28 héttel később
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mivel van 2. rész, így gondolható hogy megláthatták õket...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
AZ 1. RÉSZT KÁR HOGY NEM FOLYTATJÁK :S
MERT NEM DERÜLT KI HOGY MIVAN.
\"Erről van szó!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Megnéztem mindkettõt. Óriásiak. Néhány idegesítõ butaságot leszámítva. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebben: a doktornõ irgalmatlanul hülye mikor az anyát nem helyezik normális fegyveres karanténba. És a kissrácot sem (pedig a szemekbõl egyértelmû, hogy kinek a fia.
Vagy az apa aki természetesen mindig ott van "ahol kell".
)
amugy azt olvastam hogy valszeg oroszba fog játszódni a 28 hónappal késõbb. detökmnid1, ajjj, mé nem régi film ez 10 év mire lesz folytatása😄
Ja és mellesleg ez mond valakinek valamit?<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#vigyor1>#vigyor1>
28.Weeks.Later.2007.DVDRip.XviD.Hungarian-GTB
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Bõven a nézendõ kategóriába tartozik.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
nagyon durva film, trancsirozás minden mennyiségben.
metrós jelenet mellett a gázfelhõs nagyot üt, amikor elõtünnek belõle a lángszórósok.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
http://www.csajozasitanacsok.hu/?pid=56836
Méltó folytatás.
Bár kicsit szomorú vagyok hogy uj zenéket nem csináltak hozzá.Ujra eladták az egy zenéjét.Amit persze biztosan élveztek azok akiknek nincs meg az elsõ rész soundtrack-jei.
Valahol olvastam hogy valakinek nem tetszik a kamera mozgatás.Hát szerintem nagyon pro volt.
Egy haver meg felhívta rá a figyelmemet hogy miértnem mennek tankokkal?😊
Hát igen kicsit elkell vonatkoztatni a valóságtól hogy élvezhetõ legyen a film, és ne akadjunk fel ilyen apróságokon, hogy a tankal mivan?😊
Jópár jelenet volt amitõl azt mondtam ez übereli az elsõ részt is!
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
az elsõ 10 percet néztem végig, sztem messze nem volt közepes, irtó jól meg volt rendezve/összevágva eddig
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
bár nem egyezhet mindneki véleménye😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
TommoT
TommoT
Jó lenne egy Holtak hajnala 2. is. Arról nem tud senki semmit?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ha bekerül a vírus a szervezetedbe, akkor pár másodperc alatt megfertõzõdöl
a fõszereplõ pedig 28 napig feküdt kómában
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hordozo lett, és ennyi
ne kérd,h kifejtsem, mert ez se nem virologiai, se nem bakteriologiai, se nem "nagyon nagyon hosszu irásokat olvasunk,mert van alapja és értelme,és netán efféle kérdésekre választ adunk a kötekedés és anyázás helyett" topic...
ez a 3. megállapitásom amugy minden létezõ tpoicra igaz... (sajnos)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
torrenten még gagyi minõségek vannak, érdemes várni
spoiler:
egyébként ha a kissrác immunis volt, akkor mégis, hogy terjedt el máshol? mégha le is tüsszentett valakit (<#idiota>#idiota>), akkor az rögtön átalakul, a katonai táborban meg kapásból lelövik
mondjuk az elsõ részben 28 nap kellett a megfertõzõdéshez, de már abban is az emberünk rögtön átalakult a film vége felé...érdekes 😊 (most akkor mennyi idõ kell, hö?)
jah és rohadtul szenzációhajhász a stadionos jelenet, ezzel direkt az angolokra akartak hatni, mint nagy focinemzet 😊
(én is, aki szereti a foci....ilyen ápolatlan gyepet...rossz volt nézni...brr)
TommoT
a 28 days later címû film elvi "folytatása"...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Márcsak azért is mert a kisrác Real mezben feszít...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
de azért igazán eredeti története van, és jol meg volt csinálva az elsö rész, érdemes megnézni.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Mindig õk mentik meg a világot.....de most csak UK-t... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
egy kérés: ha valaki megszánna: egy torrentet adna hogy le tudjam tölteni? sajnos már nincs egyik privát magyar torrenthez sem belépésem 😞
practitioner of the forbidden arts of death