Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehetségek gondozásával szeretne foglalkozni a jövõben. Ez van pedig volt benne potenciál
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A dolog eldõlt még 2007 õszén, amikor az elsõ problémák jelentkeztek nála ezzel kapcsolatban. Akkor 2008 tavaszáig nem sikerült megállapítani rendesen a problémát és azóta is többször fájt a dereka és a háta. Így játszott még 4 évig, mire Dinara orvosa megállapította az okot. Persze addigra már annyit romlott a helyzet, hogy helyrehozhatatlanná vált a versenyzés szempontjából.
DUNAFERR FOREVER!!!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A 23 éves teniszezõt várhatóan egy Svájcban élõ magyar gerincsebész operálja meg.
Nem értem ennek így mi értelme...
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2011. augusztus 01. 12:19
Arn Gréta maradt a 71., míg a gerincsérüléssel bajlódó Szávay Ágnes már csak 122. a nõi tneiszezõk legfrissebb világranglistáján.
Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése
Arn Gréta
Az élcsoportban az elmúlt hét nem hozott változást, a rangsort továbbra is Caroline Wozniacki vezeti.
Nem történt komoly változás a férfiaknál sem, továbbra is Novak Djokovics vezet Rafael Nadal és Roger Federer elõtt. A versenyeket szervezõ ATP honlapjának hétfõi közlése szerint a legjobb magyar, Kellner Ádám a 233.
De mellette szól legalább hozza a pénzt tippmixen mert mindig kikap!
Next PC upgrade: 2022
De nem baj hajrá tedd még jobban tönkre magad mást nem tudok mondani!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Egy jó tanács Áginak hagyja abba,mert nincs még egy ilyen sérülékeny ember.Úgy néz ki a tenisz már nem neki való!
Nem mellékesen meg elõdöntõs lett!!
Szávay (magyar, 8.)–Date Krumm (japán) 6:2, 6:7, 6:3 <#taps>#taps>
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif