A legjobb tömörítő program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ennél jobb ugyse létezik,nem véletlenül használják mindenféle winfos, játék, etc etc tömöritéséhez, ráadásul már létezik "visual formában" is <#eplus2>#eplus2>
ez után jön nálam a winrar 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Egy próbát megér.
Valahogy külön kell vele az egyes állományokat megbuherálni.
pl a Scarface 200 megara van letömörítve vele.
Köszönöm a sok üzenetet.végre megtalátam a nekem valót:WINRAR!
Egyébként,ha vki mp3-at akar tömöríteni ajánlom figyelmébe az MP3 to ringtone gold-ot
ezzel a progival veszteségmentesen lehet és 3.6mb-os számból(MP3 csak)
900Kb-os MP3-at készít.
ha vkinek kell elküldüm(keyemmel):
MSN: [email protected]

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tömörítésben az uharc leveri, viszont az parancssoros és lassabb.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szal tisztelt topiknyitó:mit akarsz letömöríteni?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Winzip a kep tartalmakat tomoriti legjobban,
Winrar a hangfajlokat, es szovegfajlokat, dokumentumokat,
WinAce a programokat (es futtathato fajlokat).
Ha nagyon osszetett az anyag, amit tomoriteni akarsz, erdemes mindegyikkel kiprobalni, de nagy kulonbsegek nem igazan vannak, szerintem a Winrar mindenre jo valasztas.
Ha pedig igazan nagy tomoritest szeretnel, minosegromlast kell eszkozolni, lehetoleg ugy, hogy a szemed, fuled ne vegye eszre a kiszedett képpontokat, hangsávokat.
mivan ha monjduk dokumentumait, jegyzeteit, akarja..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Together we'll fly someday...
Amúgy jelenlegi tudásom szerint a 7-Zip- tud a legjobban tömöríteni, elvileg ennek van a legjobb tömörítési rátája. Ráadásul ingyenes is.
Chaos Anno Domini
http://atwwebmaker.tx.hu/
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"