Ismerd fel képről az épületet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
karosszéktábornok.blog.hu
rakok én.😊

Szélvihar, nagy mennyiségû hó csak elvétve van ott, rondasága meg a környezetnek tudható be.
Olcsóbbat tudnál tervezni, ami szebb?
Ilyen helyen már nem lenne olyan lehangoló:

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Ami még nagyobb gond, h a pálya merevsége nagyon nehezen biztosítható, megnyitóján be is lenget a híd, le kellett zárni. Utólag maszatoltak vmit, h egyáltalán használható legyen. Emberéletekkel senki sem játszat, még maga Sir Foster sem.
persze, ezt a egy mûsorban úgy mutattatták be, h mekkora mérnöki bravúr ez az egész micsoda, miközben csak egy építész hülyeségét kellett megoldani.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Amúgy "Gyertek el, már csak a tervek testi épsége érdekében is!" Na nálunk ilyen dumákat nem eresztenek meg
BME kanonizált szemlélet pedig nem létezik, vannak a tanszékek, melyek között sokszor elég erõs a törés, ellentétek, az sem ritka, h nyíltan froclizzák, szólják le egymást nyilvánosan. Sejtem mely elõadásokra járhattál be, de ne azokra alapozz. Az építészetet nyilván meg lehet közelíteni filozofikus szemszögbõl is, kár hogy így még nem születtek tervek...
Az építészet pedig gyakorlati mûfaj, tehát személyes konzultációk alkalmával lehet, kizárólag elsajátítani. Sajnos pont a tervezési tárgyakról maradhattál le, ami az egész lényegét adja. A tervezéselméleti tárgyakon a többség csak átszenvedi magát, a valódi munka a gyakorlati tervezésben van. Ezért nincs rálátásod.
Javaslom neked, ha el tudod intézni, vedd fel a lakó2 tervezési tárgyat, ami most õsszel indul. Rengeteget tanulhatsz belõle, és csak minimális rajz-, mûszaki tudás kell hozzá (relatíve).
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

rakhatod a kövit!
az, h a bme-t nekifutásból köpködöd vmi kisebbségi komplexus következménye? mert, h pár elõadásra betévedtél, az nem jelenti azt, h rálátásod lenne ott bármire. tovább megyek és meg fogsz sértõdni, az építészetre sincs rálátásod (még).
A #638-as kommentben van, a komment alján!!! (emeletesház)
A 638-as komment alján.
Nem csaltam! Ez egy jellegzetes épület.<#kacsint>#kacsint>
ha nem mind1 😊
Twisted Tower, Malmö
építész: Santiago Calatrava
épült 2001-2005
mag.: 190m
emelet: 54
további infó
Azért a " szálkák itt is megjelennek
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
én csak halványan emlékeztem😊