Safari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Ja, ha valaki otthonosabbá akarja tenni win. alatt. Itt vannak hozzá média pluginek.
Ok, kössz,közben már szétnéztem.
lck
Nem tudom már nincs fenn. De gyorsan települt, gondolom firefoxnál nem kell több hely neki.
kössz ,ja mekkora helyet foglal?
lck
Nem használom, csak kipróbáltam.
Gyorsan indul, stabil, az oldalakon lévõ betük megjelenítése sztem szebb mint más böngészõké. Simított görgetés még mindíg nincs benne.
és mennyire stabil,ha használod egyáltalán?
lck
Ability
Elég jó == nem veszel észre benne hibát

Legalábbis nálam nem jelentkezett semmi. Az oldalak is hibátlanul jelentek meg. Végleges verzió kiadása még nem ismert.
CheAteR88
na itt a baj
"elég"
mikorra várhato az 1.0 vagy mittomémi(a full)?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Zsoltika 007
Nincs. Viszont a bétát már javították. Így már elég jó lett.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

CheAteR88
vanmá oan verzió ami nem beta?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Evin
Kíváncsi voltam régebben, hogy pl a Quick Time fodítható-e, de nem éppen volt az(azóta persze, lehet, hogy megoldható lenne). Így megnéztem a Safari-t is, és mivel csak béta, nem is nagyon erõltettem, de a szövegek kb 90%-át megtaláltam.
Innen letöltheti, aki kíváncsi rá, de persze nem teljes. Nem is lesz az, max csak a végleges verzióhoz(persze ha nem lesz hivatalosan magyar nyelv, vagy vki nem készít hozzá).

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Lamellus
Igen, ennyit találtam én is, van akinek nem felejti el a beállításokat, másoknak meg igen. De ott ahol olvastam errõl, megoldás nem volt, csak megerõsítették páran, hogy igen, náluk is elfelejti az összes beállítást. 😞

-tRs-Raymond

Ability
Csak annyit mondhatok, hogy nekem megjegyzi...
Lamellus
Sziasztok,

a program újraindítása után minden beállításom elvész (pl. beállítok egy másik kezdõoldalt és újraindítás után újra az Apple Start lesz helyette). Próbáltam megoldást keresni, de egyelõre csak annyit sikerült találnom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Van esetleg valakinek ötlete mi lehet a baj?

-tRs-Raymond

Ability
Ja és a WWDC07-ön teljesen jó volt a win-es safari. Minden oldal, amit mutattak, teljesen jól jelent meg...
Ability
Lehet ennek sok oka. Volt a WWDC07, ahol bemutatták. Lehet szerették volna egybõl elérhetõvé tenni. Ha elvetemült lennék, akkor még marketinget is bele tudnék magyarázni. Végülis így, hogy ilyen rossz volt eleinte, sokat foglalkozott vele a sajtó. Lehet ismertebb lesz, az emberek pedig elõbb-utóbb rájönnek, hogy a késõbbi verziók már teljesen jók. Azért mégis gyanús, hogy az apple oldalán kívül semmi sem jelent meg helyesen. Nem létezik, hogy ilyet nem vesznek észre. Sokaknál nem jelent meg semmilyen szöveg, még a menubar-nál sem. Volt akinek úgy indult, hogy a program hibát észlelt, és mindenkinél kifagyott, ha meg akartak nyitni bizonyos menüket. Pl.: bookmark manager
lck
Hát igen, meglepõen sokat javult 1 hét alatt. Csak azt nem értem miért adták ki azt a fost egy hete.
Egymillióan letöltötték, aztán le is törölték. Most nem biztos hogy olyan sokan újra kipróbálják.
Ability
Nekem is a Smooth scrolling kéne, meg a TrueType font kiiktatása. Amúgy alakul, most már nem nagyon van benne hiba, és tényleg meglepõen gyors...
lck
Azt be lehet valahol állítani benne hogy az oldalt simítottan görgesse ?
me and a monkey
Tényleg nagyon gyors és már nem fagy le mint pl. fagyott egy új fül nyitásánál. Ellenben nálam az LCD-monitoron nem produkál szép színeket és hát hiányoznak a jól megszokott kiterjesztéseim is.
Persze tudom, hogy béta és elõbb-utóbb lesznek erre a böngészõre is, de egyelõre a FF a nyerõ.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Zsoltika 007
És még1! Ma jött egy frissítés hozzá és most már minden oldalt hibátlanul hoz be amivel eddig gondom volt!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
+1 jó pont a Safarinak. KATT

Zsoltika 007
Nem szükséges. Ha felraktad az apple software updater-t telepítéskor akkor megoldja magától.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Zsoltika 007
Kijött a frissítés a sebezhetõségekre. (csak win verziónál élt a dolog) CIKK

Valószínûleg igazatok van, már homályosak az emlékek ^^

Zsoltika 007
Hát nagyon nem. Legfeljebb ha Vmware alá rakod. De annak semmi értelme mert bukod a 3d támogatást amit a rendszer alap szinten használ.

Nem 😊 Úgy emlékszem win alatt kellett telepíteni.

soma22
windowsra osx?nem pcre?<#wilting>

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Nem rossz böngészö de még meglehetösen instabil, de tényleg nagyon gyors

Zsoltika 007
Hát futott pár dolog.

Dj Faustus
Hát szegény "egzotikus afrikai utazás, állatokkal" dobott egy hátast, és a coregraphics.dll hibájára hivatkozik.
Más felhasználói fiók alól is ez a helyzet.

neevous
Hát pl anyu Macbookjában 1GB ram an és simán megy rajta a PS. Milyen körülmények között tapasztaltál 2GB fogyasztást?

Zsoltika 007

Zsoltika 007
Hát igen a 2Gb ramot úgy bepuszilja néha hogy a vista maga a takarékosság 😊
De cserébe piszok gyors tud lenni. Meg a legfõképpen látszik hogy a produktivitás van szem elõtt. Legyen szó film, kép vagy zene szerkesztésrõl mindenben elsõ osztályú szoftverek állnak rendelkezésre. És úgy egyben van az egész. Akár ha egy dokumentumot több programmal is szerkeszted csak egy menü pontra klikkelsz és a másik programban szerkesztheted ha végeztél máris frissül a nyitott programban.
Meg nekem a Final Cut is nagyon bejött. Most is ahhoz szedegetek tutorial dvd-ket. Katt
De ez már off 😊

Uhh, bm-en én is voltam egy darabig, szörnyen elvakult, torz személyiségek járnam oda. Önmagában nekem is bejött az oprendszerük, csak a minim volt kevés.

Ability
QT és iTunes szerintem ritka szar, ez a Safari is olyan, hogy semmi többet nem nyújt, mint a konkurens böngészõk. Ráadásul még a kinézetet sem lehet firtatni -- mint elõttem írták --, hiszen az Operát és a Firefox-ot is át lehet alakítani. Sebességgel nekem rég nincs bajom Opera alatt, ez sem lehet húzó szempont.

Viszont ha jönne Linuxra is, akkor annak örülnék. Nincs rá egy épeszû böngészõ. Firefoxnál amikor flash tartalom fölött van az egér, akkor nem lehet görgetni. Opera belassul egyes esetekben. Pl ha Youtube videót nézek, majd tab-ot váltok, akkor még a hang is megakad. Meg valahogy a smooth browsing nem az igazi, de rengeteg problémám volt még. 😊)
Zsoltika 007
Hát igen. Elég sokan felsõbbrendûnek tartották magukat mert nekik mac van. Ahogy néztem a beszeljukmac.com-ot is néha a beszaras kerülgetett ahogyan el voltak szállva néhányan. 😊
De amúgy összességében nekem nagyon tetszik. (Fõleg hogy nekem is pc-n van fent.) Agyaltam hogy vegyek-e de nevetséges hogy 15" kijelzõvel csak Macbook Pro-t kapsz fél milláért. De ami döntött az a magyar szervízelés állapota. És ha már ennyit kicsengetnék akkor nehogy már 3 hónapokat várjak pl egy ventilátor cserére.

Én csak arra emlékszem amikor megjelent windowsra az osx tört verziója, na akkor fröcsögött a nyál rendesen.

Zsoltika 007
Ez nagy tévedés mert õk is örülnek hogy ha valamiért windowst kell bootolniuk akkor már errõl sem kell lemondaniuk csakúgy mint a Quicktime-rõl és az iTunes-ról.

Zsoltika 007
Mac Os X alatt a Firefoxot még a Camino is alázza pedig azt is ugyanaz a Gecko motor hajtja. De a safarinál gyorsabb böngészõt még nem láttam.

Jaja Opera alap!!! <#idiota><#idiota><#vigyor3>
Azért meglesem ezt a szafarit, csak kiváncsiságból...

infidel

neevous
Mint ahogy Opera is😊

Roger6
Én meg nem is tudtam, hogy van Mac-re Firefox... :-)))

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Amikor váltottam teljesen idegen volt minden, jól esett legalább a firefoxot ismerni 😊

Roger6
Nekem Safarim van, meg Mac OSX-em. Eszembe sem jutott feltenni Firefox-ot! Mac-re Safari az isten!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nekem volt egy rövid ideig mac minim. Tapasztaltam, hogy a safari érezhetõen gyorsabb, mint a maces firefox. Igaz, eléggé szokatlan volt..

Mondjuk bennem csak egy kérdés merült fel a képek láttán: Mitõl lesz ez jobb, mint pl egy safari skinnel ellátott firefox? Ami már ugye van, jóideje...
Na ez már egy hír, a sok elvakult apple tulajdonosnak most tuti vérben forog a szeme <#eplus2>