Samsung SGH-U600

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

samsung pc studio-val is csak a telefon memóriáját látom
total commander nem nagyon akarja megtalálni :/
össze dugod USB-vel és elvileg amikor bedugod fel kell ismernie a total commandernek a telefon memóriáját és a memókártyát és úgy áthúzod a zenékhez
Hello!
Segítséget szeretnék kérni. A következõ a problémám:
Vettem egy 1gigás memóriakártyát a d600asomba, de enm tudom hogy lehetne géprõl a kártyára file-okat másolni. Van erre valami megoldás?
Elõre is köszönöm a segítséget.
nagyon szépen köszi a segítséget összejött<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
leoon
majd írd meg h így sikerült-e!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

leoon
*#9998*4678255# ezt beütöd, leokézod, kiírja a telefon, hogy ''Bekapcsolva'', bemásolod az egyéb fájlok mappájába a kívánt játék .jad és .jar fájlját, a .jad-ot kiválasztva Opciók, megkérdezi, hogy telepítse-e, igent nyomsz, és telepítve van.

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

leoon
tényleg kell 1 telepítõ kód is
mindjárt megírom

és te semmilyen kódot nem írtál be???
leoon
hát sajna akkor több ötletem nincs. én így csináltam és sikerül.

így csináltam de semmi
leoon
mert kell a jar file is! tehát jad és jar kell és elvileg így engednie kéne. vagy így csináltad?

megcsináloma jad file-t és azt rakom a teéóra de úgy se engedi telepíteni
azért megoszthatnád a tudásodat...

spidey
semmi, megoldódott

spidey
Nekem JAD-ra is kiirja a telefon Other Files mappájába másolva, hogy Unsupported File. Ötlet?

leoon
mit nem enged a JAD maker?

semmit nem enged😞 próbáltam JADMAER-rel de azzal se megy
leoon
http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=19660264 itt olvasgass

leoon
hát hallod milliomos játékom az nincs, tehát arról nem tudok semmit mondani neked, h mi lett volna vele. nekem egyedül a nfs pro street nem ment fel.

nincs benne memória kártya.és esetleg van olyan milliomos játékod erre a telóra amit fel tudsz vagy feltudtál rakni??
leoon
ja és ne a memóriakártya other files nevû mappájába tedd a dolgokat hanem a telefon egyéb fájlok mappájába.

leoon
hát, akkor nem tudom.
próbáld meg több játékkal is, mert mindet nem engedi felrakni. nekem is volt olyan aminél kiírta, h ismeretlen formátum vagy ilyesmi.

de így se engedi
leoon
felrakod az other files mappába a játék .jad és .jar formátumát eztán pedig a .jad formátumára ha rámész akkor már telepíti is

sziasztok a samsung sgh-u600-ra hogyan lehet játékokat rakni?
leoon
fel kell telepíteni a cd-jét (amit én kaptam a teló mellé) és USB kábellel összekötöd és ennyi

leoon
beállítások - kijelzés beállítása - háttérkép - (itt a legelsõ állíthatóságot témáról normálra váltod és utánna lejjeb mész és bekapcsolod a naptár hátteret)

Pheaper
eddig jó a teló már sikerült kiütetnem is ^^

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Sziasztok.Most vettem egy U 600-as telt. Szeretném hátérnek a naptárat rakni de a beállításokban ez a menüpont inaktív.Tud vki segíteni?
grebber
Bárhonnan szerzek képeket ez nem akadály, de engem az érdekelne ,hogy számítógéprõl hogy tudom feltenni a telefonra a képeket. Mert nincsen memóriakártya a telefonba és így nem lehet beállítani a háttértár dolgot telon csak a média vagy mit de ugy nem tudom lehet-e egyátalán a telóra másolni ebben a módban!

Next PC upgrade: 2022

Képeket, témákat stb-t a www.zedge.net -en találhatsz.
Sokféle van, válogatni elég nehéz, de ha nem magad akarsz kreálni, akkor elég sokat találsz itt.
Teljesen ingyenes, csak regellj, és napi 30 letöltésed van 😉
Nekem ált elég ennyi, ha nagyon keresgélek, akkor szoktam annyit vagy kicsivel többet találni csak, ami érdekel.
grebber
Báttyám most vett ilyen telót.

Azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet gépre vinni a telefonról a képeket??

Mert memóriakártya nincs és a másik "média" üzzemmodban nem igazán jöttem rá!

Ezt az oldalt ajánlom minden motorolásnak aki elakadt vmiben nekem mindig segített www.motoportal.hu/forum
Ha vki tud olyan oldalt ahol lehet normális dolgokat tölteni pl játékok hátterek stb. az írhatna nekem vmit mert nem nagyon találok 240*320 as kijelzõre jó dolgokat.
Brolly
Én helyedbe u600ast venném, egyértelmûen az a legszebb, a shine is szép csak ahogy Broken mondta, a görgetõ elrontja az egész öszképet...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Én is a shine és az u600 között gondolkodtam de szerintem a shine-nál kicsit ratyi az a görgetõs navigációs vmi az elején 😊 és megláttam az u600at hááát szerintem most nincs szebb teló a piacon 😄
Már egy hete használom semmi gond a kamerája nagyon ott van a zene szépen szól rajta csak ajánlani tudom
grebber
Nagyon baba ez a teló.
U600 teszt!

Ezen a pár telon gondolkodom melyiket kéne venni.
Samsung U600
LG KE970 Shine
Sony Ericsson W850i
Vagy a még nálunk nem kapható LG KE 770

Minden ami u600 az ide jöhet

← ElőzőOldal 3 / 3