Odin Sphere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kipróbáltam az eu változatot. Gyorsabban tölt, kevésbé lassul be, nagyon jó így 😊 Kezdem elõlrõl ^^
PSN ID.: Beegabor
Bakker, ez az armageddon rész borzasztó nehéz. A Szanaszét tuningolt karakterekkel egyszerûen nem tudom megcsinálni akkorákat sebeznek a szörnyek. Na ilyenkor kezdem el én is unni. ):<
Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.
Megértem, én se szoktam mentéseket használni, fõleg nem egy ilyen játéknál. Most a rossz befejézsre hajtok, de annyira erõsek az ellenfelek hogy muszály továbbfejleszteni a karaktert és a Psyphert, különben semmi esélyem. Szerintem azért próbáld meg folytatni, mert nekem is volt egy pont amikor azt mondtam: "Na jó, nekem elegem van." De mikor nagynehezen átszenvedtem magam Oswald-on és Velveten, ismét élvezni kezdtem a játékot.
Egyébként nem titok hogy EASY-ben nyomom.(:
Egyébként nem titok hogy EASY-ben nyomom.(:
tudok leszedni ha kell pl gamefaqs-ról, de én nem szoktam ilyesmire fanyalodni, max ha már végigvittem és esetleg nincsenek meg az extrák. Most Obscure 2-vel játszom, ha azzal végeztem, lehet hogy folytatom ezt vagy vmi tartalmas rpg után nézek
Én ha akarnám se bírnám már letenni. Egyszerûen fantasztikus a történet, fantasztikusak a karakterek, és az egész egy jó játék. Bár igaz hogy néha kicsit repetitív, de azért nekem még sok idõ kéne ahhoz hogy megunjam. 😊
Konkrétan melyik résznél akadtál el, mert lehet(Biztos) tudok segíteni? Engem nem zavart annyira a belassulás, sõt néha jól jött hogy több idõm volt reagálni. (: Egyébként a lassulásért a PS2 kevés Videó memóriája a felelõs, hisz rengeteg Sprite-ot használ a játék.
Jah, annál a tündérnél, a 3.-nál. Cornelius nagyon jó volt, sokkal könnyebb volt vele mint Gwendolin-nal. De majd még folytatom vmikor. Csak azok a szörnyû belassulások ne lennének soxor, fõleg a fõellenségeknél
Egyébként nekem Cornelius a kedvencem. Mókás egy antromorf nyúllal kaszabolni az ellent.
Én már az Armageddon fejezetnél vagyok. Most dõl el hogy Happy end lesz vagy mindenki meghal. (: Egyébként szerintem is karaly játék.
Annyira nem durva a helyzet szerintem, inkább taktikázni kell minthogy ész nélkül nyomja az ember a négyzetet. Most egy sárkánynál vagyok Corneliussal(sokal könnyebb játszani vele mint Gwendolynnel), elég mocsok egy dög, oda kell figyelni a támadásaira
Nagyon brutál Bossfightok vannak a játékban. Ínhüvelygyulladás garantált.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Nah, kivancsi leszek majd..csak már végre jatszhatnek... :-|
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
...Hümmm, naon impresszivnek hat videok alapjan a game; nyomom én is amint tudom(GOW2 utan... Azt hiszem FFX-el parhuzamban küldöm majd... :-P)
A harc milyen? Menekülsz szörnyik elöl(nehogy bekeritsenek ha sokan vannak) és ütöd öket ahol éred? :-O
A harc milyen? Menekülsz szörnyik elöl(nehogy bekeritsenek ha sokan vannak) és ütöd öket ahol éred? :-O
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ja és animefanoknak jó hír hogy van japán hangsáv az Odin Sphere-ben. De az angol is jó lett én arra raktam,mert kikapcsoltam a szövegbuborékokat mert zavart kicsit, szóval valahogy meg kell hogy értsem és hát japán az nekem kínai 😄 (1-2 szó és mondat azért menne^^)
Még jó, hogy az év végéig nem terveztem next-gen konzol vásárlását! 😊
Xenosaga trilógia?? jézus, mechák járõröznek már az utcán mire azt te végigviszed
<#eljen>#eljen>
Nem hiába gyakorlunk az anime topikban beszámoló gyártást! 😊
Meghoztad a kedvemet a játékhoz, habár most az elmaradt jrpg-ket terveztem be a nyárra. (Jelenleg a Xenosaga trilógia van terítéken)
Nem hiába gyakorlunk az anime topikban beszámoló gyártást! 😊
Meghoztad a kedvemet a játékhoz, habár most az elmaradt jrpg-ket terveztem be a nyárra. (Jelenleg a Xenosaga trilógia van terítéken)
Ezt én akartam megnyitni 😛
Nekem tetszik, nagyon szép és élvezetes a harc is, bár szokni kell, nem az az agybafõbe verek mindenkit egy gombbal (bár lényegében errõl van szó, a kockát kell nyomogatni ^^), mert elfárad a karakter és akkor védtelen a támadásokkal szemben. Egy-két gondom azért van a játékkal,egyik a kevés hely a tárgylistában. Bár késõbb lehet venni majd batyukat ,összesen 6 lehet ,a legnagyobb 8 férõhelyes, szóval 48 helyed lehet. Ez soknak tûnhet, de aki gyûjtögetõ életmódot folytat,annak meg kell gondolnia a dolgokat.Nade ez nem is olyan vészes, inkább csak az elején , amikor két szütyõd van. A másik néhol nagyon zavaró tényezõ az, hogy nagyon belassul, szegény ps2 alig bírja az iramot, az egyik fõellenség (Gwendolyn utolsó fõellenségénél szinte megáll ^^, bár nagyon gyorsan legyaktam, kb 1 perc alatt, de fel kell rá készülni, elõször vagy 10x próbálkoztam sikertelenül, de aztán fejlesztgettem kicsit, és ez a boss majd még 3x lesz asszem a többiek történetében)
Egy egy könyv kb 8-10 óra, szóval azt 5(+1 finálé) karakterre vetítve kb 45 órás elfoglaltság. Bár érzem hogy a 4., 5. karakternél valószínû már monotonnak és repetatívnak fogom látni, de azért biztos végigviszem,mert a történetek érdekesek,és végre van benne kihívás, néhol erõsen lealáznak a szörnyikék
Nekem tetszik, nagyon szép és élvezetes a harc is, bár szokni kell, nem az az agybafõbe verek mindenkit egy gombbal (bár lényegében errõl van szó, a kockát kell nyomogatni ^^), mert elfárad a karakter és akkor védtelen a támadásokkal szemben. Egy-két gondom azért van a játékkal,egyik a kevés hely a tárgylistában. Bár késõbb lehet venni majd batyukat ,összesen 6 lehet ,a legnagyobb 8 férõhelyes, szóval 48 helyed lehet. Ez soknak tûnhet, de aki gyûjtögetõ életmódot folytat,annak meg kell gondolnia a dolgokat.Nade ez nem is olyan vészes, inkább csak az elején , amikor két szütyõd van. A másik néhol nagyon zavaró tényezõ az, hogy nagyon belassul, szegény ps2 alig bírja az iramot, az egyik fõellenség (Gwendolyn utolsó fõellenségénél szinte megáll ^^, bár nagyon gyorsan legyaktam, kb 1 perc alatt, de fel kell rá készülni, elõször vagy 10x próbálkoztam sikertelenül, de aztán fejlesztgettem kicsit, és ez a boss majd még 3x lesz asszem a többiek történetében)
Egy egy könyv kb 8-10 óra, szóval azt 5(+1 finálé) karakterre vetítve kb 45 órás elfoglaltság. Bár érzem hogy a 4., 5. karakternél valószínû már monotonnak és repetatívnak fogom látni, de azért biztos végigviszem,mert a történetek érdekesek,és végre van benne kihívás, néhol erõsen lealáznak a szörnyikék
az Atlus gondozásában nemrég jelent meg ez a kis gyöngyszem.
stílusát tekintve 2d-s szkrollozós akció / rpg, nagyon hangulatos történettel, és hamisítatlan anime érzéssel. gyönyörû hátterek, mozgásban levõ tereptárgyak, kellemes zene, karakter -és tárgy fejlesztés (alkímia), szóval nem érdemes pár perc után elhamarkodott véleményt alkotni róla, mert sokkal hosszabb távú szórakozást nyújt, mint gondoltam volna.
hivatalos oldal
videók
stílusát tekintve 2d-s szkrollozós akció / rpg, nagyon hangulatos történettel, és hamisítatlan anime érzéssel. gyönyörû hátterek, mozgásban levõ tereptárgyak, kellemes zene, karakter -és tárgy fejlesztés (alkímia), szóval nem érdemes pár perc után elhamarkodott véleményt alkotni róla, mert sokkal hosszabb távú szórakozást nyújt, mint gondoltam volna.
hivatalos oldal
videók