A legjobb tömörítő program

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
jó, akko' haggyuk a dógot...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

soulhunter
CABinet packer, unpacker 😊
ennél jobb ugyse létezik,nem véletlenül használják mindenféle winfos, játék, etc etc tömöritéséhez, ráadásul már létezik "visual formában" is <#eplus2>

ez után jön nálam a winrar 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

bakvarnyu
ja én azt hittem ez valami jókis új zene formátum nem ilyen telefonos faszság.

Me0w
MP3 to ringtone... neked nem tomorito kell, hanem segitseg...

Together we'll fly someday...

😊)
NeoMaN
Mindent lehet, csak idõ kérdése.
😊

Én még nem vettem észre rajta.(ilyen recsegés meg iesmi nincsen)
Egy próbát megér.
passatgt
romlik de telón úgyse hallod meg hogy szarabb lett

bakvarnyu
a zene minõsége nem romlik vele?

bakvarnyu
szerintem is az uharc, csak nem tudom használni.
Valahogy külön kell vele az egyes állományokat megbuherálni.
pl a Scarface 200 megara van letömörítve vele.

Sorry váratlnanul el kellett utaznom akyyy.

Köszönöm a sok üzenetet.végre megtalátam a nekem valót:WINRAR!
Egyébként,ha vki mp3-at akar tömöríteni ajánlom figyelmébe az MP3 to ringtone gold-ot
ezzel a progival veszteségmentesen lehet és 3.6mb-os számból(MP3 csak)
900Kb-os MP3-at készít.
ha vkinek kell elküldüm(keyemmel):
MSN: [email protected]
ez tömöríti legjobban a programokat 😊

Brolly28
winrar

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

ZilogR
és ki tud jól emészthetõ algoritmus leírásokat tömörítõkhöz. konkrétan szövegfájlok becsomagolásáról lenne szó és én akarom megírni.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

A winrar jelszovedelme a legjobb a vilagon! Az istennek nem lehet feltorni. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

akyyy
az is igaz topiknyitó megnyitja a topikját, ráadásul olyat, ahol saját magán akar segíteni, és többet vissza se néz😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A rar a legjobb kezelhetõségre nézve.
Tömörítésben az uharc leveri, viszont az parancssoros és lassabb.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Palinko
én is a rar-t támogatom. szerintem a legelterjettebb és jó is. ha emlékezetem nem csal még a tömörítés mértékét is bírod babrálni 😊
NEOreg3
uharc

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Marcell
Ja erdemes kiprobalni a 7zip-et is. Kivaloan tomorit, csak lassu es nem elterjedt formatum.

ProGabe
ja hogy már akkor is a segítségnyújtó a láma ha a topiknyitó nem mondja el mit akar pontosan?

szal tisztelt topiknyitó:mit akarsz letömöríteni?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Marcell
A lenyeg kb. hogy minden tomorito masban jo.

Winzip a kep tartalmakat tomoriti legjobban,
Winrar a hangfajlokat, es szovegfajlokat, dokumentumokat,
WinAce a programokat (es futtathato fajlokat).

Ha nagyon osszetett az anyag, amit tomoriteni akarsz, erdemes mindegyikkel kiprobalni, de nagy kulonbsegek nem igazan vannak, szerintem a Winrar mindenre jo valasztas.

Ha pedig igazan nagy tomoritest szeretnel, minosegromlast kell eszkozolni, lehetoleg ugy, hogy a szemed, fuled ne vegye eszre a kiszedett képpontokat, hangsávokat.

akyyy
mégis hol írja szerencsétlen hogy zenét vagy filmet akar tömöríteni?

mivan ha monjduk dokumentumait, jegyzeteit, akarja..

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

neevous
7zip.

zvaragabor
kicsit õskövület a cikk nem gondolod? 😊

Írta: Kami - 2001-02-25

Chaos Anno Domini

Marcell
Itt egy cikk a tomoritokrol: KLIKK

passatgt
winuha the best

Me0w
Megis, mit vartal? Egy eredetileg is mar tomoritett filet (divx, mp3) hova akarsz meg tomoriteni? <#lama>

Together we'll fly someday...

zvaragabor
jó nem 10 megára, egy kicsit túloztam. 😊

Chaos Anno Domini

zvaragabor
A tömörítés mértéke függ a tömörítendõ fájl típusától. Pl egy 500 megás AVI videót nem fogsz tudni 10 megára lecsökkenteni.
Amúgy jelenlegi tudásom szerint a 7-Zip- tud a legjobban tömöríteni, elvileg ennek van a legjobb tömörítési rátája. Ráadásul ingyenes is.

Chaos Anno Domini

dotkom
pl amivel a jatek rip-eket tomoritik az nem jo? nem nagyon emlekszem a nevere de vmi winace talan..

http://atwwebmaker.tx.hu/

alert
Veszteséges vagy visszanyerhetõ tömörítés kell? Pl egy mp3-at vagy filmet soha az életbe nem fogsz veszteség nélkül 500 megából 498-nál kisebbre összenyomni.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

caseih9400
WinRaR

khm...khm...

Sziasztok!Keresem a legjobban tömörítõ tömörítõprogramot.Elegem van az ilyen 500mb-nál fél megát tömörítõ programokból.Éseteleg írjatok beállításokat.
← ElőzőOldal 2 / 2