Microsoft Zune
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
megnyerheti a 10 db egyikét Mandy Moore weboldalán

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Most vettem iPod ot így már nemhasználom a Sansa-t (ELADÓ)
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
mekkora a képernyõje? áramellátása hogyan van megoldva? mennyibe kerül?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Together we'll fly someday...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
kép
#7: creative zenek közül meikre gondoltál? mert azok közül elég sok van...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ha már mindenáron az a lényeg hogy olcsóbb legyen az iPodnál / Zune-nál akkor ott van a Creative Zen.
érdekelnének a tapasztalatok, mert éppen valami hasonlót szeretnék venni
lehet hogy zune megéri az árát de most így ránézésre nagy az árbeli különbség
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az iPod "ellen" készítette a microsoft, nekem nagyon tetszik, iPodoknál nagyobb a kijelzõje jóval, árba sem olyan rossz, 65ért már találsz a neten mo-n ;]
Ittvan egy teszt is róla, kíváncsi vok a véleményetekre:
http://www.pdamania.hu/content/8330/