Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nyílván, csak viccnek szántam a kommentet :D

http://goo.gl/gd6Zi5

theone91
"kamera jelenlétére is számítani lehet"

Amíg nem lesz kameramentes verzió, addig sok országban nem lehet beszerezni. Ha lesz egyáltalán.

Plusz nem túl egészséges a szemnek sokáig közelre fókuszálnia.

[HUN]FaTaL
Pár év és jön az Intersect. :DDD

link

Malakai
Én meg ott, amikor a commentekbe beleolvastam...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

theone91
bency
Szerintem sok van nagyon ami jól sikerült:P Attól függ hogy szereted a témát amirõl beszél vagy nem.

:) Semmi okosság :P

precision
kb az elsõ ilyen Hitleres videó ami vicces is :)

Bazinga!

theone91
Zach twittelte ki. :D
http://www.youtube.com/v/qYgihEU8v_g&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Mint láthatod, smiley van a hsz.-em végén, tehát csak viccelek.
Ellenben magát, Adam Baldwint el tudnám képzelni Sutherland mellett hasolnó kaliberû karaktert játszva,
dragon11
+1

theone91
Nyeeeh... Mindketten terroristákat esznek reggelire, de mégsem egy világ. Anno amikor a Lost-24 crossoverrõl pletykáltak (ami aztán valami jól felépített áprilisi tréfa volt, ha jól emlékszem), már akkor mindenki húzta a száját, pedig mindkét sorozat egy erõsen szerializált, nehéz dráma volt.

Ha lesz 24 mozifilm, szerintem John Casey-t bele kellene crossoverezni, és õ meg Jack Bauer együtt nyomulnának. Nem jó ötlet? <#vigyor0>
theone91
TV Guide interjú a készítõkkel.

Chuck ilyet szólt a pilotban: "Working on a five year plan. I've just got to choose the font"... Hát ez bejött... :D

bency
Amúgy Sarah hh csak 5évre visszamenõleg felejtett el mindent?Mert ugye azt tudja hogy ügynök meg verekedni meg minden tudott.Érdekes hogy pont addig törlõdött ameddig Chuckot megismerte.

felesleges már ezzel foglalkozni szerintem, az lett, ami

[HUN]FaTaL
Ez is jó lett volna. :) Vagy az összes korábbi, amit annak szántak...

bency
Igen ez tökéletes lett volna...

theone91
A magyar epizód vége annyira jó lett volna finálénak. Oké, hogy sokkal cukrosabb, de inkább passzolt volna a sorozathoz egy hasonló befejezés, szerintem.

stargatelost
Értem én, hogy miért kellett, és tudom, hogy mindig tele volt logikátlanságokkal, de soha nem volt igazán tétje a dolgoknak, mindig minden megoldódott. Most viszont nagyon is volt tét: Sarah emlékezete, és így már belegondolva dühítõ ez a gyökérség, amit írtam.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

[HUN]FaTaL
Szerintem meg az összes közül az utolsó évad volt a leggyengébb és korábban már ki fejtettem, hogy miért gondolom ezt.

theone91
Akkor már túlkompenzált lett volna az egész. Nem is lenne a Chuck valóban Chuck, ha nem lenne irracionális. Nyilván a fan-factor miatt jött képbe még egyszer, utoljára a Jeffster.

Logika, meg a Chuck... :D

stargatelost
Igen, ez meg is látszott a sorozaton sajnos :(

Jaja, én is azt mondom, hogy jó húzás volt a nullázás, bár nem ártott volna elõbb behozni, de ami a legfontosabb: vissza kellett volna állítani a végén.

Az intersect szemüveg felvétele Chuck által meg baromi erõltetett volt, ott kb. csak néztem, mi ez a baromság már megint, mert 1. nem igaz, hogy CIA-nek nincs egy képzett bomba hatástalanító csapata, és 2. lehetett volna hangszórókból nyomatni valami zenét, amíg kiürítik a helyet, Beckmen helyére meg valami nehezéket. Ennyi, de persze tudom, akkor nem lett volna ilyen végkifejletû a történés, meg lapos is lett volna, de hát ha ez a logikus??? Na mindegy.

Õszintén szólva akármennyire is elszarták az utolsó évadokat, hiányozni fognak a karakterek. Ha nem erõltették volna folyton ezt a 'mindig van egy fõgonoszt', világ veszélyben van dolgokat, hanem kicsit lokálisabb lett volna (és több, értelmesebben belefûzött Buy More), sokkal jobb lehetett volna, nem ennyire izzadságszagú.
Ja és a csatornának sem kellett volna eszetlenül rendelgetni - ha minden évad 13 részes lett volna, talán feszesebbre meg tudták volna csinálni és kevésbé erõltettre. (Még olyat is megkockáztatok, hogy 20 percben még jobban mûködhetett volna)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

theone91
Sajnos -ahogy már én is írtam- a dramaturgia minõsége csökkent, ami betudható annak, hogy sok író, köztük head-writer-ek hagyták ott a bagázst, sokat vedlett, rotálódott a írói-csapat... Volt olyan aki azért lépett olajra, mert már megunta azt, hogy a NBC állandóan berendelte a sorozatot a megannyi lezárás után, vagy mert a csatorna drasztikusan redukálta a büdzsét...

Nekem összességében jobban tetszett az utolsó évad, mint a harmadik évad második fele, vagy a negyedik. Sarah nullázása jó döntés lett volna, ha az intersect szemcsit nem lövi el Chuck (csak azért, hogy az írók visszahozzák Irene Demova-t) és sikerül visszaállítani Ellie segítségével Sarah emlékeit. Az utolsó percekben nyitottak zokni-Sarah mellé meg még egy szálat, amit természetesen szintén képtelenek voltak elvarrni (arra gondolok, hogy Chucknak most ott a fejében az intersect vagy sem?)...

Csúnya-gonosz-lusta írók mottója: Folytatása következik minden kedves nézõ fantáziájában. :D

stargatelost
Most daráltam le az ötödik évadot, újfent szenvedés volt... tele erõltetett dolgokkal, csak hogy kitöltsék a részeket (a legszánalmasabb a Budapestes volt, semmi értelme és következménye nem volt). Egy csomószor volt teleportálás (távoli helyszíneket másodpercek alatt tettek meg a szereplõk), kalapból elõhúzott dolgok, stb...

Spoiler lehet: Szerintem jobb lett volna, ha Morgan-ben tovább marad az Intersect, és tovább marad bunkó, valamint elõbb behozzák Sarah emlékelvesztését (és rendesen visszaadják neki a végén).

A finálé meg egészen addig volt jó, amíg el nem veszett minden remény Sarah emlékeinek visszahozására, teljesen lenullázták a karaktert, öt évnyi jellemfejlõdés és történés a kukába, csak gratulálni tudok...

1-2. évad 8/10
3. évad 6/10
4. évad 3/10
5. évad 2/10

Mondjuk ezek a pillanatok is jók voltak a fináléban, amikor az elsõ részre utalgattak vissza. Ez a képsor is baromi jó, csak úgy kellett volna folytatni, hogy Chuck kezében ott van egy szemüveg, felrakja, jönnek a flashbackek, Sarah emlékszik, happy van...

stargatelost
Reaper

theone91
Szerintem megtette, de vissza fogja növeszteni, a felesége imádja állítólag... (mert, idézem: "kevesebbet lát az arcából" :D) :D

theone91
Easter-egg a javából... :D

(Enyhe spoiler, talán... :])

theone91
Naná, most esik le... Juharleveles PG-rating. :D

persze, mert kanadából volt a release ;)
[HUN]FaTaL
Nem figyeltem. :)

Azóta meg már kicseréltem web-dl verzióra ezt a két részt is. :)

theone91
Azt észrevettétek, hogy az NBC legalább megtisztelte a sorozatot, hogy nem tette ki az NBC-logót és nem helyezett el pop-up reklámokat az utolsó két részben? :)

theone91
:ASD:ASD

bency
Hát......nem mondok inkább semmit!Igy elbaszni....

theone91
Akkor ez neked nem jött be. Ne is folytasd (minden szarkazmus nélkül mondom), csak az idõdet rabolná... ;)

ez nem arról szól, ez csak szórakoztat, ennyi.
Tikal
most fejeztem be a 3. részt.. nem javul :) Azt reméltem több lesz mint egy tiniknek szóló vigjáték, de nem, a csaj nagyon sexi, de ez nem elég :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bency
Inkább hagyd is abba....

Tikal
elkezdtem nézni... szerintem eddig ez nagyon gagyi, fog ez fejlõdni vagy végig chuck szerencsétlenekdik majd a nõ meg a csávo probálja játszani a komoly ügynököt, mellesleg elég bénán, mármint az akcio jelenetek nagyon gyengék??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dragon11
Jogos..

theone91
Évadról-évadra csökkent elég szépen a nézettség, de szerintem nem ez befolyásolta a befejezés minõségét. Az évek folyamán azért csökkent a dramaturgia minõsége is (szerintem a harmadik évadtól), ami a befejezésben is visszakacsint. Ha pedig Fedak és Schwartz így látta jónak a finálét, akkor le kell nyelni a békát, nyilván nehéz mindeki számára megfelelõ befejezést írni (de szerintem nem lett volna lehetetlenség).

Sokkal inkább az NBC-t hibáztatnám a csökkenõ minõség miatt. Miért? Ezt elmagyarázta Fedak többször is: Iszonyat nehéz úgy sorozatot írni, hogy minden harmadik másodpercben megkérdõjelezõdik a sorozat jövõje. Az öt év alatt legalább hatszor-hétszer fejezték be a sorozatot valamilyen formában (évad végén, évad közepén), ami igen rossz hatással van a sztorira és az írói-kreativitásra is. Egyszerûen szétbombázza a menetet. Példaként hozták fel azt, hogy már szinte mindenki igen hamar tisztában volt azzal, hogy Chuck-ék a kormánynak dolgoznak, ezt pedig nem akarták volna egyhamar, szinte mindenki esetében egyszerre ellõni, de rá voltak kényszerülve, mert a nézõk többsége azt kívánta, hogy Morgan, Ellie és a többiek tisztában legyenek Chuck "másodállásával", ha kaszát kap a sorozat, akkor pedig nem tudják ezt megvalósítani.

A finálét -ahogy azt már említettem- én sem értem, és egy kicsit haragszom is emiatt a készítõkre. Az utolsó évadnál a csatorna és a produkcióban dolgozók is (bõven idõben) tudták meg, hogy biztosan nem lesz folytatás. Így lett volna idejük/lehetõségük, hogy egy remek befejezést hozzanak össze, anélkül, hogy a kaszától kéne rettegniük. Remélem azért még remélem látjuk a bagázst még egyszer, utoljára egy reunionban, egy tv és/vagy netes filmben... :)

dragon11
:(

Most komolyan, mi a fenéért kellett így összecsapni? azért ennyire drasztikusan nem csökkent a nézettsége..

theone91
Én ezért nézem majd újra minimum a második évadig. Nem igazán tudok stílusában, sztorijában hasonlót. Elég egyedi volt

dragon11
Az én fantáziámban Sarah újra beleszeret Chuckba..:)

Tudtok ehhez vlmi hasonló sorozatot..?:-s eléggé elszomorodtam, hogy vége lett..

theone91
Ami még érdekes volt a számomra az interjúban: A készítõk komolyan elgondolkodtak azon, hogy Devon-ból csináljanak egy fõgonoszt az elsõ-második évadban, de mikor a pilotot közönség elõtt bemutatták a Comic-Con-on (amiben összesen három sornyi szerepe volt) a közönség megszerette és tetszett nekik a koncepció, hogy valakit Cpt. Awesome-nak és szerinte minden awesome. Annyira passzolt hozzá a szépfiú szerep, hogy nem akarták szétbarmolni. Kifejezetten jó döntés volt szerintem... :D

theone91
Látod ez volt a baj a "lezárással". Nem zárták le. A készítõk meg csak vállat vonnak, és az szubjektív fantáziádra bízzák a folytatást, ami szerintem egy sorozatnál kifejezetten utálatos...

dragon11
Lenne egy kérdésem:

Akkor Chuck és Sarah újra összejönnek; Sarah emlékek nélkül újra beleszeret Chuckba..?

theone91
A készítõk is látták, milyen remek kémia van Chuck és Sarah közt, így a pilotból ki lett írva a csaj, pedig állítólag kulcseleme lett volna az egésznek.

"Fedak: <...>But what happened is that once you put Zach and Yvonne together, it was all over. You could bring in other people, but you knew that they were going to be the heart of the show.

õt már láttam korábban, de szerintem jobb is hogy kihagyták, nameg a 3 csaj is jobb volt :)