Nyíregyháza Spartacus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Golyo69
Nah tegnap is nyertünk :D Szpari-Honvéd 3-0 :D:D szép volt fiúk!
Jöv héten MTK..egy x-el kiegyezünk.....
uttána meg jöhet a Diósgyõr....sima 1-es....CSAK A SZPARI

GGMU

Golyo69
dehogy fogunk....

GGMU

bazzeg kifogunk esni :<

Golyo69
ez naon jó..... Szép volt Debrecen!
Legalább mi magyarok tartsunk össze!!!!

GGMU

Golyo69
Õszi program
Az idõpontok a fordulók hivatalos játéknapjait jelzik. Televíziós közvetítés miatt pénteken és hétfõn is játszanak mérkõzéseket a csapatok.
A nyári idõszámítás alatt a hivatalos kezdési idõpont 20 óra, a televíziós közvetítés miatt ez is változhat.

1. forduló, július 26. 20.00
Újpest FC - Nyíregyháza Spartacus

2. forduló, augusztus 2. 20.00
Nyíregyháza Spartacus - BFC Siófok

3. forduló, augusztus 9., 20.00
Szombathelyi Haladás - Nyíregyháza Spartacus

4. forduló, augusztus 16. 20.00
Nyíregyháza Spartacus - DVSC-TEVA

5. forduló, augusztus 23. 20.00
Kecskeméti TE-ERCO - Nyíregyháza Spartacus

6. forduló, augusztus 30. 20.00
Nyíregyháza Spartacus - REAC

7. forduló, szeptember 13. 20.00
Gabona TTrans Kaposvár - Nyíregyháza Spartacus

8. forduló, szeptember 20. 20.00
Nyíregyháza Spartacus - Budapest Honvéd

9. forduló, szeptember 27. 20.00
MTK Budapest - Nyíregyháza Spartacus

10. forduló, október 4.
Nyíregyháza Spartacus - DVTK

11. forduló, október 18.
Paksi FC - Nyíregyháza Spartacus

12. forduló, október 25.
Nyíregyháza Spartacus - ZTE

13. forduló, november 1.
Gyõri ETO - Nyíregyháza Spartacus

14. forduló, november 8.
Nyíregyháza Spartacus - FC Fehérvár

15. forduló, november 15.
Vasas - Nyíregyháza Spartacus

GGMU

kiváncsi vagyok, tud e vmit mutatni vmeik fiatal ukrán.jo lenne,ha egy fiatal sevcsenko lenne a sevel gyerek,csatárra égetõ szükségünk van.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Golyo69
Várhatóan pénteken érkeznek a Kijevi Dinamó fiatal játékosai Nyíregyházára.

Mint azt már írtuk a Kijevi Dinamo és a Nyíregyháza Spartacus között kialakuló együttmûködés keretében az ukrán élklub bõ játékoskeretébõl néhány fiatal, tehetséges labdarúgót küldenek próbajátékra a Szparihoz.
Ha a szakvezetés is úgy akarja az érkezõ játékosok a tavaszi szezonban a Nyíregyháza Spartacus színeiben focizhatnak.

Elsõre négy labdarúgó kapott névszerinti meghívót a klubunk vezetõitõl, de még egy ötödik játékos is érkezhet.
A négy labdarúgó:
Sevel, Jurij (1988., 183 cm, 71 kg) csatár
Azbukin, Egor (1988., 188 cm, 75 kg) csatár
Palamarcsuk, Jevgenyij (1984., 190 cm, 78 kg) középsõ védõ, védekezõ középpályás
Barzacsenko, Mihail (1984., 180 cm, 76 kg) bal oldali középpályás

GGMU

az adná magát :D

Golyo69
A Nyíregyháza Spartacus FC vezetõi Ungváron a Dinamo Kijev vezetõivel eredményes tárgyalásokat folytattak a két klub együttmûködésérõl.

Révész Attila a következõket mondta az ungvári megbeszélésekrõl:
- Pénteken Ungváron a Dinamo Kijev vezetõivel találkoztunk és tárgyaltunk egy munkaebéd keretében. Elmondhatom, hogy nagyon sikeres megbeszélésen vagyunk túl. Üzleti és személyes kapcsolatokat ápolok a klub egyik támogatójával, az õ segítségével jött létre a találkozó.
Tudomásom van róla, hogy az ukrán klubnak nagyon sok igazolt játékosa van, közülük csak harminc labdarúgó rendszeres szerepeltetését tudják megoldani. Mi javaslatot tettünk arra, hogy tehetséges focistáiknak játéklehetõséget biztosítunk a csapatunkban. A Kijevi Dinamonak is szándékában volt szorosabb kapcsolat kialakítására egy külföldi klubbal, hogy a játékosai szerepelhessenek. Most az üzleti partnerem révén egymásra talált a két szándék.
Az ukrán fél szívesen fogadta a kezdeményezésünket, õk is úgy látják, hogy mind az ukrán üzleti kapcsolataim, mind a Szabolcs megye és Kárpátalja megye között meglévõ határ menti üzleti és sport együttmûködés azt erõsítik, hogy a Nyíregyháza Spartacus a legideálisabb partner a szándékaik megvalósításához.
Közös érdekünk lesz, hogy a Dinamo Kijev igazolt, de az ukrán bajnokságokban nem szerepeltetett focistái játéklehetõséget kapjanak. Megegyeztünk, hogy a tárgyalásaink eredményeit megállapodásban rögzítjük, és abban a két klub hosszú távú együttmûködésének a kereteit is meghatározzuk.
A tárgyalások eredményeként a jövõ hét végére öt kijevi labdarúgó érkezik hozzánk. Abban is megállapodtunk, hogy egy csatár is lesz köztük. Ha elvárásainknak megfelelnek a labdarúgók, akkor tavaszra kölcsön adja õket a kijevi klub. Az együttmûködés elsõ szakaszában a legfontosabb feladat, hogy kölcsönösen felmérjük a játékosok felkészültségét, hogy az ukrán fél is megismerje a magyar élvonal játékerejét, és olyan focistákat tudjanak küldeni, akik céljaink elérésében hathatós segítséget jelentenek.

Az európai foci elitbe tartozó ukrán klub vezetõi arra is ígéretet tettek, hogy nyáron a Spartacus jubileumi ünnepségére, amely a világítás hivatalos avatása is egyben, eljön a Dinamo Kijev elsõ csapata.

Dinamo Kijev-szpari meccs :D nem lesz rossz ::D

GGMU

Golyo69
egy orosz oldalon találtam és gondoltam berakom :D

GGMU

Golyo69
csak úgy :D

GGMU

hunbasser
s ez milyen apropóból? :)

ReaL MaDRid x siempre

kine apadjon a topik.

Golyo69

GGMU

Ja, megvan. :D

Végre voltam újra meccsen! Nagyon fasza volt, csak nagyon berúgtam. :-D

Ezt a Moonlight Shadow Szparis átköltést honnan lehet leszedni? :D

Golyo69
úúúhh de rég írtam ide:D
Nah nézzünk pár eredményt ami azóta történt:
Hát a kupameccs!
Békéscsaba-Szpari 2-5 igen ennyi:D sima továbbjutás:D
Következõ ellenfél a Gyirmót SE!a legjobb 8 közéjutásért!Go nyerni kell!
a bajnokságban Hazai pályán a Bajnok Debrecent fogadtuk ahol 1-1 lett a mecs vége......de nyerni kellet volna a játék képe alapján..de nem baj..jó az x:D
Idegneben Viszont nyertünk a Siógok ellen 0-1:D újjab 3 pont...amivel már a 8.-ok vagyunk a tabellán 15 pontal!
A ligakupában itthon megertük a DVTK-át 1-0 és ezután jött a Vasas elleni idegenbeli meccs:D Itt is nyertünk 1-0ra:D tehát 9 pontunk van és vezetjük a csoportot a Debrecen elõtt! és már csak 1 meccs van hátra és az pont a Debrecen lesz!Tovább kell jutni!
A mostani meccs a ZTE ellen lesz akinek szintén 15 pontja van!Hazai pályán játszunk szal nyerni kell !HAZJRÁ SZPARI

röviden ennyi:D

GGMU

Golyo69
A Szpari Tiszaladányban játszott pályavató mérkõzést a hazaiakkal. A szakadó esõben 55 percig tartott a találkozó.

Tiszaladány – Nyíregyháza Spartacus 0-10 (0-7)
Pályaavató mérkõzés
Nyíregyháza Spartacus: Máthé - Zaleh, Cséke, Bagoly (Cornaci), Charles - Vukadinovic, Minczér, Krajnc, Miskolczi (Szilágyi) - Rojas, George (Montvai)
Gólszerzõk: Miskolczi 13.p., Rojas kettõt,17.p., 18.p., Vukadinovic 20.p., George 21.p., Bagoly 25.p., Krajnc 26.p., Montvai kettõt, 38.p., 47.p., Minczér 40.p.

Révész Attila: - Felhõszakadás volt a mérkõzés idején, a második félidõben már megáltt a labda a pályát elborító vizben, ezért végül csak 55 percet játszottunk. Annak örülök, hogy a játékosaink a körülmények ellenére is komolyan vették a meccset. Ezúton is köszönjük a hazaiak meghívását.

GGMU

Golyo69
Békéscsaba lesz az ellenfelünk a 16 közéjutásért!
Hajrá Szpari!

GGMU

Golyo69
Hát a hétvégén nemjött össze a gyõzelem..de nem keseredünk el....majd legközelebb... :D:D

De ma Bõcs ellen nyertünk :D
A Szpari a Legjobb 32 csapat között az mk-ban...

Bõcs-Szpari 0-2

GGMU

Szép volt az"Igazságot minden kitiltottnak" drapi, köszi érte.

Golyo69
Aki tud menejen a meccsre..sajna én nemtok met mennem kell dolgozni :S
HAJRÁ SZPARI !

GGMU

Golyo69
SZPARI-GYõr 1-0 :D
Naon fontos volt most nyerni :D

Szombaton újpest...kéne az a 3 pont :D

GGMU

McFrost
gratt a Paksra eljött szúrkolóknak!
Montváj ugyan azt az alibit nyomja nb1-ben mint nálunk....2x elszalad ha nincs gól akkor csere

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Golyo69
aha..csak annyi kikötés hogy a sarkoba lehet menni és piros/kék pólóba vagy felsõbe.. :D

GGMU

Kaplartom
most komolyan 15 ft a bérlet? :D

Golyo69
nah majd szerdán a Gyõr ellen javítunk..nah meg hétvégén az Újpest ellen!

GGMU

Golyo69
Hát sajnos nem jött össze..van ez így...
PAKS–NYÍREGYHÁZA 3-0 (0-0)
Helyszín: Paks
Nézõszám: 1500
Játékvezetõ: Solymosi P.
Asszisztensek: Farkas B., Iványi I.

Gólszerzõ(k:) Hanák (47.), Horváth F. (70.), Márkus (89.)
Sárga lap: Zabos (18.), George (29., 51.), Bagoly (64.)
Kiállítás: George (51.), Ambrusz (78.)

GGMU

Golyo69
Nah ma nyerni kell Pakson!
Hajrá Szpari!

Labdarúgó Soproni Liga, 6.forduló, augusztus 25. Szombat, 17.30
Paksi FC – Nyíregyháza Spartacus
Paks, játékvezetõ: Solymosi Péter, asszisztensek: Farkas Balázs, Iványi István

A REAC után a második csapattal találkozunk a Soproni Ligában, amellyel még nem játszottunk korábban élvonalbeli meccset.
A paksiakkal az 1997-98-as NB-I-ben találkoztunk, amikor bajnokok lettek Szatke Zoliék. Ezek az elõjelek nem rosszak. Mindkét meccsen 2-0-ra nyert a Szpari. Akkor õsszel játszottunk idehaza ellenük, és Éger öngóljával valamint Capatina találatával gyõztünk. Tavasszal (1998.) Pakson két hátvédünk Szatke Zoli és Kiss Gyuri talált a kapuba. A nevezettek közül egyedül Éger lesz ott –várhatóan- a szombati meccsen. Õ éppen most töltötte le eltiltását, Tökölié még tart.
Tavaly tizenegyedik helyen végzett vendéglátónk az NB-I-ben. Az idén rosszul kezdõdött az idényük, hisz öt vereséget könyvelhetnek el. Így egész biztos, hogy most minden követ megmozgatnak a gyõzelem érdekében. Edzõjük, Lengyel Ferenc egyenesen ahhoz kötötte maradását a csapatnál, hogy hat pontot szereznek a következõ két fordulóban. A héten három játékos Zováth János, Fehér Attila és Balaskó Iván átkerült a junior keretbe. Zováth a négy elsõ fordulóban kezdõ volt, Balaskó az elsõ meccsen volt csere.

GGMU

Shep
1-0 a soproniaknak a 9. percben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megcélozzuk az újabb bajnoki címet? ;-)))

Golyo69
Szép volt fiúk! Hajrá Szpari!
Nem is lehetett volna jobb kezdés :D
2 meccs 6 pont :D Csak így tovább :D:D

GGMU

Shep
2-0,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Vezetünk Lippai góljával.

Golyo69
Jegyárak

Felnõtt jegy: 1400 forint
Diák vagy nyugdíjas jegy: 800 forint
Kedvezményes jegy nõknek és 14 éven aluli gyermekeknek: 500 forint Ezek a jegyek a tribünökre - a VIP szektor kivételével - érvényesek.

GGMU

hi!
meg tudnátok mondani hogy a köv. meccsre mennyi a belépõ
thx
Áhhh, úgy tûnik Bp-n leszek már akkor, vagy jobb esetben Balatonon, vagy itthon.

Golyo69
azt még nemtudni...ismeretlen idõpontra halasztva mert nagyon sûrû a program.-... a bajnokság miatt meg a két kupa miatt...
jövöhét szombaton REAC-jön arra jöhetsz ::D
én kinn leszek jó ár haverral :D

GGMU

Hohó, nyertünk, zsír! Mondjuk meccsen már jó rég voltam... Gyõr elleni mikor lesz pótolva?

Shep
Nyertünk is :)

Golyo69
Vezetünk Tatabányán :D:D 0-1 31.ik perc Montvai 11 es-bõl

GGMU

Golyo69
nah én már kinn leszek az összes hazai meccsen :D
vettem bérletet :D 15 ft :D

GGMU

a 6.-ik fordulóig ha jól megszedjük magunkat(10-11pts) akkor van esélyünk:)

Golyo69
lesz ott még jobb is sztem:D
sztem naon jó sorlosás...van esélyünk megszedni magunkat az elején :D

GGMU

X
X
GY
ezeknek örülnék 3 forduló után

Golyo69
1. forduló, 07. 21.: Nyíregyháza - Gyõri ETO
2. forduló, 07. 28.: Tatabánya - Nyíregyháza
3. forduló, 08. 04.: Nyíregyháza - REAC
4. forduló, 08. 11.: FC Sopron - Nyíregyháza
5. forduló, 08. 18.: Nyíregyháza - Fehérvár FC
6. forduló, 08. 25.: Paksi FC - Nyíregyháza
7. forduló, 09. 01.: Nyíregyháza - Újpest FC
8. forduló, 09. 15.: DVTK - Nyíregyháza
9. forduló, 09. 22.: Nyíregyháza - DVSC-TEVA
10. forduló, 09. 29.:BFC Siófok - Nyíregyháza
11. forduló, 10. 06.:Nyíregyháza - ZTE FC
12. forduló, 10. 20.:MTK Budapest - Nyíregyháza
13. forduló, 11. 03.:Nyíregyháza - Gabona Trans-Kaposvár
14. forduló, 11. 10.:Budapest Honvéd - Nyíregyháza
15. forduló, 11. 24.:Nyíregyháza -Vasas

GGMU

Golyo69
A Szpari júlis 21-én az elsõ forduóban a Gyõr csapatát fogadja, majd Tatabányára utazik.

Az MLSZ-ben most tartják az NB-Ies bajnokság sorsolását.
A Nyíregyháza Spratacus élvonalbeli újoncként hazai pályán mutatkozhat be.
Július 21-én szombaton az elsõ fordulóban a Gyõr együttesét fogadjuk.
Július 28-án Tatabányára utazunk. A hetedik fordulóban -szeptember 1-i játéknap- az Újpest érkezik. A kilencedik fordulóban -szeptember 22-i forduló- a Lokit fogadjuk.
További részletek késõbb.

forrás: szpari.hu

GGMU

de egybe még bízhatunk,hogy jött sok zsé,és ebbõl igazolhatunk jó pléjákat:)

b4rc4
jahh...:S:S