28 héttel később

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ugy lett vége, hogy a farmot mutatják ahol a gyerekek kitettek egy SOS jelet a mezõre vagy hova, és pont elhuz felettük egy katonai repülõ. kérdezik egymástól hogy: vajon megláttak minket??

és mivel van 2. rész, így gondolható hogy megláthatták õket...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tudom hogy már 5éve kihalt a fórum de hátha valaki még ránéz. 😄 Egy érdekességet vettem észre online. Az elsõ részt nosztalgia képpen megnéztem és a végén (furcsa módon) volt egy happy-s változat (mikor farmon vannak) és furcsáltam hogy a stáblista 15perces. Beletekertem hátha mondanak még a végén valamit (arra nem teljesen emlékeztem) és lám van egy olyan befejezése hogy a gyereket ugye a parancsnok lelövi, és próbálják megmenteni az életét valami kórház(?) félében és nem jön össze. A két csaj kisétál a lengõajtón és azzal lesz vége. Nos ezt nem tudtam hová tenni mivel érdekes lett a vágás. Mikor áttörik a kaput mintha valami hiányozna onnan. Vagy tényleg két befejezése volna?
DeerHunter01
28 HÓNAPPAL KÉSÕBBET AKAROK.
AZ 1. RÉSZT KÁR HOGY NEM FOLYTATJÁK :S
MERT NEM DERÜLT KI HOGY MIVAN.

\"Erről van szó!\"

akyyy
én má egy honapja megirtam beeeeeeeeeeee

bertino
persze konkrétum gyakorlatilag semmi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino

akyyy
nocsak, egyre nagyobb az esély a 28 hónappal késõbb-re!!!

Megnéztem mindkettõt. Óriásiak. Néhány idegesítõ butaságot leszámítva. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A "28 nappal késõbb"-ben nem igaz, hogy nem találnak lõfegyvert Londonban csak machete-t és baseball-ütõt.
Ebben: a doktornõ irgalmatlanul hülye mikor az anyát nem helyezik normális fegyveres karanténba. És a kissrácot sem (pedig a szemekbõl egyértelmû, hogy kinek a fia.
Vagy az apa aki természetesen mindig ott van "ahol kell".
)

akyyy
ha a pizafutáros motora visnek magukkal lágszórót, ez let volna az év flmje!😄

amugy azt olvastam hogy valszeg oroszba fog játszódni a 28 hónappal késõbb. detökmnid1, ajjj, mé nem régi film ez 10 év mire lesz folytatása😄

Jaja a lángszórós a király, de én sajnálom a sniperes fiút....<#rinya>
Ja és mellesleg ez mond valakinek valamit?<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#crazya><#crazya><#vigyor1>
28.Weeks.Later.2007.DVDRip.XviD.Hungarian-GTB

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Törölt felhasználó
DEHOGYISNEM!! Játszani fogják itthon!! megy a mozikban a bemutató!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Sajnos, nálunk nem vetítik a moziban.
Loál János
Kellemes csalódás volt, nem kúrták el. Korrekten továbbviszik a történetet, Robert Carlyle jó, sõt, még a kisgyereket sem vágtam volna pofán szívlapáttal, mint a legtöbb horror esetében, ahol 10 év körüli gyerek van. 1-2 butaság volt csak, hangulat is megfelelõ.
Bõven a nézendõ kategóriába tartozik.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Serpa
ma néztem meg.
nagyon durva film, trancsirozás minden mennyiségben.

metrós jelenet mellett a gázfelhõs nagyot üt, amikor elõtünnek belõle a lángszórósok.

Nagyon jó kis film. Érdekes hangulata van, tetszenek benne az üres utcák meg az egész városi karantén kialakítása. Akinek tetszett az elsõ rész ez is egy must see!

Kaplan
A mozi premier engem is érdekelne..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szuper jó csajozási tippek! Csak katt a linkre!
http://www.csajozasitanacsok.hu/?pid=56836
bertino
én annál a résznel voltam teljesen "magamnál" amikor a végén mentek le a metró aljába a hullák közt, na az nagyon jó rész volt 😄

Nem tudja valaki jön e hozzánk moziba vagy kénytelen leszek a butított változatot meglesni?
k9duli
Szerintem rohadt jó lett a film.
Méltó folytatás.
Bár kicsit szomorú vagyok hogy uj zenéket nem csináltak hozzá.Ujra eladták az egy zenéjét.Amit persze biztosan élveztek azok akiknek nincs meg az elsõ rész soundtrack-jei.
Valahol olvastam hogy valakinek nem tetszik a kamera mozgatás.Hát szerintem nagyon pro volt.
Egy haver meg felhívta rá a figyelmemet hogy miértnem mennek tankokkal?😊
Hát igen kicsit elkell vonatkoztatni a valóságtól hogy élvezhetõ legyen a film, és ne akadjunk fel ilyen apróságokon, hogy a tankal mivan?😊
Jópár jelenet volt amitõl azt mondtam ez übereli az elsõ részt is!

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

báttyó02
jaja

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bertino
na megnéztem
ha jol értelmeztem a végét, akkor a vírus a kis srác által tovább terjedt Európában(Fr.o.) szal vlszleg lesz még további folytatása

bertino
közepes ?
az elsõ 10 percet néztem végig, sztem messze nem volt közepes, irtó jól meg volt rendezve/összevágva eddig

báttyó02
hát ha ilyen filmeket csinálnak róla továbbra is,akkor jöhet még dögivel<#smile>

báttyó02
francokat közepes
bár nem egyezhet mindneki véleménye😊

Szerintem méltó folytatása az elsõnek.
DoctorJohnson
durva lett a francokat, eccerû, közepes film, nyugodtan kihagyható

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Bandew
A zombi-téma soha nem lesz lerágott! <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

báttyó02
huhhhhh naggyon kemény,és iszonyat jó film!! pedig az ilyen zombis vagy milyen téma eléggé lerágott csont,de ez naggyon durva lett

cicai
Ebben is mártír lesz a fõszereplõ?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

még mindig nem találja 😞

TommoT

Miért nem találja a keresõ ezt a topicot?<#rinya>

TommoT

Kíváncsi vagyok a filmre. Az elsõ rész tetszett.
Jó lenne egy Holtak hajnala 2. is. Arról nem tud senki semmit?
Dying Soul
Szerintem de, #18.

Taranov
Épületes...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PíszLávJuniti
Az elsõ rész jó volt, remélem ez nem lesz amerikai hypeolós film.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

NEOreg3
"mondjuk az elsõ részben 28 nap kellett a megfertõzõdéshez, de már abban is az emberünk rögtön átalakult a film vége felé...érdekes 😊 (most akkor mennyi idõ kell, hö?)"

ha bekerül a vírus a szervezetedbe, akkor pár másodperc alatt megfertõzõdöl

a fõszereplõ pedig 28 napig feküdt kómában

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

soulhunter
a "spoiler"-edre a válasz:
hordozo lett, és ennyi

ne kérd,h kifejtsem, mert ez se nem virologiai, se nem bakteriologiai, se nem "nagyon nagyon hosszu irásokat olvasunk,mert van alapja és értelme,és netán efféle kérdésekre választ adunk a kötekedés és anyázás helyett" topic...
ez a 3. megállapitásom amugy minden létezõ tpoicra igaz... (sajnos)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Dying Soul
Nem is egy a rendezõ, Cillian sem játszik benne. Szerintem ez így gyenge.

télleg érdemes megnézni, az elsõ részt meg ezt is, mondjátok el a véleményeteket a film végérõl pl 😊
torrenten még gagyi minõségek vannak, érdemes várni

spoiler:

egyébként ha a kissrác immunis volt, akkor mégis, hogy terjedt el máshol? mégha le is tüsszentett valakit (<#idiota>), akkor az rögtön átalakul, a katonai táborban meg kapásból lelövik
mondjuk az elsõ részben 28 nap kellett a megfertõzõdéshez, de már abban is az emberünk rögtön átalakult a film vége felé...érdekes 😊 (most akkor mennyi idõ kell, hö?)
jah és rohadtul szenzációhajhász a stadionos jelenet, ezzel direkt az angolokra akartak hatni, mint nagy focinemzet 😊
(én is, aki szereti a foci....ilyen ápolatlan gyepet...rossz volt nézni...brr)

TommoT

fifi
semmi köze akaptárhoz, és hasonló suttyó filmekkhez
a 28 days later címû film elvi "folytatása"...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mayday
Mivel velemenyem szerint fantasztikus volt az elso resz, rakeszultem a majusra, hogy megyek megnezni moziba, es az eddigi infoim szerint kishazankban csak augusztusban mutatjak be 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

REALista
Jónak tûnik!!!
Márcsak azért is mert a kisrác Real mezben feszít...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

light00
de eddig is csak magukat mentették meg nagy hanggal...szegény britek...most porba lettek alázva... 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
Annak a folytatása. (mármint a koppintásnak-khm...banner)
de azért igazán eredeti története van, és jol meg volt csinálva az elsö rész, érdemes megnézni.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

LasDen
Õk az általános jótevõk....a sok filmbõl már meglehetett volna tanulni 😄
Mindig õk mentik meg a világot.....de most csak UK-t... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

scorpeeon
Ez amúgy vmi Kaptárutánzatféleség? 😊 Mennyire jó?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Frosty01
kirándultak? 😄

egy kérés: ha valaki megszánna: egy torrentet adna hogy le tudjam tölteni? sajnos már nincs egyik privát magyar torrenthez sem belépésem 😞

practitioner of the forbidden arts of death

scorpeeon
Jah, az lesz majd a címe, hogy 28 hónappal késõbb 😊 Vagy ha szellemesebbek akarnak lenni akkor 9 hónappal késõbb 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Oldal 1 / 2Következő →