Pszichedelikus növények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamennyivel nagyobb skálán gondoltam.
Ha ezeknek a szereknek a használatát nem tiltanák hanem elõsegítenék, negyedennyi gond nem lenne társadalmi szinten.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tévúton lennék, vagy ezek a növények és egy kis figyelem tényleg képesek lennének felemelni az embert egy olyan szintre, ahol nem lenne ilyen görcsös az egymás mellett élés?
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
hol vetted? :)
A világoskék hajnalka magja tartalmaz lsa-t?
Ilyet sikerült vennem: http://img710.imageshack.us/img710/2786/dsc00913u.jpg
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
-Aha, meg skizofrén epizód alatt is mindent értesz..
"Nekem sokszor volt olyan, hogy elalvás elõtt épp az álomba lépés határán, amikor még valamilyen szinten volt éberségem, láttam, hogy teljesen összefüggéstelen gondolatok kapcsolódnak össze, olyan dolgok közt jött létre asszociáció, amik közt nem volt semmilyen kapcsolat."
Na lentebb errõl írtam, amikor a tudattágítós hatásról beszéltem.
Csak erõsebb és élesebb ez az érzés.
De ha kijössz ebbõl a hatásból, álomból, ködössé válnak ezek a kapcsolatok az asszociációk között, már nem fogod érteni õket, holott befolyásolt állapotban akkor mindent értesz.
Próbáltam éberálomba jutni, nem sikerült, megpróbáltam minél tudatosabb maradni elalvás közben, és késõbb visszaemlékezni arra a pontra amikor elalszok. Rendszerint a holtpontra már nem emlékszem, csak arra, hogy zavaros gondolatok cikáztak lassan hömpölyögve a tudatomban. Úgy kezdõdik, hogy megnyugszol, lelassul a szívverésed, már nem vakarózol, kényelmesen érzed magad, és miután ellazultál és kiürítetted a fejedet, egyre tompább leszel és magától megjelennek fantázia képek, gondolatok a fejedben. De nem te gondolod ki, hanem maguktól elõjönnek.
Valahogy így kezdõdik az álom, majd ezek felerõsödnek, és egyre jobban szétesik a tudatod, minta ájuldoznál. Néha azért sikerült magamhoz térnek, mikor a határon voltam. Ehhez elég nekem ha invokálissá teszek egy két gondolatot, azaz kimondom némán magamban. Mint amikor azt gondolja magában az ember, "bassza meg, bevágott elém a rohadék".
Ez visszahoz a határra, de a holtpontra rendszerint nem emlékszem.
Más tapasztalt éberálmodók viszont olyat írnak le, hogy fényt látnak, megbénul a testük, nem tudják mozgatni a végtagjaikat, a fény amit látnak, olyan erõs lehet mint egy darab gyertya fénye.
Én amit max látok, azok ilyen nagyon halvány geometrikus alakzatok, talán fraktálok. De nagyon halványan. Olyan mint amikor becsukott szemmel megnyomod lágyan a szemgolyódat, vagy megdörzsölöd, akkor is látni lehet. Érdekes, hogy szabályos alakzatok bukkannak fel, mintha a tervezõ asztalról került volna a szemeid elé.
1 pofon: Aki csak imaginál, az 2 mp alatt visszaüt.
2 pofon: Aki félálomban van, az 4 mp alatt, de még egyet be lehet vinni neki addig.
3 pofon: Aki tudatosálmodik, az úgyis egy darabig még béna, >4mp =)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Biztos nem az, amit mondjuk egy AA csoportban tapasztalnál róluk..
Ha igy gondolod, akkor fõleg ne használj egyes szám második személyt, hogy ugy allitsd be, mint ha az tapasztalna ilyen dolgokat, akihez cimzed a hozzászólásod. Egy E\3-mal kiegyeznék.
Amúgy nem lucid dream-re gondoltam.
Nekem sokszor volt olyan, hogy elalvás elõtt épp az álomba lépés határán, amikor még valamilyen szinten volt éberségem, láttam, hogy teljesen összefüggéstelen gondolatok kapcsolódnak össze, olyan dolgok közt jött létre asszociáció, amik közt nem volt semmilyen kapcsolat.
És nem volt semmi fény, meg ilyesmi. -Ez a másik ok, amiért nem szeretem, ha E\2-ben irnak nekem ilyen dolgokat.
Az alvasparalizis viszont valoban gyakoribb ebben a tudatallapotban.
Van amúgy több különbözõ tapasztalat, amit ugyanúgy lehetne éber álmodásnak nevezni. Az egyik, amit te mondasz, amikor az ember már átlépett az álomba. (lucid dream)
A másik, amirõl én irtam, amikor még csak az álomba merülés határán van az ember.
És van egy harmadik, én inkább erre használom az éber álmodás kifejezést, mert ilyenkor a tudat teljesen éber, nem merül álomba, hanem az éber tudatban jelennek meg álomszerû képet. Olyan, mint ha elkezdene valaki fantáziálni, miközben teljesen éber, és a képek iszonyat intenzivek. A fantáziálástól abban különbözik, hogy az ember egyáltalán nem kontrollálja, csak passzivan nézi, mint egy álmot. Ennek talán valamilyen imagináció a neve.
Ez három tapasztalatban teljesen különbözõ állapot, és elég nehéz pontosan leirni oket.
Mindenkinek az a sztereotip kép ugrik be, hogy csöves, bûnözõ, szétszúrta magát, igénytelen, sittes, stb.
kereskedni nem szabad, azt még említés szintjén sem, de tapasztalatot leírni, hát... a rendprségnek meg egyébként is sokkal kisebb a kapacitása annál, hogy egy random fórum random topikjában miket írkálnak négyen-öten, részben teljesen legális anyagok használatáról. (gondolok itt a salviára, hajnalkára stbstb)
éber álom FTW egyébként, rettentõ jó tud lenni ha összejön:)
Annak aki elítéli a "drogokat" annak nem szabad drogoznia, véletlenül sem. Azt elítélem én is =).
De a többieknek nehogy már õ mondja meg, hogy mit tegyenek és mit ne tegyenek.
Amíg nem okozol kárt, nem bántasz másokat, addig senkinek semmi köze ahhoz amit a másik csinál.
Érzed a sajátod és az álomban lévõ tested is, és mindegyik életszerû érzés, nagyon klassz.
Lehetnek itt vamzerek, vagy figyelhetnek a yardok.
Arra utaló magatartás okán tarthatnak máris egy házkutatást.
Nem kell, hogy drogot találjanak nálad, elég csak ha olyan magatartást mutatsz.
Óvatosságra intek mindenkit. Ha ilyen dolgokról van szó, akkor jobb ha úgy mondjuk, mindegy mi az igazság, hogy a haverom haverjának a szobatársának egy távoli ismerõse bepróbálta ezt vagy azt, ezt meg azt tud szerezni. Így talán nem lesz baj.
Amúgy úgy tudom, hogy nálunk a salvia nem számít tiltott drognak. Errõl mit tudtok?
Éber álom, lucid dream.
Úgy álmodni, hogy tudatában vagy annak, hogy álmodsz és kristálytiszta az álom.
Próbáltam de nem sikerült. Több féle képpen lehet elõidézni ezt a dolgot.
Akik meditációval jutnak el a tudatos álomba, mikor átlépnek az ébrenlétbõl az álomba, az egy érdekes jelenség.
Be van csukva a szemed, kezd szétesni a tudatod, és fényt látsz.
Biztos ahogy az agy elmerül azokban a triptaminokban, amiket a tobozmirigy termel mikor elalszol.
Érdekes jelenség még, hogy ebben az idõszakban kialakul az alvási bénulás, alvási paralízis. Ilyenkor még hallucinálhatsz is.
Ez elég rémisztõ lehet elsõ tapasztalásra.
Ahogy leírták.
De hálistennek van egy gomba fajta amelynek viszont az a hatása, hogy elõidézi az éberálmot. A neve: Muscimol (Agarin, Pantherine).
Engem azért érdekelnek ezek a dolgok, mert hobbyból érdekel az, hogyan mûködik az agyunk.
Meg akarom ismerni, mert szerintem ez egy nagyon finom szabályozású, komplex mûszer, ami a fejünkben van.
Végülis, én az agyam vagyok, ha úgy vesszük. A többi dolog csak a testrészem, amit pótolni lehetne elvileg. De ha az agyamat elveszíteném, és kaphatnék helyette egy másikat, az már nem én lennék, hanem inkább az a másik agy (valaki) kapná meg az én testem. Engem meg kidobnának a kukába =(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Borítót is készített és video klippekhez is adott anyagot nekik.
Ez az átlátszó ember is egy tipikus alex grey motívum.
Érdemes még megnézni a Parabola klippet is, abban is benne van Grey keze.
A klippen már inkább a pszihológiai hatásra, érzésre gondoltam, hogy az hasonló még egy triphez.
Egy trip alatt gyakran érzel olyat, hogy a dolgok össze vannak gubancolódva, káosz van, nincs értelme a dolgoknak, és a trip alatt egyszer csak ezek a dolgok értelmet nyernek, a káosz kisimul, mindent kristálytisztán látsz.
Mint a klipben a viszony a kis atka rovar és a nagy vitorlázó szem között a kapcsolat nem racionális, ilyen nem létezik, ilyen csak a tudatunkban létezhet, és számunkra ezek a kapcsolatok egyértelmûek, világosak, de normális józan tudatállapotban már nem is nagyon értjük ezt, és nemigen lehet ezt szavakkal megfogalmazni. Viszont a trip során mindent jól értünk, olyan dolgokat fogunk fel, amiket nem tudunk visszavinni a józan állapotba, csak halványan dereng, nem tudjuk szavakkal leírni, de nagyon lényeges dolog. Mint mondjuk az élet értelme, amire rájövünk, megértjük a lényegét, de mikor józanok vagyunk már újra nem ismerjük, csak halványan dereng az érzés, mintha egy álom lenne, de trip közben kristálytiszta a dolog.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(el fogom olvasni.)
Illetve, www.daath.hu
Ha megfigyeled mit csinál a sámán, milyen sapit visel, a faszira fújja a dohányfüstöt. A kántálás, ritmikus hanghatások, ahogy foglalkozik az utazóval. Meg lehet nézni a tubon, vannak igazi perui sámánok is, ahogy épp csoportos trippet vezetnek élõben.
Ott van kitágult pupilla, a szineztézia, a hangok megváltozott spektruma, a vizuális, a gyorsulásos haluk, a zuhanásos haluk mind jellemzõek a trip során. Ahogy visszavisz már átélt rég elfeledett eseményekhez, azokat újra éled. Szerintem nagyon is autentikusan mutatják be a videót. Sajnos még nem voltam ilyen trippen, de majd leszek. De csak nem lehet nagyon különbözõ a többi tud.tágítótól, csak éppen erõsebb, és szélesebb spektrumú hatásokkal bír.
DMT molekula - DMT Spirit molecule

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Egy filmbõl, de elég jól megközelíti a lényegét.
Csakhát a dmt-nek nagyon erõs hatása van, nagyon erõs víziókat okoz, és nagyon erõssen módosítja a tudatot is, Isten tipusú találkozások, egy másik valóságba, világtérbe repülés, ott tudatos lényekkel találkozás. DMT manók, stb.
Tipikus tudattágítók hatása alatt hallucinált, látott, érzékelt, kitalált motívumok, koncepciók.
http://staceycavin.files.wordpress.com/2009/10/alex-grey21.jpg
Artists Access the Mystery of the Creative Process Aligning their Vision, their Skill and the Participation of the Viewer...
==== Bocsi Az SG valamiért nem jeleníti meg a képeket =( =====
http://www.theroaringlions.com/uploads/alex_grey_writing.jpg
http://www.theroaringlions.com/uploads/alex_grey_tree_poem.jpg
http://i109.photobucket.com/albums/n67/seemslikeadream/Alex-Gray.gif
http://i307.photobucket.com/albums/nn301/ahavill/gaia.jpg
http://i56.photobucket.com/albums/g167/SpiralCycle/AlexGreyWonder.jpg
http://www.cannabisculture.com/library/images/uploads/2420-DMT_spirit-molecule.jpg
Egy párat ezekbõl én is el képzeltem már a falamon, csak még nem találtam elég nagy felbontásban képet, hogy elvigyem megfestetni egy festõ plotterrel kanavászonra.
Elnyomja azt a jelzést amit a test, a tudat hoz létre, ezzel jelezve, hogy baj van.
Ha depressziós vagy, annak is van valami oka.
Én egyszer voltam depis, hónapokig, vagy egy évig is, mikor elvesztettem egy szerettemet. Annak oka volt. Természetes volt ez a jelzés, hogy feldolgozzam. Ha elnyomom ezt a jelzést, és nem dolgozom fel a tudatomban és érzelmi világomban akkor az mindig nyitva marad, és egész életemben érezni fogom, hogy valami nem stimmel.
A tudattágítóknak azt nevezem, ami segíti, megkönnyíti a dolgok feldolgozását, megismerését a tudatban. Az okokat mutatja meg, és nem a tüneteket enyhíti. A tünetek ilyenkor még fel is erõsödnek.
Veszélyes lehet, annak aki látens lelki problémákkal küzd.