Sport és Utcai motorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rakj bele egy 70-es polini hengert azt nem 60-nal megy 😄
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
aki tud ide vagy [email protected] ra irjon kössz SOS<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
*Posse*T.W.D*
na meg az is kiderült hogy nincs meg a motorkulcsom😮O
Felforgattam már mindent, de nem találom.
lehet kulcs nélkül hozzá csináltatni, vagy ez gyujtáskapcsoló csere lesz?
*Posse*T.W.D*
"hosszú távra meg kényelmetlen (görnyedt üléspozíció)"
Nem sok motoron ültél még, igaz ?! 😊
Ne érts félre, nem pártolom az ámokfutókat.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
*Posse*T.W.D*
Máshol is vannak,akik 2 hét után megpróbálják kihozni a 120-180 pacit,és már a mentõbe sem kerülnek be.Horvátországban a rijekai autópályán 200-al döngetnek az olaszok bukó nélkül,ilyet többször láttam.
Szerencsére magyarországon is változik a felfogás,egyre több túrázót látni,akinek a lóerõn kívül ruhára is jut pénze.
A napló nem mutatja,hogy xy milyen jót motorozott vasárnap,és rendben haza is ért.-de attól még lehet hogy többen vannak,õk!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
akkor mégis mire jó egy sportmotor? A közúton nem fogod tudni kihasználni a sebességkorlátok és a forgalom miatt, hosszú távra meg kényelmetlen (görnyedt üléspozíció). Itt el is veszik a nagyköbcenti egyetlen hétköznapi elõnye. Pályára is csak annak lenne jó aki ki tudja motorozni, de szerinted hány ilyen ember van ma Magyarországon? 50-100? Aztán ott van a sok szarakodás a versenyidomok föl-le szerelgetésével, a folyamatosan karbantartás, fizetni kell az amortizálódott/törött alkatrészeket...szerinted hány magyarnak van erre ideje és pénze, amikor olyan csórók vagyunk, hogy az eladott motorok több mint 90%-a hitelre megy?
A fenti számokat vesd össze azzal, hogy hány eladott sportmotor futkározik az utakon. Pózer szubkultúra? Teljes mértékben!
Pénisznövelésre és az evolúció gyorsítására tényleg nagyszerú. A csökkent képességû egyedek nem adják tovább a génjeiket.
aki jön, az keressen meg, biztos ott leszek egy piros TZR-el
majrécsík nuku, majd teszek képeket... 😊
leért a lábam elsõ része, olyat dontottem, majdnem elborultam, leszakadt a cipom eleje, mert utcai csukába nyomtam
A kivételek lehet hogy csökkennek, de lehet hogy nõnek is, hiszen egyre több ember ébred rá arra, -netán egy baleset után-, hogy nem éri meg keménykedni, ill. gyorsan menni. Sokkal jobb élvezettel motorozni (Amit már sokszor mondtam), és azzal a feszültséget levezetni. Egy motorozás során nem mondom hogy rossz, ha gyorsan mész, de azzal kockára teszed mások életét is. Azonban azt az élvezetet, amit elérhetsz gyorsan menve, azt átélheted a pályán is. És itt jön elõ a #30. hozzászólás. Aki nem bírja megállni, hogy ne menjen gyorsan, annak nem való sportmotor, az inkább menjen pályázni!
Én már mentem etz-vel, és sokkal jobban élveztem, mint mondjuk a vfr400-ast. Pedig mégis ott volt alattam a v4, és az Akrapovic kipufogó rendszer...
A tudatlanság, pedig legyen mindenkinek az egyéni szoc. problémája.
épp ezért sokan fogják tagadni is
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
vagynem 😄
Nezzd csak a kereskedelmi oldalat. Nekik es neked is megeri, nem?!
Mondjuk az angolok az uj CBR1000-ret mondtak a legjobbnak ezres kategoriában.
Masodik lett az új gixxer, es a harmadik helyet kapta a zx10r.
Csak ugyan azt nem ertem hol maradt az YzF, amikor mindenki kurvara dicseri, hogy milyen agressziv, es milyen jo utakon...
Mellesleg mi is moszt kezdtünk el gondolkodni hogy megint vissza kellene ülni 2 kerékre, de mivel a simsonomat kb 14 éve nem hajtom, ezért le kellene tenni elõtte nagymocira a jogsit ... Utánna pedig valami túramotorban gondolkodom ... 400-as vagy 600-as Bandit, 500-as túramocik ... valami alap 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
e'n meg 1 kawasaki ninjat szeretnek 😊 ami a kepen van az 600-as de az jo is lenne 😄

Bocs, ez már off.
Õ egy batár kamion volánja mögött ült😊 és úgy tört szarrá ilyen motorokat😊
Divatcsapatok OLÉ!
amugy onboard felvételhez: kamera csak tippem nincs hogy, és hova tegyem, ezért meg se veszem 😄
(nemtom mi értelme ennek a topicnak,de amugy én eddig 4x borultam, és mindegyik elég láma volt<#nyes>#nyes>)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
fantázia rulz