Need for Speed: ProStreet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Need for Speed 3 - Hot Pursuit
Aki nem próbálta még a játékot feltétlenül töltse le, bár a grafikája mai szemmel elég gyenge, de a játékélmény még mindig felülmúlja a mostani NFS-eket.
A sok spam helyett inkább nyomjátok a gémet! 😉
Én PC-s vagyok, ha program érdekel, de játszani XBOX 360-om van!
Akkor én vagyok az überköcsög?
nagyon eltûntél a horizontról, mutasd azt a pinaszád, ha már így szó szerint lényegre tapintottál <#lama>#lama>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
meg az is kár, hogy a konzol mellesleg egy PC, de ez persze mellékes :\
csak azt már felejtettem, hogy az sg.hu-t melyik gombbal lehet behozni a gamepadon..<#kuss>#kuss>
ennyit a konzolosok hozzáállásáról
lckrz.try.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
viszon ha már megjelenik a játék, akkor már jöhet a topik. addig meg minek:S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
mind2 novemberben várható...
addig van jópár hónap és csak találgatások lesznek meg fake anyagok..
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
keresõ szép a keresõ jó...asszem a top 10ben is benne van 😊
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Az új Need for Speed-et beharangozó sajtóközlemény elég szûkszavú, így például nem szól a korábban pletykált újításokról - jelesül arról, hogy a többéves underground árkád versenyzés után idén "szimulátorosabb" megközelítést és irányítást kap a sorozat.
Ami biztos lesz: rengeteg licenszelt járgány, alaposan kipofozott / kicsinosított grafika és a korábbinál jóval több variációs lehetõséget nyújtó "Autosculpt" opció, melynek segítségével mind az autónk belsejét (teljesítmény) mind a külsejét (vizuál tuning) kényünk-kedvünk szerint alakíthatjuk. Az alakítgatás ezúttal negatív irányba is érvényes, a kellõen nekivadult sofõrök durván roncsolhatják a gépeket verseny közben.
Tervezett európai megjelenés november kilencedikén, az EA-tõl megszokott multiplatform hozzáállásnak megfelelõen az összes aktív platformra - Playstation 2 & 3, Xbox 360, Wii, PC, Nintendo DS és Playstation Portable. Az elsõ hivatalos képek és trailer odalent várják az izgatott kattintásokat.
HD video
from gamer365
lckrz.try.hu