Erõsítõ

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
18.600 a zsír új
10-15 használtan...
istenostora03
Tévé szerelõ!
Nekem az nézte meg a mélynyomomat!

John Cena
Mediába láttam ilyet nem olcsó mulatság😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

desigo
nah nekem van egy ilyen szettem.
Az egyik oldal elkezdett recsegni de egy ideig ha mozdítottam a hangerõ gombon megszünt a probléma.Egy idõ után teljesen kontakt hibás lett ugyhogy most csak monoban hallgatok mindent😞
Gondoltam befújom kontakt sprayvel a potit de miutánn kiszedtem vissza is raktam.Túl sok alkatrész van rajta összezsúfolva,hogy telefújkáljam 😞
Kidobni sajnálom.Meg kellene csináltatni de kivel?

istenostora03
Mér kellet törölni a hirdetésemet???xD

PíszLávJuniti
A potit ki kéne mérni, hogy mennyire asszimetrikus.
De okozhatja az is hogy a két csatorna vmelyik fokozata nincs összehangolva. Visszacsatoló ellenállás lehet hogy különbözik..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Seth
inkább potméter hibára tippelnék, spriccencs be valamivel neki (wd40 pl, vagy bármilyen tisztító,rozsdaoldó is megteszi)

PSN ID.: Beegabor

PíszLávJuniti
Üdv.
Majd lesz 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

hungaro
szia,talán be ázott a hangfal!érdemes szétt szedni és meg nézni minden rendbe van-e a forrasztásnál!!
nincs valakinek egy felesleges ventillátorja??

Hivatás az Életért!

igen.

drága😊 túl drága...

dienesoft
Szia!

Nekem az a gondom a hangfallal, hogy ha lehalkítom, valamiért csak a jobb oldala szól, ha elkezdem milimétereket mozgatni, meg kell találni azt a "pontot", ahol mindkettõ halkan szól. Valamilyen érintkezési hiba állhat fenn?

Taranov
Nekem lesz eladó a nyár folyamán, egy pár Wharfedale Diamond 8.3 hibátlan állapotban, fekete 35-40k között. Még nem vettem meg az utódját, szóval egyelõre nem aktuális. Az persze más kérdés, hogy neked milyen a jó hangfal.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

lehet hirdetni? akkor jó:
5000-ért mindent bevállalok!elõlrõl hátulról orba szájba! de jó szakma ez a pirszinges!😄

amúgy:tudtok valami jó hangfalat,olcsóért?

hungaro
Sziasztok,ha bármi panaszotok,gondotok van az erõsítõvel,hangfallal nyugodtan tedd fel!,ha el akarsz adni valamit hirdesd meg!(más fajta hirdetésért büntetõ pont jár!!)

Hivatás az Életért!

← ElőzőOldal 2 / 2