Túlélõtúra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a #18 ban szereplõ jó, de van még...
tuleles.atw.hu/
tuleles.lap.hu
http://www.tuleles.hu
lehet olvasgatni :D
de jó :)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
(Elõször készen voltam, mikor megláttam, hogy ilyen is van, de aztán rájöttem, hogy egészen jó kis cucc ez.)
és hogy mi a butaság azon meg el lehet vitatkozni, csak értleme nincs :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
u dont have to listen anybody else but me
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A honvédségnek meg sok szerencsét, nem lesz gyenge fél hónap... Persze õk edzésben vannak. Ha nagyon tapasztaltak lennénk, mi is szervezhetnénk ilyesmiket. Persze nem az a cél hogy mindenki megpurcanjon!<#buck>#buck>
az túlélõtúra, ezek a saját magunk által szervezett dolgok civileknek meg inkább megeröltetõbb túrázgatások ...
nameg szintén honvédséghez beugró a sept-ben induló pitbull túra... az sem kutya :) jól sejtem hogy a vállalkozó emberek nagy része a nagy lelkesedés után 2nap alatt kihalna ... -.-
u dont have to listen anybody else but me
este 9-kor,egy elég sûrû és sötét erdõben(mint a mesékben) ott mászkáltunk a kezünkben zseblámpákkal... másodikos voltam,akkor még élveztem,ma valszeg,csak átmennék az erdõn egyenesen oszt jóvan:D
emlékszem egy másik pedig olyan volt, hogy éjfélkor indultunk (mint ahogy mindig szoktunk). akkor kezdett el esni az esõ, komolyam mondom 8 órán keresztül szakadt. 9 órakor reggel feladtuk, mert teljesen átfáztunk, otthon az alsógatyám is vizes volt :D
a legfontosabb, hogy a csapatban legyen minimum egy hálózsák és egy termosz. mi kaját kaptunk, piát mindig kellett vinni, telefon sem árt, iránytû is kellett.
én ajánlom mindenkinek:D
majd ha megtalálom a térképeket mondok egy útvonalat is:)
Üdv! Gondolom nem kell nagyon bemutatni ezt a "sportot". A lényege röviden az, hogy eljussunk A pontból a B pontba, esetleg kint tartózkodjunk a természetben minél több ideig, persze nem kempingi körülmények között... Magyarországon is vannak erre való "vadregényes" tájak, de ha szétnézünk Európában, kifogyhatatlan túrahelyekre bukkanhatunk. Ebbe a topicba várjuk a nagy élményeket, véleményeket, felszerelésekrõl ötleteket, tippeket, javaslatokat. Akár egyszer is mész el ilyen helyre, biztos hogy emlékezetes lesz.<#wave>#wave>