek havonta még elõteremteni 7-8.000 ft-ot használt játékra?”

Az, aki használt játékot vesz folyamatosan, mennyivel is támogatja az MS-ot ill. a játék készítõit?

Ewergo
Igen! Mélyhütöbe beteszed 2 órára, igy megörzi frisseségét!

FRe4k
A Live-on kívül lehet még valahogyan frissíteni a boxot?

<#falbav>
Csacsi
Nem értem, az emberek miért lepõdnek meg azon, hogy ha egy luxuscikket használnak (xbox360, PS3), akkor miért nem képesek havonta még elõteremteni 7-8.000 ft-ot használt játékra? Ha van másik luxuscikked(autód), akkor abba lopod benzint? Vagy a BKV-n jegy nélkül utazol(aztán sírsz, hogy miért ilyen tetves mocskos a bkv).

Lehet ezeken a dolgokon gondolkozni. Miért baj, ha 3 hónappal késõbb van meg egy játék? Kevesebb vagy attól, mert más már háromszor végigvitte, Te meg mégcsak elsõre?

Kár ebbe belefolyni. Az emberek mentalitásával van a baj.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

jaszy
Ez mid bla-bla ami nemváltoztat a felfogásotokon.
Gyõzködjétek csak egymást hogy a gec* a microsoft, mekkora lahúzó azért mert a warezolókat (szépen fogalmaztam) ezzel bünteti.

Bendy waze ez nem fejõtehénség haver !!!!!!!!!!
Természetesen nekemis van másolt letöltött cuccom de namállok neki balhézni ha emiatt valaki letiltaá 1 bizonyos szolgáltatásom.

Jaaaaj.

)

baggins
Szerintem nem (csak) az õ stílusa (és legfõképpen hozzáállása) szar...