Félek hogy apám megcsalja anyámat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoctorJohnson
errõl van szó. azért mert az apád, attól még ez nem a te dolgod.
gondolj bele, mi lenne ha õ avatkozna bele abba, ha megtudná, hogy nem csak a 12/c-bõl udvarolsz a klotildnak, hanem a 11/b-bõl a dzsenifernek is és a hátad mögött mondjuk eljárna a szája...

persze, a következményeket nézve ez messze nem ugyan az a játszma, de ha azt nézzük mennyi közöd van az õ efféle dolgaihoz, akkor már egybõl más a dolog fekvése. biztos nem kellemes ez a dolog, de próbálj szemethúnyni felette.
ha már nagyon nem megy, akkor ne úgy szólj neki, hogy az jöjjön le, hogy te felelõsségre akarod vonni, hanem úgy közöld, hogy tudod mirõl van szó és felettébb szarul esik neked, és nem szeretnéd, ha ez a dolog tönkretenné a családodat (mert ez nem csak az Õ családja, hanem a Tied is).

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Herold
Ha úgy van, ahogy feltételezed, akkor sincs semmi közöd hozzá. Ne avatkozz bele, ez az õ dolguk.

magus
érd el valahogy, hogy ismerje meg az arcod, tudja hogy ki vagy, és kövesd mindenhova, amikor hátrafordul, akkor menj be egy sikátorba, és tûnj el valahogy, amikor tükörbe néz akkor legyé a képben de mikor megfordul ugorj el onnan valahova, õrjítsd meg míg leszáll faterodról-.-

nyamiag
😊

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

jaja oda is eljutottam 😊
desigo
vegye ki a negatívot <#nyes>
Ennyi 😊

infidel

I.C.ram
Zsófi nõvéred egész helyes 😄
moderálva
I.C.ram
Ja ezt én is néztem 😄

jujj degecik vagyunk 😄
nyamiag
Van két lányom meg egy fiam. (egy anyától.Egy apától?)

hát ez se igazán :|

desigo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Apud beceneve nem ad okot optimizmusra😞
desigo
ariak valóban

hunbasser
a bal oldali jó suna 😊

ReaL MaDRid x siempre

nyamiag
haha most találtam egy hibát :|

desigo
a kis naív😊
nyamiag
fenn va wiwen minden adatom, mégse találtok meg 😛

desigo
Mi van velük?
Onnantól,hogy te feltöltöttél egy képet magadról egy oldalra az már használható😊
Rage47
személyiségi jogok :|

képt!!!4
desigo
Szerintem rakasd át a topikot a saját fórumrészbe és akkor nem regisztrált látogatók nem láthatják véletlenül se.
Meg a topik neve se túl találóde mind1.

Szerintem anyudat mindenképp hagyd ki az egészbõl bármit is csinálsz...

Timbo
tééleg yó nõ nõvéreid vannak 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

tugyiti
Én valami nagyon csúnyát akartam irni,de rájöttem hogy hatalmas flém lenne belõle igy csak annyit tanácsolnék hogy a gyerek ne felejtse el hogy nem õ a szülõ,nem minden tartozik rá -bár sok mai gyerek ezt hiszi- és nem mindenhez van joga.
trogerzsiger
MA itthon volt, de nem beszéltem vele errõl.

trogerzsiger
Te mit képzelsz magadról?

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

ez szép<#eljen>

Frosty01
TÉK

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
enyit akkor is megkapna, ha szépen megkérné, hogy aggyonmá' lol >.<

Frosty01
vagy legalább többet kérnél te atka 😄

csgery
Azért a pofátlanságnak is legyen határa... megzsarolni a szüleidet?
menj oda a váterlóhoz, mondjad neki h vati tudok mindent adj egy 10ezrest és nem mondom meg a muttinak

igy mindketten jol jártok

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

adfdfssdfSDF😄FS:sdf

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

minigirl
Na mizu? Beszéltél már fateroddal?

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

hunbasser
szar ügy :S

ezzel az a baj,h nem fogod tudni elfelejteni,még évek múlva is ezen rágod majd magad,és abban a tudatban fog élni,h apád csalja/csalta anyádat.
csak akkor hozd szóba apádnak,ha rendes,és lehet vele beszélni.csak mi rá a bizonyíték,h nem basz át?semmi,hiába,h az apád.szvsz nyomozz még kicsit,és ha már biztos leszel a dolgodban,akkor tálalj ki neki,de csak akkor,ha úgy érzed,h jogos a lebaszás.ha nem akarsz válást,anyádnak ne mondd el,de apáddal beszélj.viszont egész életedben szar érzés fog elfogni,ha rágondolsz arra,h apád nem is egyszer csalta anyádat.még nyomozz kicsit,és ha bebizonyosodik,akkor mondd el apádnak,könnyebb lesz,és egyébként sem kerülheted el a sorsod.már a bogarat beleültetted a füledbe,nem fogsz lenyugodni,erre fogsz gondolni.és ha nyomozol,és semmi furát nem tudsz kiszagolni,akkor valószinüleg nincs gáz,de azért majd beszélj apáddal,persze ne azt mondd majd akkor neki,h "belenéztem véletlenül az iwiwes postafiókodba",hanem szépen mondd el neki,és kérj bocsánatot,amiért véletlenül elolvastad a levelet.

jobbat nem tudok mondani 😄

de egyelõre ne mondd el senkinek sem.mondjuk mostmár késõ 😄
de azért tesóknak meg anyudnak még nem mondd el.

amúgy akár utána is mehetsz,és nyomozhatsz 😛

ReaL MaDRid x siempre

trogerzsiger
90 hsznál már nyugodt voltam<#idiota>

ThisZip
#90:nem ijedtem meg, mert nincs miért.

#79:õõ csak beszartam.

Ezek után egyet ajánlok, hallgass zenét, jáccál FPS-sel, lenyugszol, átgondolod, ennyi....

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

trogerzsiger
egyetlen lennék?? az kizárt... nem ijedtem meg, mert nincs miért.

armageddon666
Kivette... de hogy beírtátok hogy Marci >> megtaláltam a többi adat nélkül is... egyetlen Marci Tatabányában... -.- én annyit mondok hogy szerintem ez a "rájöttél hogy nem lehet ilyen" = megijedtél.... szal szerintem nemjó így bizonytalanságban... beszélj apáddal... vagy vegyél be felejtésbogyót csak aztán hátha sokként ér az esetleges hirtelen válás :\ bonyolult dolog... a boldog tudatlanság...

@

Hát igen, pont ez az, bár most már nincs ott, kivette, de eddig ott volt az e-mail címe, amit ha beírok az iwiw keresõjébe, akkor kiadja a személyt, beírom, hogy hány év közötti fiú. Aztán az ismerõsei között felül van egy kicsi keresõ, ott meg beírom, hogy 49 és 51 év közötti és máris kidobja az apját...stb...szóval az iwiw minden nyomozó aranybányája.

DoctorJohnson
Szvsz pont annyi közöd van az apád szexuális életéhez, mint Neki a Tiédhez. Így álj hozzá.

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

vegicsek
Arra még nem gondoltál, hogy valami régi ismerõse apádnak?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

trogerzsiger
Hát az

MM2
+ Rossz érzés lehet 😞((

MM2
hát nem is tom hogy mit monnyak. Le leplezed majd??

autoszimulator
istenem -.-

ez kész 😄S😄:SAD:SA:

.: mobilize.hu :.

ForzaInter
😄DDDDDDDD

Yo, Bitch!

ThisZip
Rájöttél??!!! Olyan nincs, akkor legalább csináld meg amit amondtam az elõbb. Ha télleg semmi gond, akkor mindenki röhög egy sort az egészen és kész.....

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

trogerzsiger
õõ csak beszartam.